Sydsvenskan > Inrikes

Friday, 26 April, 18:19

Sydsvenskan - 15 apr 19 kl. 16:33

Slog och skakade busschauffören för att han stängde dörrenKvinna som inte hann av bussen med sin barnvagn döms för våld mot tjänsteman..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slogoch , skakade, busschaufförenför att han , stängde, dörren
YA - 23 sep 18 kl. 00:01

Bil krockade in i buss– busschauffören får böter

Busschauffören svängde ut på Västra kustvägen i Ystad utan att bry sig om stopplikten. Då körde en bil in i bussen. Nu döms busschauffören till böter.

YLE - 28 nov 16 kl. 18:39

Busschauffören som slängde av 9-åring fortsätter jobba

Chauffören som slängde av en 9-årig flicka vid ring 1 får jobba kvar. Bussbolaget Nobinas ledning talade med chauffören i eftermiddags. - Vi har diskutetat med chauffören och vidtagit vissa disciplinära åtgärder, men chauffören jobbar kvar, säger Nobinas vd Tom Ward.

GT - 29 jan 17 kl. 16:02

Henrik hyllar busschauffören som slängde av hans son

Skolutflykten till Akvarellmuseet i Skärhamn blev för mycket för busschauffören.Efter att flera elever tryckt på stoppknappen, stannade han bussen – och slängde av hela klassen.Nu hyllas busschaufförens agerande av pappan Henrik Bergeld, 41, något som Aftonbladet var först med att berätta om.

Barometern - 26 aug 13 kl. 08:52

Busschaufför åtalas efter dödsolycka

Busschauffören åtalas för dödsolyckan på E22 vid Ålem i mars där en man dog och ett tiotal personer skadades. Olyckan inträffade den 21 mars när en buss som kom söderifrån på E22 svängde vänster mot Ålem. I korsningen stod en lastbil som väntade på att svänga vänster in mot Svevia vägstation.

Skånskan - 21 jun 16 kl. 18:00

Busschaufför slipper straff efter olycka

HÖÖR Det blir friande dom för den busschaufför som körde på en parkerad bil och körde från platsen utan att lämna sina personuppgifter.Det var i juni förra året som olyckan var framme två gånger på en timme för en bilägare som ställt sin bil i en parkeringsficka på Mejerigatan i Höör. När han var inne i en butik hörde han hur det small till och när han tittade ut såg han att bilen fått skador på främre stötfångaren.

SmålandsPosten - 06 sep 14 kl. 10:26

Busschaufför döms för övergrepp mot skolbarn

En busschaufför som under flera år kört skolbarn döms till sex månaders fängelse för sexuella övergrepp. Övergreppen mot två pojkar skedde när han stannat vid en busshållplats – men en lärare upptäckte att något pågick. – Gardinerna där bak på bussen var fördragna och dörrarna till bussen var stängda.

Skånskan - 28 sep 16 kl. 17:23

Slarvig busschaufför får dagsböter

YSTAD En kvinna klämde sig i dörren när hon skulle kliva av en buss.
Det kostar busschauffören 6 000 kronor i dagsböter.Olyckan inträffade på bussen från Lund till Simrishamn för ett år sedan.

BT - 18 apr 13 kl. 13:45

Busschaufför misstänkt för brott efter bussolycka

Efter den våldsamma bussolyckan vid Länghem i måndags misstänks nu busschauffören för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. Efter olyckan fick sju personer föras till sjukhus. Fyra av de skadade uppgavs till en början ha allvarliga skador, men efterhand skrevs skadorna ner till lindriga.

Barometern - 20 nov 13 kl. 11:05

Busschaufför döms för dödsolycka

Busschauffören döms för att ha orsakat dödsolyckan i Ålem tidigare i år. En man dog och flera andra skadades vid olyckan i Ålem den 21 mars. Tingsrätten slår fast att chauffören brustit i omsorg och varsamhet då hon företog vänstersvängen i den aktuella korsningen.

Barometern - 06 sep 16 kl. 14:48

Bebis föll ur barnvagn – chauffören körde vidare direkt

En buss svängde på måndagen så kraftigt i en rondell att Mikaela Stenvalls två månader gamla bebis for ur sin barnvagn. – Busschauffören körde som en galning, säger hon..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 4 minuter sedan

Qatar slutar med utresevisum i år

Vid slutet av året ska Qatar helt ha upphört med kravet på att utländsk arbetskraft måste ha visum för att få lov att lämna landet. Sedan Qatar utsågs som värd till fotbolls-VM 2022 har landet, under en konstant våg av kritik från människorättsorganisat.

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Metro säger upp anställda

Metro har börjat säga upp personal. Metro i Göteborg och Malmö läggs ner tillsammans med sommartidningen Metropol, skriver Dagens Media. – Det blir en neddragning med totalt cirka 30 personer.

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

MC och traktor i olycka utanför Högseröd

Väg 1119 är avstängd från Västraby till Havrakulla i båda riktningarna..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Konsten lever i krigshärjade Tripoli

Upptrappade strider och förvärrat humanitärt läge kring Libyens huvudstad Tripoli. Då satsar affärsmannen Mustafa Iskandar på ett konstgalleri och kulturcentrum för att återuppliva den gamla härjade stadskärnan. Gamla staden i Tripoli var en av de bäst.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

SAS-vd: Stärker inte förtroendet hos kunderna

Pilotstrejken inom SAS är i gång och fler än 70 000 resenärer drabbades under den första dagen. SAS vd Rickard Gustafson vill inte tala om vad strejken kostar bolaget utan säger att prioriteten nu är att lösa konflikten. – Vi måste komma överens för vår.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Carl Härdin är bokstavligen uppvuxen på golfbanan

Han är pojklandslagsspelare och rankad sjua i Sverige bland 01:orna..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Nytt Malmöförlag vill höja ribban för science fiction

En roman om att bokstavligen ”hitta sig själv” är nästa kapitel för Svensk Sci Fi..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Bröt näsan vid misshandel

En 26-årig man bröt näsan efter upprepade knytnävsslag..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Cecilia Wikström (L) lämnar politiken

Cecilia Wikström, som petades som Liberalernas toppkandidat till EU-parlamentet, lämnar politiken. – För min egen del går vägen vidare. Nu lämnar jag politiken och ska sikta på att göra någonting helt annat, säger Cecilia Wikström till Metro.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Män över 50 prostatatestas i Västra Götaland

Alla män som fyllt 50 år i Västra Götalandsregionen kommer med början 2020 att erbjudas att testas för prostatacancer. Det beslutade regionens Hälso- och sjukvårdsstyrelse på torsdagen. – Det här innebär att vi tar ett rejält kliv för en ökad jämlik häl.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.