SVT > Inrikes

Thursday, 18 April, 19:06

SVT - 15 apr 19 kl. 18:38

Polisen efter Twitterattacken mot Socialdemokraterna: ”Allvarligt”Socialdemokraternas Twitter-konto kapades och märkliga inlägg publicerades i partiets namn under natten mot måndag. Det är ännu oklart vem som ligger bakom tog kontroll över kontot, men polisen tror att utsikterna för att klara upp kapningen är goda. – När politiska partier och myndigheter angrips är det allvarligt, säger Jan Olsson på polisen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Twitterattacken, Socialdemokraterna, Twitter, Jan Olsson

Dela artikeln

188 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenefter , Twitterattackenmot , Socialdemokraterna, Allvarligt
Västerbottens Folkblad - 21 okt 12 kl. 00:28

Polisen misstänker ?allvarligt brott?

Polisen misstänker att ?ett allvarligt brott? har begåtts på Ålidhöjd i Umeå under lördagskvällen.

NT - 23 sep 12 kl. 21:19

Polisen: Vi ser allvarligt på detta

Tre skadade poliser. Två gripna för våld mot tjänsteman. Tolv som omhändertagits.

Expressen - 16 nov 17 kl. 16:50

JUST NU: Grönområde avspärrat – polisen misstänker allvarligt brott

Vid 13-tiden på torsdagen larmades polisen till ett område i nordöstra Malmö. Man har nu spärrat av ett större grönområde intill ett bostadsområde.– Vi har gjort en avspärrning där med anledning av misstanke om ett allvarligt brott, säger Åsa Emanuelsson på polisens ledningscentral.

UNT - 30 mar 18 kl. 19:57

Polisen: "Ser mycket allvarligt på det här"

Polisen ser allvarligt på det hot som riktats mot Dalkurds vd Mikael Ahlerup..

DN - 31 jul 18 kl. 10:46

Död person hittad på Kungsholmen – polisen misstänker allvarligt brott

En död person har hittats i närheten av Thorildsplans gymnasium. Polisen spärrade på tisdagen av ett stort område. – Vi håller på att utreda ett eventuellt allvarligt brott, säger Lars Byström vid Stockholmspolisen..

UNT - 02 maj 16 kl. 17:40

"Polisen är inte allvarligt skadad"

Mannen som höggs i axeln i samband med gripandet i Ulleråker är inte allvarligt skadad, uppger Christer Nordström vid Uppsalapolisen..

Polisen - 19 apr 11 kl. 15:51

Oroligheter i Tynnered ? polisen kraftsamlar

Under natten till den 19 april rapporterades flera bränder och stenkastning i Västra Frölunda/Tynnered. Polisen ser mycket allvarligt på händelserna och nu intensifieras insatserna och den polisiära närvaron i området ökar..

BT - 03 sep 16 kl. 21:34

Polisen: Inte så allvarligt som vi först trodde

Polisen agerade kraftfullt vid insats på Södra torget..

Expressen - 29 aug 17 kl. 20:48

Barn allvarligt skadat – ramlade från fönster

Ett litet barn har ramlat ut från ett fönster i ett flerbostadshus.Barnet är allvarligt skadat, enligt polisen."Barnet är allvarligt skadat och får åka ambulanshelikopter till sjukhus.

YLE - 17 jan 14 kl. 15:08

Polisen ser allvarligt på ryktesspridning kring Dragsvik

Polisen ser mycket allvarligt på anklagelserna som spridits i fb-gruppen "Vi som tjänstgjort i Dragsvik" Kriminalöverkonstapel Mikael Appel säger att ryktesspridning i sociala medier är lika straffbar som annan ärekränkning. - Sådana ärenden ska man anmäla till polisen och inte tala om i sociala medier, säger Appel. Vi som tjänstgjort i Dragsvik är en öppen grupp och flera av Nylands brigads stamanställda har hängts ut med namn i gruppen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Häktade svenskens första ord inifrån fängelset i Ecuador

Den svenske mannen som sitter häktad för dataintrång i Ecuador är övertygad om att anklagelserna mot honom kommer att kollapsa. Det skriver han i ett uttalande inifrån fängelset, som SVT Nyheter tagit del av. ”Anklagelserna mot mig bygger på böckerna jag läst och teknologin jag har.

SVT - 1 timme sedan

Varm och solig påskhelg väntar

Det blir varmt och soligt hela påsken i Götaland och Svealand – och på varannan dag i norr. – I södra Sverige och längs södra Norrlandskusten blir det upp emot eller över 20 grader, säger SVT:s meteorolog Åsa Rasmussen..

SVT - 1 timme sedan

Påskägg, påskkärring och påskhare – därför firas påsken som den görs

Runt påskhelgen dukas ägg, påskris och fjädrar fram i många hushåll runtom i Sverige. Var alla påsktraditioner kommer ifrån vet vi inte säkert, men det finns flera trovärdiga teorier. – Jag tror att vi har tagit intryck från USA och Storbritannien, säger Jonas Engman, etnolog på Nordiska museet..

SVT - 2 timmar sedan

Jordbruksverket riskerar 260 miljoner i EU-böter efter it-problemen

Efter stora problem med Jordbruksverkets nya it-system finns en kö på mer än 190 000 ansökningar om jordbruksstöd som inte har blivit formellt verkställda. Samtidigt vill EU-kommissionen att Sverige ska betala motsvarande 260 miljoner kronor för att man under flera år inte kunde registrera kontrollerna av hur jordbrukarna följer EU:s regler..

SVT - 2 timmar sedan

Jordbruksverkets it-system har kostat 673 miljoner – osäkert om det kan användas

Jordbruksverkets it-plattform har hittills kostat 673 miljoner kronor att utveckla. Men trots att det gått flera år sedan it-systemet togs i drift fungerar det fortfarande inte som det ska. Dessutom är det nu osäkert hur användbart systemet kommer att vara i EU:s nästa budgetperiod..

SVT - 4 timmar sedan

Om EU-valet – på lätt svenska

I maj ska alla länder i Europeiska unionen välja politiker till Europaparlamentet. Valet i Sverige hålls 26 maj. Behöver du, eller någon du känner, veta mer om EU-valet i Sverige – men på enklare svenska?

SVT - 6 timmar sedan

Nu inleds en av årets värsta bilhelger – SVT guidar dig i trafiken

Påskhelgen är en av årets mest trafikerade helger, och mycket trafik för inte sällan med sig många olyckor. SVT Nyheter rapporterar direkt om påsktrafiken runtom i landet. – Man ska inte ha för bråttom, säger Helene Lilja på Motormännens riksförbund..

SVT - 7 timmar sedan

Åklagarmyndigheten inleder förutredning mot Erik Bengtzboe

I ett pressmeddelande skriver Åklagarmyndigheten att de inleder en förutreding om en riksdagsledamots rese- och hyresersättningar och ifrågasatta folkbokföring. För SVT Nyheter bekräftar de att utredningen gäller Erik Bengtzboe (M). – Det finns för närvarande ingen misstanke om brott, säger vice överåklagare Bengt Åsbäck i pressmeddelandet..

SVT - 8 timmar sedan

Trafikverkets tips: Så kör du säkert i påsktrafiken

Påskhelgen stundar och många väljer att ge sig ut på vägarna redan på skärtorsdagen. Enligt Trafikverkets presschef Bengt Olsson är en viktig faktor för en säker resa att hålla humöret uppe bakom ratten. – Man måste lämna stressen hemma, säger han i Morgonstudion..

SVT - 9 timmar sedan

Snabblagade tips till påskbordet

SVT-kockarna bjuder på sina bästa tips på snabblagad buffémat utan att ge avkall på smak och påskstämning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.