Expressen > Nyheter

Sunday, 21 April, 07:10

Expressen - 15 apr 19 kl. 18:53

Regeringskansliet uppmanade F-kassan att sluta lämna ut uppgifterRegeringskansliet har uppmanat försäkringskassan att sluta lämna ut uppgifter till journalister. Det skriver Dagens Nyheter.  Myndighetens högsta chef i skriver i ett internt mejl att socialdepartementet varnat för ”allvarliga konsekvenser”, skriver tidningen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Försäkringskassan, Dagens Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringskansliet, uppmanade, F-kassanatt , sluta, lämnaut , uppgifter
DN - 15 apr 19 kl. 18:48

Regeringskansliet uppmanade F-kassan att inte lämna ut uppgifter

Regeringskansliet har försökt förhindra att Försäkringskassan lämnar ut vissa uppgifter till journalister. I ett internt mejl skriver myndighetens högsta chef att socialdepartementet varnat för ”allvarliga konsekvenser” efter att handlingar lämnats ut till TV4. Handlingarna gällde möten mellan ministern Annika Strandhälls statssekreterare och den sparkade generaldirektören Ann-Marie Begler..

Alliansfritt Sverige - 09 apr 14 kl. 16:33

Moderaterna i Karlskrona kan inte sluta bråka

Moderaterna i Karlskrona kan få vilken konflikthärd i världen att framstå som lugn och fridfull. Vi har haft anledning att skriva ohälsosamt många inlägg om alla bråk hos dem. Det har handlat om trakasserier, maktkamper, hot, att kommunstyrelsens ordförande inte varit tillgänglig och hemliga överläggningar med Sverigedemokraterna som lett till att politiker tvingats avgå.

Expressen - 05 jun 16 kl. 07:05

Bad Linda sluta sola i behå – fick svar på tal

Linda Sarajärvi, 33, var på väg ut från sin bostad. Då såg hon en lapp i trapphuset som uppmanade henne att sluta sola i behå. – Min första tanke var bara: "Okej, då tar jag på mig en bikini i stället", säger hon..

ÖstersundsPosten - 27 okt 16 kl. 10:00

Läkarna gav henne rådet att hon skulle sluta köra skotercross – men för två år sedan stod Emilia åter på startlinjen

Läkarna uppmanade henne att sluta med skotercross efter en olycka som höll Emilia borta från tävlingsbanorna i två år. Men ifjol var hon tillbaka, starkare och snabbare än någonsin.
– Svårt att toppa, men jag ska försöka..

Länstidningen i Jämtland - 27 okt 16 kl. 10:00

Läkarna gav henne rådet att hon skulle sluta köra skotercross – men för två år sedan stod Emilia åter på startlinjen

Läkarna uppmanade henne att sluta med skotercross efter en olycka som höll Emilia borta från tävlingsbanorna i två år. Men ifjol var hon tillbaka, starkare och snabbare än någonsin.
– Svårt att toppa, men jag ska försöka..

DI - 22 nov 18 kl. 11:16

Kina till USA: Sluta provocera, era anklagelser är grundlösa

Kina avvisade på torsdagen anklagelserna från USA om att fortsätta bedriva en "orättvis" handelspraxis, och uppmanade USA att sluta provocera..

BT - 26 aug 14 kl. 20:24

Åkesson pressad om a-kassan

Jimmie Åkesson pressades inledningsvis hårt i SVT:s partiledarutfrågning när det gällde Sverigedemokraternas förslag om a-kassan: Dels en höjning från 680 till 1 200 kronor om dagen, dels att medlemskapet ska vara avgiftsfritt. Enligt partiet skulle det kosta 5,4 miljarder kronor, men regeringskansliet har för SVT:s räkning beräknat kostnaden till 8 miljarder kronor.- Jag kan inte ta ansvar för regeringskansliets beräkningar, sade Åkesson på frågan om partiet räknat fel.

YLE - 01 jan 16 kl. 11:27

Niinistö: Folket bör sluta gräla

President Sauli Niinistö uppmanade finländarna att inte möta det nya året med gräl och osämja då han håll sitt nyårstal till folket på fredagen. Niinistö talade mycket om flyktingkrisen och gjorde några etiska markeringar. - Själv är jag en jurist av den gamla skolan, från en tid då en bensinbomb mot en byggnad där människor kunde befinna sig, enligt lagen rubricerades som mordbrand, och det är det fortfarande för mig.

Dagens PS - 09 maj 18 kl. 09:11

Ledarkollen: ”Sluta dalta med våldtäktsmän”

Här är dagens samtalsämnen: våldtäktsmän, Trump, Iran – och schlagermusik. USA lämnar avtalet med Iran När Donald Trump blev vald till president talades det om att världens undergång var nära. Men kanske är världen så bisarr att ett relativt bisarrt val av amerikansk president kan göra världen till en något bättre plats?

YLE - 09 dec 15 kl. 14:27

Ban Ki-Moon: Sluta inte satsa på bistånd

FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon uppmanar Finland att fortsätta med humanitärt bistånd och inte satsa enbart på krishjälp. Ban Ki-Moon besöker Finland med anledning av att det gått 60 år sedan Finland blev FN-medlem. Han uppmanade Europa att öka flyktinghjälpenutan att samtidigt använda redan öronmärkta biståndspengar för det.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Explosioner vid två kyrkor i Sri Lanka

Explosioner har gått av vid två kyrkor i Sri Lanka under påskmässan.Det rapporterar AFP på påskdagen..

Expressen - 1 timme sedan

Hotet mot kustidyllen: Kan slukas av vattnet

KUNGSBACKA. Den halländska idyllen Kungsbacka är en av de städer i Sverige som i framtiden löper störst risk att svämma över, enligt Myndigheten för samhällskydd och beredskap, MSB.De skydd som tidigare byggts bedöms vara verkslösa och svaret på frågan om vem som egentligen bär ansvaret när olyckan är framme är ovisst.

Expressen - 1 timme sedan

De anställdas varning inifrån Boeing-fabriken

Flygplanstillverkaren Boeing dras med stora problem efter de två dödskrascherna med planet 737 Max 8.Men nu kommer ytterligare ett bakslag mot företaget – och mönstermodellen Dreamliner, skriver New York Times.– Jag kommer aldrig att flyga på den.

Expressen - 2 timmar sedan

Stora frågetecknen kring Isabella Löwengrips lyxliv

Affärskvinnan Isabella Löwengrips bolag ska snart flytta till nya lyxiga kontorslokaler i centrala Stockholm – med en hyra på drygt 500 000 kronor i månaden. Businessclass-biljetterna har den unga affärskvinnan bytt ut mot privatjet.På garageinfarten till 26 miljoners-villan står en Porsche Panamera.

Expressen - 6 timmar sedan

Två skadade i skjutning

Två personer har skadats vid en skjutning i Helsingborg i natt, enligt HD.– Två personer är skottskadade och har förts till sjukhus. Skadestatus på dem vet jag inte, säger Nils Erik Svensson, inre befäl vid Helsingborgspolisen, till tidningen.

Expressen - 6 timmar sedan

Köpte sin första lägenhet – då upptäckte hon felet

Isabelle Klockare, 28, flyttade till Stockholm efter studierna och satsade alla sina besparingar på att köpa en lägenhet.Men när hon flyttade in insåg hon att det fans mögel i alla rum.– Jag har sparat hela mitt liv och nu har jag blivit lurad, säger hon till SVT:s konsumentredaktion Plus.

Expressen - 8 timmar sedan

Polisjakt efter misshandel – två till sjukhus

Polisen larmades till ett bråk mellan flera personer nära Simrishamn på lördagskvällen.Två personer har förts med ambulans till sjukhus med sårskador. Polisen söker efter de misstänkta gärningsmännen..

Expressen - 8 timmar sedan

Skyttedal om Greta Thunberg: ”Hon är fortfarande ett barn”

Sara Skyttedal är kritisk till att klimataktivisten Greta Thunberg behandlas som en expert av vuxenvärlden - trots att hon bara är 16 år.I en intervju med Aftonbladet säger Skyttedal att hon har respekt för Greta, men att hon tycker att vuxenvärldens behandling av henne är problematisk..

Expressen - 8 timmar sedan

Våg av brutala klockrån mitt i centrala Stockholm

Flera brutala klockrån mot personer på Östermalm senaste tiden gör att polisen kraftsamlar.Enligt misstanken har ägarna kartlagts innan rånen.– Det har inte skett slumpmässigt, säger Louise Bovin, kommunpolis, till Östermalmsnytt..

Expressen - 8 timmar sedan

Domstol kan stoppa ukrainska valet

Bara timmar innan vallokalerna i det ukrainska presidentvalet öppnar riskerar utmanarkandidaten Volodymyr Zelenskij att stoppas från att delta, rapporterar ukrainska medier.En domstol i Kiev ska i natt avgöra om komikern och tv-kändisen brutit mot lagen i sin kampanj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.