DN > Utrikes

Monday, 22 April, 14:03

DN - 15 apr 19 kl. 15:14

Far och två barn döda i dansk segelolyckaEn pappa och hans två barn, elva och tretton år gamla, har hittats döda efter en förmodad segelolycka i Isefjord i Danmark..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Isefjord, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Faroch , två, barn, dödai , dansk, segelolycka
BT - 09 feb 11 kl. 19:50

Far dödade sina barn i Danmark

Tre barn - 2, 8 och 10 år - sköts ihjäl av sin far i danska Birkeröd på Själland i natt. Den 44-årige fadern försökte sedan ta sitt liv. Han häktades i eftermiddags och placerades på en sluten psykavdelning.

SVT - 29 okt 15 kl. 09:06

Ofrivillig pappa är far till sina barn

Högsta domstolen meddelade i en dom idag att den man som velat upphäva faderskapet till sina två tvillingar är pappa till barnen. Mannen ville häva sitt faderskap eftersom han anser att han bara accepterat att bli pappa till ett barn, inte två..

UNT - 15 apr 19 kl. 14:59

Far och två barn döda i förmodad segelolycka

En pappa och hans två barn, elva och tretton år gamla, har hittats döda efter en förmodad segelolycka i Isefjord i Danmark..

GöteborgsPosten - 15 apr 19 kl. 15:00

Far och två barn döda i dansk segelolycka

En pappa och hans två barn, elva och tretton år gamla, har hittats döda efter en förmodad segelolycka i Isefjord i Danmark..

Barometern - 07 apr 14 kl. 06:51

Barn med psykisk ohälsa har rätt till vård

på debattinlägg om barn- och ungdomspsykiatri
Tack Johan, för att du vågar skriva om landstingets blinda fläck. Eller ska vi kalla det landstingets och kommunens heta potatis. Eller säga som det är: tillkortakommandet med att erbjuda adekvat vård till barn med psykisk ohälsa.

NSD - 10 maj 13 kl. 17:11

Ohio-kidnappare far till fånges barn

Dna-test bekräftar att Ariel Castro, som hållit tre unga kvinnor fångna i staden Cleveland, är far till det barn som en av de nu befriade kvinnorna har. Beskedet lämnades av Mike DeWine, "justitieminister" i delstaten Ohio, på fredagen..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Trodde barnets far var ett geni – visade sig vara schizofren brottsling

När paret Angela Collins och Margaret Elizabeth Hanson bestämde sig för att skaffa barn valde de spermadonator med omsorg, skriver AP. På pappret såg det ut som om spermabanken hade plockat fram en perfekt kandidat. Mannen beskrevs som en välutbildad och mogen person med uppmätt IQ på 160.

BT - 09 nov 11 kl. 07:27

Rättsosäkert när barn omhändertas

Rättssäkerheten borde vara hög vid tvångsomhändertagande av barn, men den sätts ur spel när sociala myndigheter själva utreder, omhändertar, processar och verkställer i samma ärende. Något som är otänkbart vid en polisutredning, skriver Peter Zeijersborger. Det aktuella fallet med de tvångsomhändertagna barnen i Sandviken, där socialtjänsten på mycket vaga grunder separerar två barn från sina föräldrar i 68 dagar, är upprörande men tyvärr inte unikt.

SR - 05 okt 15 kl. 15:54

Registreras som far efter könsbyte

En person som har ändrat kön till man ska också ska ha rätt att registreras som far till sitt barn i folkbokföringen. Det har Kammarrätten kommit fram till i en dom..

SvD - 26 jun 15 kl. 05:45

”Barn i samhällsvård löper extrema överrisker”

Den sociala barnavården ska vara ett skyddsnät för barn som far illa. Men barn som vårdats av samhället löper ­extrema överrisker att som vuxna drabbas av missbruk och självmord. Det är dags att lagstiftningen får ett rättighetsperspektiv, skriver Barnombudsmannen med flera debattörer..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Minst två döda i skalv i Filippinerna

Ett jordskalv har inträffat i Filippinerna. Minst två människor dödades när ett hus rasade samman, enligt myndigheterna..

DN - 2 timmar sedan

Minor förvärrar krisen i Jemen – hundratals dödade

Huthirebellernas minor har dödat och skadat hundratals civila och förhindrat nödhjälp från att nå utsatta, larmar Human rights watch (HRW). Minorna har använts både i strid mot jemenitisk lag och mot det internationella förbudet mot antipersonella minor..

DN - 3 timmar sedan

Efter påskhelgen – räkna med köer på vägarna

Påskhelgen går mot sitt slut och på annandagen vänder många påskresenärer hemåt. Trafikverket manar bilister att ta det lugnt och räkna med köer. Hittills har påsktrafiken avlöpt lugnare än vanligt, uppger Trafikverket..

DN - 4 timmar sedan

Man misstänks ha kidnappats i Blekinge

En man har hittats blodig vid en vägkant i en tätort i Karlskrona kommun. Han hade blivit utkastad från en bil, och polisen misstänker att han kidnappats..

DN - 6 timmar sedan

Hertl sänkte Vegas i femte perioden

91 minuter och 17 sekunder, eller drygt en och en halv övertidsperiod, behövdes för att få fram en vinnare mellan Vegas och San Jose. Då kontrade Tomas Hertl in 2–1 för San Jose och fixade en sjunde och avgörande match mellan lagen..

DN - 7 timmar sedan

Värmen och solen ligger kvar på annandag påsk

Här är goda nyheter för annandag påsk: Solen och värmen ligger kvar över nästan hela landet. Med det varma och torra vädret kommer även ökad brandrisk i stora delar av Sverige..

DN - 7 timmar sedan

Dödssiffran stiger i Sri Lanka: Minst 290 har mist livet

Minst 290 personer dödades och 500 skadades i söndagens bombattentat mot flera kyrkor och hotell i Sri Lanka. Polisen har gripit 24 personer efter dåden. UD avråder från ”icke-nödvändiga resor” till landet..

DN - 7 timmar sedan

Flera filmade dödsolycka – polisen vill pröva ny lag

Polis och räddningspersonal har länge larmat om svårigheter att arbeta vid olyckor på grund av människor som tränger sig fram för att fotografera. Nu vill polisen pröva om en ny lag kan sätta stopp för det..

DN - 8 timmar sedan

Fem bästa tipsen innan du deklarerar

Deklarationsdags igen - och här listar vi de bästa avdragen och vad du bör tänka på. DN:s Dan Lucas ger dig de bästa tipsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.