DN > Inrikes

Sunday, 21 April, 06:55

DN - 15 apr 19 kl. 20:28

Starka reaktioner på branden: ”Rädda henne, snälla””Varför?” ”Det sorgligaste jag sett.” Reaktionerna och frågorna på sociala medier är många när katedralen Notre-Dame står i lågor..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Notre-Dame

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starka, reaktioner, branden, Räddahenne , snälla
DN - 03 aug 16 kl. 16:14

Anti-abort kampanj väcker starka reaktioner

Anti-abortorganisationen Människorätt för ofödda, MRO, är ute och kampanjar i flera svenska städer. Med bilder på aborterade foster för de fram sitt budskap. Något som har väckt starka reaktioner..

DN - 03 aug 16 kl. 16:14

Anti-abortkampanj väcker starka reaktioner

Anti-abortorganisationen Människorätt för ofödda, MRO, är ute och kampanjar i flera svenska städer. Med bilder på aborterade foster för de fram sitt budskap. Något som har väckt starka reaktioner..

Kristianstadsbladet - 14 apr 13 kl. 09:05

Starka reaktioner på Mustafas avgång

Omar Mustafas avgång från Socialdemokraternas partistyrelse har väckt starka negativa reaktioner bland muslimska medlemmar och unga kristna socialdemokrater, säger Peter Weiderud som är ordförande i Tro och solidaritet, en rörelse för socialdemokrater med religiös övertygelse och tro.
Han anser att det var fel att tvinga bort Mustafa och är kritisk mot dem som utmålat denne som homofob, antisemit och emot jämställdhet mellan män och kvinnor. - Svenska muslimer hör till de mest progressiva i världen, och Omar Mustafa tillhör de mest progressiva, säger Weiderud.

YLE - 08 sep 15 kl. 11:43

Starka reaktioner är vardag för Malin

Malin Knip kände sig länge konstig och udda. Att hon var mesig och lite känslig. Det visade sig att hon hör till den del av befolkningen som är extra känsliga, det vill säga highly sensitive person (HSP).

UNT - 16 aug 16 kl. 16:16

Starka reaktioner på Trumptal

Med en hårdför plan mot terrorism i allmänhet och jihadiströrelsen IS i synnerhet söker Republikanernas presidentkandidat Donald Trump visa upp en stark sida och rädda sina vacklande opinionssiffror..

Länstidningen i Jämtland - 14 feb 18 kl. 05:30

Starka reaktioner från kommunen efter uppgifterna kring Attendo - "Det är fruktansvärt"

Företrädare för Östersunds kommun reagerar starkt efter LT:s publiceringar om det påstådda fusket inom Attendo care. Nu överväger kommunen om en polisanmälan ska göras..

YLE - 05 maj 14 kl. 04:00

Rödlistad gädda väcker irritation

Rödlistandet av gädda i Sverige väcker starka reaktioner i Finland. Världsnaturfondens beslut saknar grund, säger en före detta fiskare. Osäkra gäddbestånd i Sverige påverkar inte gäddan i våra vatten.

YLE - 25 sep 14 kl. 04:45

Merituuli-uttalanden blev missförstådda

Samhällstekniska nämndens ordförande i Ingå, Peter Siggberg, beklagar nu uttalanden om den mögeldrabbade Merituulen koulu. Från kommunens sida sade man nyligen att det inte hittats mögel eller fukt under den pågående renoveringen - uttalanden som gav starka reaktioner. Visst har skolan varit möglig, det hela var frågan om missförstånd, säger Siggberg.

Sydsvenskan - 18 apr 16 kl. 06:44

Rädda Barnen ändrar sig om arvoden

Styrelsen för Rädda Barnen backar från sitt tidigare förslag om kraftigt höjda styrelsearvoden. Det beslutades på ett extrainsatt styrelsemöte i går kväll, som hölls efter de starka reaktioner som kommit sedan förslaget blev känt, rapporterar Expressen.De nya styrelsearvodena skulle enligt valberedningens förslag kosta Rädda barnen 2,8 miljoner kronor fram till 2018.

Sydsvenskan - 29 apr 16 kl. 16:05

Kandidatstrid i Rädda Barnen

Det vankas strid om posten som ordförande i Rädda Barnen. Den föreslagna Veronica Palm utmanas av Lise Bergh som nu är vice ordförande i hjälporganisationens riksstyrelse.För en månad sedan lanserade Rädda Barnens valberedning Veronica Palm, ordförande för Socialdemokraterna i Stockholm, som ordförande och föreslog kraftigt höjda styrelsearvoden.

Fler nyheter från DN

DN - just nu

Urspårade tåget i Ånge var radiostyrt

Nu förbereds bärgning av loket till det 500 ton tunga godståg som riskerade att rasa ner på de kringliggande bostadshusen efter en olycka i centrala Ånge på långfredagen..

DN - 15 minuter sedan

Attentat mot kyrkor på Sri Lanka

Två kyrkor i Sri Lanka har på söndagen utsatts för bombattentat, rapporterar Reuters och BBC..

DN - 7 timmar sedan

Makthavare i Algeriet under utredning

Algeriets tidigare premiärminister Ahmed Ouyahia och nuvarande finansminister Mohamed Loukal har ombetts att infinna sig i en domstol. De båda ministrarna, som arbetade under den nyligen avsatte presidenten Abdelaziz Bouteflika, utreds för att ha slösat med offentliga medel, enligt statlig tv..

DN - 9 timmar sedan

1.200 fuskare avstängda i ”Fortnite”-VM

Just nu pågår det öppna kvalet till VM i det populära battle royale-spelet ”Fortnite”. Efter den första veckan har över 1.200 spelare fått sina konton avstängda på grund av fusk och företaget Epic games har tagit tillbaka prispengar från över 200 spelare, enligt Polygon..

DN - 12 timmar sedan

Häktade svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den i Ecuador häktade svensken gick på lördagen ut i ett öppet brev till Utrikesdepartementet där man kräver att UD agerar mot myndigheterna i Ecuador. – Det är inte rimligt att en svensk medborgare ska behandlas på det sättet som vår son har blivit behandlad, säger pappan Dag Gustafsson..

DN - 12 timmar sedan

Kort men kärleksfull påskledighet för Dick Axelsson

Djurgårdens Dick Axelsson har firat påsk – i en dag. – Långfredagen är ju inte så kort så det var rätt dag att vara ledig på, säger han med ett skratt. – Jag har haft några kärleksfulla timmar med familjen, så nu är jag redo.

DN - 14 timmar sedan

Flera döda i attack mot departement i Kabul

En kraftig explosion följd av skottlossning har rapporterats från kommunikationsdepartementet i Afghanistans huvudstad Kabul..

DN - 15 timmar sedan

Nya demonstrationer i Paris – minst 120 gripna

Polis har frihetsberövat minst 126 personer i samband med gula västarna-demonstrationer i Paris på lördagen. Myndigheter har varnat för att dagen kunde bli våldsam, då många fransmän upprörts över miljardärers frikostiga donationer till återuppbyggandet av Notre-Dame..

DN - 16 timmar sedan

Hanna Ardéhn från ”Störst av allt”: Det känns obegripligt

Hanna Ardéhns rollprestation som den mordanklagade överklasstjejen Maja i Netflix-serien ”Störst av allt” har beskrivits som årets brakgenombrott. ”Jag dras till det mörka som finns hos människor,” säger hon..

DN - 17 timmar sedan

Kosovo hämtar hem IS-familjer

En grupp på över 100 personer, bland dem fyra män som stridit för terrorgruppen IS, har hämtats hem till Kosovo från Syrien. Alla medborgare i Kosovo ska hämtas hem, lovar landets justitieminister..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.