DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 06:36

DI - 15 apr 19 kl. 19:40

Katedralen Notre-Dame i Paris brinnerDet brinner i medeltidskatedralen Notre-Dame i Paris, bekräftar en talesperson för den franska räddningstjänsten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Notre-Dame, Paris

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katedralen, Notre-Damei , Paris, brinner
Nyteknik - 16 apr 19 kl. 07:20

Katedralen Notre Dame stod i lågor

Den har överlevt revolution, krig och katastrofer. Under natten stod katedralen Notre-Dame i lågor..

Cornucopia - 16 apr 19 kl. 14:07

Inget mirakel i Notre Dame

Med risk för livet, genom hårt arbete och en väldimensionerad, vältränad och välövad räddningstjänst med tillräckliga anslag och utrustning, så släcktes gårdagens medialt uppmärksammade vindsbrand på den gamla katedralen Notre Dame Paris. Det handlar inte om något mirakel, utan om hårt mänskligt arbete, som räddade detta monument över människans hårda arbete.
Notre Dame Paris inringad på bilden ovan.

SR - 15 apr 19 kl. 19:13

Katedralen Notre-Dame brinner

Det brinner i Notre-Dame-Katedralen i Paris, uppger stadens räddningstjänst för Reuters..

UNT - 15 apr 19 kl. 19:36

Katedralen Notre-Dame i Paris brinner

Det brinner i medeltidskatedralen Notre-Dame i Paris, bekräftar räddningstjänsten..

SmålandsPosten - 15 apr 19 kl. 19:43

Katedralen Notre-Dame i Paris brinner

Det brinner i medeltidskatedralen Notre-Dame i Paris, bekräftar räddningstjänsten. Kraftiga lågor slår upp från byggnaden och rök stiger mot skyn..

YA - 15 apr 19 kl. 19:57

Frankrike: Katedralen Notre-Dame i Paris brinner

Det brinner i medeltidskatedralen Notre-Dame i Paris. Kraftiga lågor slår upp från byggnaden och rök stiger mot skyn..

NSD - 15 apr 19 kl. 19:59

Katedralen Notre-Dame i Paris brinner

Det brinner i medeltidskatedralen Notre-Dame i Paris..

Skånskan - 15 apr 19 kl. 22:21

Många reaktioner på Notre Dame-branden

Över hela välden följer människor utvecklingen i Paris och branden som hotar att ödelägga katedralen Notre Dame. Notre-Dame de Paris en proie aux flammes. Émotion de toute une nation.

Skånskan - 15 apr 19 kl. 19:27

Det brinner i Notre Dame

Utrikes Det brinner i den världsberömda katedralen Notre-Dame i Paris. Enligt franska medier brinner det i katedralens huvudspira.
Rök fäller ut från tornet och det slår ut lågor från katedralen.

Världen Idag - 14 timmar sedan

Boken Ringaren i Notre Dame hamnade i topp efter branden

Victor Hugos klassiska roman Ringaren i Notre Dame toppar försäljningslistan på e-handelssajten Amazons franska filial en dag efter den omfattande branden som härjade katedralen Notre-Dame i Paris. Branden har även inneburit ett uppsving för Disney, vars animerade version av Hugos berättelse tagit sig in på Amazons tio i topp-lista för familjefilmer. När Hugos roman gavs ut 1831 var Notre-Dame en byggnad i dåligt skick, men bokens popularitet blev startskottet för ett omfattande restaureringsarbete som inleddes 1844.

Fler nyheter från DI

DI - 14 timmar sedan

Gula västarna i ny protest i Paris – över 100 gripna

Över 100 personer har gripits av polis i Paris då proteströrelsen Gula västarna samlats för nya protester – för 23:e veckan i ordningen..

DI - 15 timmar sedan

Så fixar du din egen solenergi – utan att vänta på bidrag

Solceller är hett och blir i snabb takt billigare. Men det är kö till regeringens investeringsbidrag. För den som inte vill vänta på ett osäkert bidrag finns alternativ som minskar kostnaden betydligt.

DI - 16 timmar sedan

Efter utpressningshotet: ”Fullblodsgalningar har svårt att sy ihop sådana projekt”

För knappt två veckor sedan utsattes Findus för utpressningshot. Enligt Svensk handel är det dock svårt att nå framgång med den typen av brottsliga äventyr mot storbolag som i regel står väl rustade för säkerhetshot..

DI - 16 timmar sedan

Bolagen som ser potential i samhällsnytta: Det är en god affär för oss

Sudda bort likhetstecken mellan välgörenhet och ansträngningar för att få bukt med problem i socialt utsatta bostadsområden. För fastighetsbolaget Trianon är samhällsnyttiga insatser snarare en formel för gott affärsmannaskap. I ansträngningarna för att skapa uppåtgående spiraler på en haltande arbetsmarknad visar även tandhygienföretaget Tepe vägen med hälsofrämjande aktiviteter..

DI - 17 timmar sedan

Miljöpartiet kan byta namn – frågan ska utredas

Flera medlemmar vill att Miljöpartiet de gröna bara ska heta De gröna. Nu vill Miljöpartiets ledning utreda ett namnbyte för partiet, det rapporterar Sveriges Radio..

DI - 17 timmar sedan

Flottan fyller 70 år – Kina spänner sina militära muskler

Den kinesiska flottan fyller 70 år, då passar Kina på att spänna de militära musklerna. På tisdag ska man visa upp nya krigsfartyg, däribland atomubåtar och jagare..

DI - 17 timmar sedan

Expertens åtta knep: Maxa mobilens livslängd

Är din mobil frustrerande trög, eller har batterierna börjat kärva? Genom ett par enkla knep kan du förlänga mobilens livslängd rejält, enligt mobilexperten Mattias Hartmann. .

DI - 17 timmar sedan

Riskkapitalisten: ”Vi slog läger om natten och vaknade upp i en rondell”

Den bästa resa jag gjort. När jag bestämde mig för att resa till Nepal, köpte vandrarkängor samma kväll och åkte nästa dag. Åkte kanot genom djungeln i en vecka och bodde hemma hos människor.

DI - 18 timmar sedan

Petade L-profilen till attack mot nya toppkandidaten

Cecilia Wikström petades under uppmärksammade former från Liberalernas lista till Europaparlamentsvalet. Nu går hon till attack mot partiledningen och nya toppkandidaten Karin Karlsbro. ”Hon har haft en aktiv del i att det blev så här”, säger Cecilia Wikström till DN..

DI - 18 timmar sedan

Enorm prestanda i lyxbil med extra allt

BMW:s nya cabriolet kan kappköra med valfri Ferrari och är så maxat utrustad att vår testförare kommer på sig själv med att tänka ”herregud så bra jag kör” under provturen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.