Nyteknik > Teknik

Sunday, 21 April, 04:20

Nyteknik - 15 apr 19 kl. 12:39

Mazur tar över svenska miljardsatsningen på aiSara Mazur har utsetts till ny ordförande för Wasp, Wallenbergs miljardsatsning på artificiell intelligens och autonoma system..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Mazur, Wasp

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mazur, taröver svenska , miljardsatsningenpå ai
Posh24 - 18 okt 13 kl. 17:01

Alessandra Ambrosio gör slut med fästmannen Jamie Mazur!

Victoria's Secret-modellen Alessandra Ambrosio är enligt säkra uppgifter singel igen. Hon och fästmannen Jamie Mazur har haft problem på senaste tiden, och nu har de "separerat på prov". "De bor isär", bekräftar en insider.

Sydsvenskan - 31 jul 14 kl. 21:25

Marilyn Mazur: Kvicksilver, romantik och en tuff lyriker

Har Marilyn Mazur någonsin misslyckats med att gå hem hos en publik? Den danska världstjärnan med sitt virvlande uppfinningsrika sätt att använda allsköns rytminstrument, sin positiva utstrålning och sitt engagemang i musiken är rätt svårslagen som scenpersonlighet..

Posh24 - 21 mar 18 kl. 06:34

Alessandra Ambrosio har brutit förlovningen med Jamie Mazur.

Alessandra Ambrosio har brutit förlovningen med Jamie Mazur.
.

Realtid - 24 apr 18 kl. 10:53

Sara Mazur ersätter Sara Öhrvall i Investors styrelse

Ericssons tidigare forskningschef Sara Mazur föreslås som ny styrelseledamot i Investor istället för Sara Öhrvall som går till ett nytt operativt uppdrag..

SVT - 13 sep 17 kl. 14:06

Uppgift: Regeringen dubblerar miljardsatsningen på pensionärerna

Dubblerar miljardsatsningen på pensionärerna – SVT sänder live 14.10.

VA - 15 apr 19 kl. 09:26

Hon tar över Wallenbergs forskningsprogram – som storsatsar på AI

Sara Mazur blir ordförande för WASP. .

Nerikes Allehanda - 14 nov 17 kl. 11:21

Idag tar Örebro steget in i miljardprojektet – att hämta vatten från Vättern

Idag väntas Örebro kommun bilda bolag för projektet att ta dricksvatten från Vättern. Samtidigt har kommuner utanför länet kontaktats om att vara med i miljardsatsningen. Västerås och Eskilstuna är några av dem..

GöteborgsPosten - 21 jun 18 kl. 08:11

Stora hälsoklustret CoValley i Mölndal tar fart

Miljardsatsningen på hälsotech-industrin, Gothenburg CoValley, har fått klartecken för samråd av Mölndals stad. Här ska skapas en ny stadsdel med co-workingmöjligheter för upp till 7 000 människor..

Cornucopia - 23 sep 17 kl. 14:02

Anledningar att släppa främmande ubåtar?

Jag skrev idag en ledarkrönika om UAV:er i GP, för vilken jag fick viss befogad kritik angående några meningar om ubåtskränkningar. Krönikor är till skillnad mot bloggar begränsade i antal tecken, i mitt fall till 3 000 tecken, så här följer en bredare utläggning kring varför det svenska försvaret genom åren kan ha valt att släppa instängda främmande ubåtar. Det finns faktiskt en lång rad helt legitima och rent av försvarseffektshöjande anledningar att göra detta, men det kräver lite mer text.

Barometern - 01 dec 13 kl. 06:00

"Jag älskar jullåtar. Nu ska jag lära er att göra detsamma."

Orden ”jullåt” och ”jullåtar” torde vara två av de mest frekventa googlingsorden i december.
Nu ska ni höra. Söker man på dem kommer ett gammalt blogginlägg jag skrev 2008 överst, eller – en dålig dag – näst överst.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - I förrgår: 14:00

Det här är Sono Motors – som ska bygga solcellsbilar i Trollhättan

Det ska återigen produceras bilar i Trollhättan. Men vilka är egentligen Sono Motors, vars solcellsförsedda bil Nevs ska tillverka?.

Nyteknik - 21 timmar sedan

FCA åker snålskjuts – mot avgrunden?

Tesla, som presenterar sig som en klimatets riddare, borde givetvis inte ha ingått den oheliga alliansen med bilkoncernen FCA, skriver Ny Tekniks Johan Kristensson..

Nyteknik - 22 timmar sedan

VW: Laddinfrastrukturen är ett ansvar för staten

När tillverkarna sätter full fart – hänger då samhället med? Den frågan ställer sig Sten Forsberg, vd för Volkswagen Sverige..

Nyteknik - Igår: 11:35

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - Igår: 06:00

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - Igår: 06:00

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - Igår: 07:00

”Grova fel i verktygen som mäter klimatavtryck”

LÄSARBREV. Jag hittar både grova fel och förvirrande uppgifter när jag kollar mitt klimatavtryck. Verktygen borde ju hjälpa mig att göra rätt miljöval.

Nyteknik - Igår: 06:00

Vostok 1 – den första bemannade rymdresan

Kosmonauten Jurij Gagarin skrevs in i historien när han år 1961 blev den förste människan i rymden. Hans bana runt jorden varade i 108 minuter och var en av Sovjetunionens största segrar i Kalla kriget..

Nyteknik - I förrgår: 21:17

Efter lastbilar – Nikolas oväntade lansering

Bolaget breddar sitt utbud från vätgas- och batteridrivna lastbilar. Nu presenterar Nikola ett elektrifierat terrängfordon på 590 hk och en el-vattenskoter..

Nyteknik - I förrgår: 15:00

Eldriven Jaguar blev årets bil

För andra gången har en elbil kammat hem utmärkelsen World car of the year. Volvo var nominerat med fick se sig slaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.