Sydsvenskan > Inrikes

Monday, 22 April, 15:06

Sydsvenskan - 15 apr 19 kl. 10:00

Samhällsnytta en god affär för näringslivet”Vi sysslar inte med välgörenhet”..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

135 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Samhällsnyttaen , god, affärför , näringslivet
Helsingborgs Dagblad - 15 apr 19 kl. 10:00

Samhällsnytta en god affär för näringslivet

”Vi sysslar inte med välgörenhet”..

YLE - 11 jun 15 kl. 21:30

Alf Rehn: Affärsmän för in action i den finska politiken

Planerna på Porkala stad väcker frågor om affärsmän nu försöker aktivera sig mer i samhället. På senare tid har många personer från affärslivet gett sig in i politiken, till exempel Anne Berner och Hjallis Harkimo. Alf Rehn, professor i affärsekonomi, ser det som positivt att affärsmän börjar engagegera sig mer och mer i samhället.

YLE - 11 jun 15 kl. 21:30

Alf Rehn: Affärsmän för in action i politiken

Planerna på Porkala stad väcker frågor om affärsmän nu försöker aktivera sig mer i samhället. På senare tid har många personer från affärslivet gett sig in i politiken. Alf Rehn, professor i affärsekonomi, ser det som positivt att affärsmän börjar engagera sig mer i samhälleliga frågor.

Dagensanalys.se - 22 mar 16 kl. 11:00

Fantasin som affärsnytta – 6 tips för innovation genom kreativt ledarskap

Kreativitet är alla innovationers moder. Och i den digitala ekonomin är innovation avgörande för att ligga med örat mot rälsen, för konkurrens- och livskraft, för trivsel och glädje. Framförallt för att få full fart på de skapande processerna.

Skånskan - 11 apr 16 kl. 14:00

Metallicafan ska rocka näringslivet

ESLÖV På meritlistan finns erfarenheter både som egen företagare, som forskarstudent och från det nuvarande arbetet med näringslivsfrågor i Helsingborgs kommun.
I början av augusti börjar 48-årige Lars Persson sitt nya jobb som näringslivschef för Eslövs kommun.Efter en lång rekryteringsjakt har Eslövs kommun hittat en ny näringslivschef i Malmöbon Lars Persson, som i dag arbetar för Helsingborgs kommun.

SmålandsPosten - 11 aug 14 kl. 09:54

Flygplatsen är oerhört viktig för näringslivet

För att företag ska fungera krävs att vårt nät av infrastruktur och möjlighet till kommunikationer fungerar. Det ska vara enkelt att resa till och förflytta sig i Kronoberg, skriver­ Monica Haider (S), Åsa Karlsson Björkmarker (S), Robert Olesen (S) och Anna Fransson (S). För våra länsinvånares­ möjlighet att bo och verka­ i hela länet är det viktigt att alla hushåll ska ha tillgång till kommunika­tionsmedel som telefon­ och bredband och att dessa fungerar.

HBL - 18 aug 14 kl. 14:44

Näringslivet tror på Fennovoima

Näringslivet vacklar inte i sin tro på Fennovoimas kärnkraftsprojekt. Arbetsgivar- och löntagarorganisationer som FNB talat med anser att Rysslands nyckfullhet inte får försena byggplanerna.– Rysslands agerande behöver inte begränsa förutsättningarna för Fennovoimaprojektet, säger Energiindustrins vd Juha Naukkarinen.

Sydsvenskan - 13 sep 15 kl. 00:01

Dags att tala om bankernas samhällsansvar.

Banker är inte vilka företag som helst. Den framgår inte minst av en artikel i senaste numret av tidskriften Ekonomisk debatt.Ekonomerna Daniel Barr och Hannah Pierrou har räknat på kostnaderna för bankkrishanteringen på 1990-talet, då staten garanterade bankernas finansiering och tog över de banker som stod vid ruinens brant.

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 15 kl. 00:01

Dags att tala om bankernas samhällsansvar.

Banker är inte vilka företag som helst. Den framgår inte minst av en artikel i senaste numret av tidskriften Ekonomisk debatt.Ekonomerna Daniel Barr och Hannah Pierrou har räknat på kostnaderna för bankkrishanteringen på 1990-talet, då staten garanterade bankernas finansiering och tog över de banker som stod vid ruinens brant.

Kristianstadsbladet - 25 mar 13 kl. 10:00

Näringslivet motsätter sig folkomröstning

Foto: Peter Åklundh
Näringslivets egna organisationer tar ställning mot en folkomröstning. Samtidigt är Svenskt Näringsliv och Företagarna kluvna till C4 Shopping.
När Kristianstadsbladet ber Företagarnas ordförande i Kristianstad, Kent Angergård, att kommentera kravet på folkomröstning, bygget av C4 Shopping och intressekonflikten vill han inte uttala sig.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Rullade ner traktordäck i trafiken

På påskdagskvällen rullades ett stort traktordäck ner för en väg och ut i trafiken i en av de branta backarna på Frösön i Östersund. Däcket korsade en väg och smällde sedan in i en husfasad, rapporterar Länstidningen Östersund. – Det hade kunnat hamna p.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

En till sjukhus efter krock med polisbil

En person har förts till sjukhus efter en krock med en polisbil i västra Malmö. Enligt polisen är det en personbil och en polisbil som har varit inblandade i trafikolyckan. – Jag vill inte gå in på omständigheterna i nuläget, huruvida det var en utryckn.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Målvaktsjättens sköna genombrott

Tvingades ta timeout i slutet av januari – nu hetast i slutspelet..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Polisinsats på Limhamn – två fördes bort av polisen

Bilder från platsen tyder på att personbilen prejats av polisen..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tiger angrep skötare inför besökare

Flera djurparksbesökare blev på lördagsmorgonen vittnen till hur Sanjiv, en sumatratiger på Topeka Zoo i Kansas, attackerade sin skötare, skriver Independent. Djur och skötare ska aldrig vistas i samma utrymmen, men av okänd anledning hade de båda hamna.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Minst två döda i skalv i Filippinerna

Ett hus rasade samman, enligt myndigheterna..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Assange-målning borttagen i Norge

En väggmålning i Bergen föreställande Wikileaksgrundaren Julian Assange har försvunnit. Målningen dök upp på ett gathörn i stadsdelen Nygård under natten till påskafton och sägs vara signerad den anonyma gatukonstnären AFK. Men redan på måndagsmorgonen.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Minor förvärrar krisen i Jemen

Huthirebellernas minor har dödat och skadat hundratals civila..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Ingen gripen efter dubbelmordet

Polis fortsätter att vara på plats i området för att skapa trygghet..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Sex greps för överfall på turkisk partiledare

Polisen i Turkiet har gripit sex personer efter attacken på oppositionsledaren Kemal Kiliçdaroglu. En av de gripna är medlem i regeringspartiet AKP. Kiliçdaroglu, ledare för oppositionspartiet Republikanska folkpartiet (CHP), överfölls av en grupp männi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.