DI > Ekonomi

Thursday, 18 April, 18:26

Liknande nyheter

Taggar: Strategichefens, dom, Hyrorna, helt, enkeltför , höga
GöteborgsPosten - 28 okt 13 kl. 15:46

Inga skäl släppa hyrorna helt fria

Vid fri hyressättning i en bristsituation stiger hyran inte till vad bostadskonsumenterna vill betala och vad som är rimligt utan till vad de förmår betala..

DN - 19 feb 14 kl. 11:58

”Domen får helt klart konsekvenser för chefer”

Dagens dom kommer helt klart få konsekvenser för landets chefer. Det tror Sara Kullgren, chefjust på Ledarna. – Det kan exempelvis bli svårare att rekrytera chefer, säger hon..

Nya Wermlands Tidningen - 11 jan 14 kl. 06:00

En friande dom vore helt orimlig

Aftonbladet - 27 apr 18 kl. 13:33

Experternas dom: Spelarna helt fel ute!

HBL - 04 aug 12 kl. 03:32

Hyrorna stiger nu mer än bostadspriserna

Hyrorna fortsätter att stiga kraftigt i hela landet. För första gången på länge stiger de nu också mer än bostadspriserna. Den hög efterfrågan gör att fenomen som budgivning på hyrorna blivit vanligare.?

HBL - 02 aug 14 kl. 06:18

Tuffa tider driver upp hyrorna

Marknaden för hyresbostäder är som livligast just nu då många ­studenter söker bostad. Hyrorna stiger i en snabbare takt än både konsumtionsprisindex och lönenivån. Den stora efterfrågan på små lägenheter pressar priserna uppåt.

Skånskan - 09 nov 16 kl. 16:31

Skurupshem vill höja hyrorna

SKURUP Det kommunala bostadsbolaget Skurupshem vill höja hyrorna med 2,5 procent från och med den 1 januari 2017. ERWP.fif(1)– Jämfört de andra yrkanden som vi har fått in så ligger det här nästan en procent över, så det är det största kravet som vi har fått in hittills, säger Joakim Lund, förhandlingsledare på Hyresgästföreningen i södra Skåne.

SN - 10 sep 11 kl. 08:42

Kommunalråd kritiserar hyrorna

Kommunalrådet Nicklas Franzén reagerar starkt på SN:s avslöjande om de ojämlika hyrorna hos bovärden Nyköpings kommun. ? Det är helt uppenbart att något är fel, jag blir illa berörd över att just studenter och sjuka ska få helt orimliga hyror, säger Nicklas Franzén (V) som ingår i den styrande rödgröna majoriteten tillsammans med S och MP..

YLE - 07 jun 15 kl. 10:00

"Dom kommer hit och tar våra jobb"

Rädslan för invandrarna sprider sig över hela Europa. Här hemma har regeringen lovat utreda vad invandrarna kostar. Utgångspunkten är alltså att de kostar.

YLE - 01 aug 16 kl. 10:09

Hyrorna för privata hyresbostäder har sjunkit

Hyrorna för privata hyresbostäder har sjunkit. Det meddelar intresseorganisationen för hyresvärdar Suomen vuokranantajat. Särskilt i huvudstadsregionen har hyrorna sjunkit i och med att utbudet av privata hyresbostäder blivit större.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Socialistiska Bernie Sanders är miljonär

Den självutnämnde socialisten Bernie Sanders, som är en av dem som aspirerar på att bli demokraternas presidentkandidat i nästa års val, har miljoninkomster i dollar..

DI - 30 minuter sedan

Positiv skärtorsdag i Europa

Europeiska börser var generellt upp med några få undantag på skärtorsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Finland uppåt när Oslo och Köpenhamn höll stängt

Den finska börsen steg på skärtorsdagen med verkstadsbolagen Valmet och Wärtsilä i topp. .

DI - 45 minuter sedan

Svenskar gör whisky med hjälp av AI

Mjuk och ”vaniljig”. Så smakar världens första AI-producerade whisky, från svenska Mackmyra, som lagras på ekfat och lanseras till hösten..

DI - 45 minuter sedan

Det finns bara nedsida för Trump

När nu Rysslandsutredningen offentliggörs kommer fler kunna bedöma huruvida Robert Mueller verkligen ”frikänt” Donald Trump, vilket han har hävdat.  På så sätt finns bara nedsida för Trump. Men det lär krävas något stort för att förändra bilden av att han har gått segrande ur striden..

DI - 1 timme sedan

Analyspodden: Två flugor i en smäll för Lundberg

Handelsbankens inställda avsättning till personalstiftelsen Oktogonen innebär att storägaren Fredrik Lundberg slår två flugor i en smäll. Han ökar nämligen sin makt och minskar också risken, konstaterar Di:s analytiker Ulf Petersson i veckans Analyspodden..

DI - 2 timmar sedan

USA:s ledande indikatorer i linje med förväntningarna

USA:s ledande indikatorer steg 0,4 procent i mars, jämfört med månaden före. Analytikerna hade spått att de ledande indikatorerna skulle ha stigit 0,4 procent jämfört med månaden före, enligt Reuters prognosenkät. I januari steg de ledande indikatorerna 0,2 procent.

DI - 2 timmar sedan

Sandvik-vd:n: ”Viktigt att vara på tårna och ha örat mot rälsen”

Sandviks delårsrapport frälste börsen. En nöjd, fortsatt optimistisk men alert vd Björn Rosengren skissar nu på bolagets nya mål. För Di berättar han hur han tänker.

DI - 2 timmar sedan

Förvirring kring M-topps boenden - åklagare utreder

Det råder oklarheter om var Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson, Erik Bengtzboe, egentligen bor. Likaså om han har rätt till den omfattande ersättning han fått från riksdagen för sitt dubbla boende, har Aftonbladet kunnat visa. Nu inleder åklagare en förutredning av fallet..

DI - 2 timmar sedan

Marijuanaaffär för 32 miljarder - aktien rusar

Kanadensiska marijuanabolaget Canopy Growth köper branschkollegan, amerikanska Acreage Holding. Prislappen uppgår till 3,4 miljarder dollar, eller närmare 32 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.