DN > Nyheter

Monday, 22 April, 14:32

DN - 15 apr 19 kl. 19:18

Dokument visar utseendekraven för Norwegians anställdaFlygbolaget Norwegian har strikta bestämmelser kring hur deras anställda ska se ut.  Norska tidningen VG har tagit del av ett dokument som bland annat visar att kvinnliga anställda måste ha smink och klackskor. Männen får inte sminka sig förutom i undantagsfall..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Norwegians, Norwegian, VG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dokumentvisar , utseendekravenför , Norwegians, anställda
Expressen - 07 maj 14 kl. 12:42

Hotfulla sms:et till Norwegians anställda

Mitt under förhandlingarna som kan leda till storstrejk fick Norwegiananställda ett sms. Budskapet: blir det strejk stängs alla baser i Norge utom den i Oslo, och de anställda i Köpenhamn flyttas till ett bemanningsbolag. – Först trodde jag inte att det var sant, säger en av Norwegians anställda vid basen i Köpenhamn..

DN - 15 apr 19 kl. 19:18

”Kvinnliga anställda måste sminka sig”

Dokument visar utseendekraven på Norwegians anställda..

Expressen - 19 maj 14 kl. 11:00

Ingen storstrejk för Norwegians anställda

Det kommer inte att bli någon storstrejk bland de kabinanställda på flygbolaget Norwegian. Facket och arbetsgivaren kom natten till måndagen överens om ett nytt avtal..

GT - 9 timmar sedan

Välkommet stålbad, men inte för de anställda

Regionstyrelsen föreslås en rad åtgärder för att ta underskotten i vården på allvar. Anställda och patienter kommer att känna av svångremmen..

YLE - 14 apr 15 kl. 17:25

Aviator Finland säger upp 75 anställda vid Helsingfors-Vanda

Aviator Finavia, som producerar marktjänster för flygtrafiken, säger upp 75 anställda inom marktjänsten på Helsingfors-Vanda flygplats. Samarbetsförhandlingarna avslutades i dag, säger Aviator Finlands vd Veijo Karosvuo. Bakom uppsägningarna ligger flygbolaget Norwegians beslut att byta bolag för marktjänster.

Supermiljöbloggen - 13 aug 17 kl. 13:46

Greenpeace: ”Oljebolagen spionerar på våra anställda”

Greenpeace Nya Zeeland har tagit emot läckta dokument som visar att oljebolagen Statoil och Anadarko har anlitat privatdetektiver för att spionera på Greenpeace anställda och volontärer. Eventuellt har den nyzeeländska regeringen varit inblandad i spionaget, som enligt dokumenten pågått sedan åtminstone 2014. Efter att ha samlat bevis i några månader går Greenpeace nu till domstol.

Cornucopia - 06 apr 18 kl. 14:56

GDPR och anställda

EU:s nya lätt drakoniska persondataskyddsdirektiv GDPR innebär bland annat att arbetsgivaren i hög grad begränsas i vad den får ha för data om sina anställda. I princip får man bara lagra det som behövs för att uppfylla anställningsavtal och rättsliga förpliktelser som skatteinbetalningar. Allt annat kommer i praktiken kräva den anställdes godkännande och ska oavsett kunna raderas.

SvD - 27 okt 15 kl. 13:50

Norwegianchef: Anställda ville krossa företaget

Lågprisflygbolaget Norwegians stridbare chef Bjørn Kjos skriver i sin kommande självbiografi att han under en period kände sig grundligt sviken av sina anställda. Anledningen var att det enligt Kjos fanns förtroendevalda i företaget som aktivt motarbetade hans idé och vilja att starta en flygrutt till London..

Barometern - 29 aug 14 kl. 11:34

Anställda i hemtjänsten har fått nog

Vissa arbetspass inom Bergkvaras hemtjänst ligger på mellan elva och tretton timmar. Personal beordras in i tjänst vid vikariebrist. Nu har de anställda fått nog.

Helsingborgs Dagblad - 07 okt 17 kl. 11:45

Air Berlin kan sparka 1 400 anställda

Omkring 1 400 anställda hotas av uppsägning från det krisdrabbade flygbolaget Air Berlin, skriver Di. Enligt fackliga dokument som nyhetsbyrån Reuters tagit del av ska alla inom flygbolagets markpersonal sägas upp redan i slutet av oktober. Anställda s.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

OS-guldmedaljör gripen under klimatprotest

Den olympiske mästaren i kanotslalom Etienne Stott var en av hundratals personer som greps i samband med klimatprotesterna i London i påskhelgen..

DN - 6 timmar sedan

Profilvärvningarna ska lyfta Djurgården i damallsvenskan

Efter två raka sjätteplatser var det förra säsongen meningen att Djurgården skulle få lyftet i damallsvenskan. Men skador innebar att säsongen blev hackig, och i slutskedet blev det en kamp för att klara kontraktet. Nu tar Djurgården nya tag.

DN - 7 timmar sedan

Alien: Numera önskar jag mig inte en seg råtta

Kåseri. Elin ”Alien” Peters firar påsk genom att tänka på påskägg hon fått – och inte fått..

DN - 9 timmar sedan

”Stor risk att vi får gula västar även i Sverige”

Miljöpartiet och Centerpartiet driver en miljöpolitik för rika i storstäder..

DN - 15 timmar sedan

Kanye Wests predikan lockade tusentals

Redan tidigt på söndagsmorgonen ringlade köerna långa till det område på Coachellafestivalen där Kanye West skulle hålla sin söndagspredikan. Publiksiffran väntades på förhand överstiga 100.000 och enligt Deadline verkar prognosen ha infriats..

DN - 15 timmar sedan

Polisen grep över 800 – Greta Thunberg uppmanar till fortsatt kamp

Polisen i London har nu gripit fler än 830 personer som deltar i en omfattande klimatprotest i London. På söndagen talade den 16-åriga aktivisten Greta Thunberg till några hundra av de protesterande i centrala London..

DN - 15 timmar sedan

Polisen har släppt männen som greps för journalistmordet – vädjar om tips

De två unga män som greps efter mordet på journalisten Lyra McKee i Londonderry i Nordirland har släppts..

DN - 19 timmar sedan

Pojke påkörd av buss – förd till sjukhus med allvarliga skador

En pojke ska ha skadats allvarligt efter att ha blivit påkörd av en buss i nordöstra Älmhult, enligt polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.