BT > Nyheter

Thursday, 18 April, 18:22

BT - 15 apr 19 kl. 14:14

BORÅS: Larm om mystiska smällar i natten: ”Uppfattats som vapen”Under helgen har flera oroliga läsare hört av sig till BT och berättat att de hört höga smällar som liknat explosioner eller pistolskott. Även polisen har fått in tips på liknande händelser. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
BorÅs, BT

Dela artikeln

62 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BORÅS, Larmom , mystiska, smällari , natten, Uppfattatssom , vapen
BT - 18 nov 18 kl. 05:52

Nattens händelser: Mystiska smällar i Borås

Det har varit en lugn natt i Sjuhärad, enligt polisen..

Expressen - 23 apr 17 kl. 00:06

Brand i industrilokaler – larm om explosioner

En stor industrilokal står i brand i Falkenberg.– Det brinner väldigt mycket, det är en kraftig och omfattande brand, säger Åsa Eriksson, kommunikationsstrateg på räddningstjänsten Väst.Boende i området vittnar om att det hörts explosioner:– Vi har hört 10-12 höga smällar och bor ungefär en kilometer bort..

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 09:00

Lättare för hundar att få cancervård

Jag har alltid trott att cancer är en sjukdom som tas på allvar.
Ni vet – lampor som blinkar, sirener som tjuter och läkare med vita munskydd som med snabba tofflor skyndar fram genom korridorerna. Men nej.

BT - 20 maj 13 kl. 13:56

Kritik mot polisen efter upplopp

Tre poliser skadades i natt med ungdomar satte eld på bilar och kastade sten i Husby i västra Stockholm. Centrum vandaliserades och en rad bränder härjade området. Kommunens medborgarvärdar anklagar polisen för övervåld.

Expressen - 01 sep 13 kl. 10:33

Ny mordbrand på Öland ? lada brann ner

Ännu en misstänkt mordbrand har inträffat på Öland. Tidigt på lördagsmorgonen brann en lada ner i Mörbylånga kyrkby och flera bilar förstördes - men brandkåren räddade två boningshus. - Jag vaknade av smällar från branden och slog larm, säger Helen Nilsson som bor alldeles intill.

Barometern - 03 okt 13 kl. 10:20

Sune Gustavsson

Sune Gustavsson, Emmaboda kommuns förre gatuchef och Emmaboda IS mångårige förre ordförande, har hastigt lämnat oss vid 76 års ålder. Sune föddes 1937, växte upp i Emmaboda som omhuldad lillebror i familjen med far Helmer, mor Berta och storasyster Berit. Efter skola, folkhögskola, järnvägsbyggen och militärtjänst som radaroperatör utbildade sig Sune till vägmästare vid Hässleholms Tekniska Skola 1960?

UT - 29 okt 13 kl. 10:04

Grannsamverkan mot inbrott

Under hösten har två villor i Timmele blivit utsatta för inbrott. Nu har invånarna tröttnat på påhälsningarna och startat en grannsamverkansgrupp som ska hålla ett vakande öga över samhället. Vid ett av höstens inbrott i Timmele hade villaägaren både videoövervakning och larm.

Skånskan - 27 dec 15 kl. 07:00

Gruppbostad undgår IVO-kritik

HÖRBY Inspektionen för vård och omsorg, IVO, riktar ingen kritik mot Hjularöds gruppbostad i Hörby.LSS-boendet har ifrågasatts både i en polisrapport och i en anonym anmälan, men IVO finner att åtgärder är på gång och att man därför kan avsluta ärendet. Polisen hade varit i boendet efter larm från personalen där, som inte klarade att hantera en boendes utåtagerande beteende.

Skånskan - 11 feb 17 kl. 14:00

Deltidsbrandmän oroade för framtiden

STAFFANSTORP Deltidsbrandmännen i Staffanstorp och Lomma ansluter sig till protester mot det löneavtal som skrevs på av de centrala parterna i november.
– Får vi ingen lokal kompensation är jag allvarligt oroad för att många kommer att säga upp sig, säger Paul Edvinstam, Staffanstorp. ERWP.

Skånskan - 26 mar 18 kl. 22:04

Ny skottlossning i Rosengård

Strax efter klockan fem sköts en man i benet på Bennets väg. Vid 21.30-tiden inträffade kvällens andra skottlossning i Rosengård när en lägenhet på Hårds väg besköts med flera skott.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Så äter du klimatsmartare i påsk

En av de stora mathelgerna är här. Världsnaturfonden (WWF) uppmanar svenskarna att äta mer klimatsmart i påsk..

BT - 15 minuter sedan

Fackets uppmaning efter biljakterna: ”Hade ökat säkerheten”

Under 2019 har flera biljakter skett i Sjuhäradsområdet. Nu efterlyser facket mer praktisk utbildning i att preja bilar av vägen. – Det hade ökat säkerheten, säger Sven Gardell, facklig representant vid polisen.

BT - 30 minuter sedan

Waters till attack mot Madonna och Eurovision

Madonnas beslut att uppträda på Eurovisionsfinalen i Tel Aviv, och det faktum att arrangemanget över huvud taget ordnas i Israel, får den forne Pink Floyd-medlemmen Roger Waters att se rött..

BT - 1 timme sedan

Åtal mot 92-årig före detta SS-vakt

Åtal har väckts mot en 92-årig man i Tyskland som misstänks ha varit delaktig i mördandet av 5 230 personer vid ett koncentrationsläger under andra världskriget..

BT - 1 timme sedan

Debutantmål och Enroth-nolla mot Danmark

Två debutantmål och en veterannolla. Anton Wedin och Emil Sylvegård blev målskyttar och Jhonas Enroth höll nollan när Danmark besegrades med 2–0. Tre Kronor har nu vunnit mot grannlandet i 20 raka matcher..

BT - 1 timme sedan

19.04: Fjärde semifinalen för Borås Basket

Följ Borås Baskets bortamatch i Norrköping. Inför uppkast leder Borås semifinalserien med 2–1. Först till fyra vinster går till final.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.