Nyteknik > Teknik

Sunday, 21 April, 05:10

Nyteknik - 15 apr 19 kl. 09:20

Fem tips för att göra ett bra intryck under jobbintervjunEn jobbintervju är stressframkallande för de flesta eftersom mycket står på spel. Men det går att förbereda sig för att utstråla självsäkerhet, kompetens och pålitlighet..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

26 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, tipsför att , göraett , bra, intryckunder , jobbintervjun
Entreprenör24 - 25 sep 13 kl. 10:02

Fem tips för småföretagare

När du har ett litet företag med små resurser är det viktigt att göra rätt saker. Du måste använda din kraft till att göra det som har mest påverkan. Här kommer ett par tips som kommer att hjälpa dig på vägen.

YLE - 29 dec 16 kl. 19:24

Hänger ditt barn på mobilen natten lång? Fem tips för att lösa situationen

Är det svårt att veta vad ditt barn egentligen gör i sociala medier? Jobbigt att dra gränser för tiden på telefonen? Mediefostrare vid Mannerheims barnskyddsförbund ger råd om hur du löser frågorna bäst.

YLE - 17 jan 16 kl. 14:03

Vasabo med 20 000 följare: Fem tips för att bli upptäckt på Instagram

Tove Asukas jobbar med och är expert på sociala medier. På kontot @tovesusanna har hon fått över 20 000 följare tack vare att Instagram har rekommenderat henne. Tove jobbar till vardags på en reklambyrå i Vasa med sociala medier.

Dagens Media - 17 okt 17 kl. 11:07

"Fem tips om att be om ursäkt"

TIPS OCH INSPIRATION. En bra och ärligt menad ursäkt kan sätta punkt för ett mediedrev. Pär Daléus, kriskonsult på pr-byrån Westander, delar med sig av fem tips om hur man tar ansvar, erkänner ett misstag och ber om ursäkt..

Magazin24 - 27 jan 13 kl. 08:31

Martins fem tips till nybörjaren

Här ger den personliga tränaren Martin Ek fem tips till den som ska börja träna. 1. Du måste ha viljan Det kan kännas segt i starten men alla måste börja någonstans.

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 15:28

Fem tips för dig som har affärer online (och inte vill gå offline)

De senaste dagarna har tjänster som Instagram, WhatsApp och Spotify drabbats av avbrott. Det senaste året har vi också mötts av avbrott i bland annat tjänster som internetbanker och biljettförsäljning online. Även större företag drabbas, enligt en nyligen publicerad undersökning från ESG, gjord på uppdrag av Veeam, så uppgår kostnaden för avbrott hos globala företag till i genomsnitt 21,8 miljoner dollar per år.

Barometern - 08 sep 18 kl. 06:00

Kalmar: Fem saker det är bra att ha koll på i dag

Pridetåg, beriden högvakt på parad, hästfest på Fredriksskans – och hästkrafter som släpps loss på Franska vägen. Om du tror att det är stiltje i Kalmar med omnejd dagen före valet tror du fel. Vi hjälper dig att få koll på vad och när det händer – här är fem tips inför söndagen..

Opinionen.se - 25 jul 16 kl. 15:56

Fem tips: Så får du jobb efter sommarjobbet


När man har sommarjobb och vill fortsätta efter att sommaren är över är det viktigt att man håller sig framme och synliggör sitt resultat på olika vis. Ibland är det inte så lätt eftersom det tyvärr är vanligt att man inte ens har så mycket handledning kring vad det är man ska utföra. Här listar jag några viktiga strategier som kan vara bra för att ta sig fram ändå.

Dagensanalys.se - 09 jun 16 kl. 09:31

Fem tips om hur du behåller kärleken mellan dig och kunderna

Julie Fosselius som är Solutions manager på Zendesk delar med sig av sina tips om hur du kan bygga varaktig kärlek från den inledande förälskelsen mellan dig och dina kunder. 1. Icke-dömande support.

YLE - 02 sep 16 kl. 10:22

Har du alltid kört fel på Ring I? - Fem tips i rusningstrafiken

Om alla bilister körde skickligare skulle rusningen på Finlands livligaste väg lätta och bilisterna nå sitt mål snabbare. Ett tips från Trafikverket är att använda den vänstra filen. Det är förstås Ring I som är landets livligaste väg, och tillsammans kunde vi lätta på rusningen.

YLE - 11 nov 16 kl. 14:32

Fem tips då du ger dig ut i skidspåret

Österby Sportklubbs (ÖSK) Maria Ljungqvist ger några tips för nybörjare som ska ge sig ut i skidspåret. Till en början gick det aningen risigt för Yle Västnylands skidnovis. Maria Ljungqvist är juniortränare i ÖSK.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - I förrgår: 14:00

Det här är Sono Motors – som ska bygga solcellsbilar i Trollhättan

Det ska återigen produceras bilar i Trollhättan. Men vilka är egentligen Sono Motors, vars solcellsförsedda bil Nevs ska tillverka?.

Nyteknik - 21 timmar sedan

FCA åker snålskjuts – mot avgrunden?

Tesla, som presenterar sig som en klimatets riddare, borde givetvis inte ha ingått den oheliga alliansen med bilkoncernen FCA, skriver Ny Tekniks Johan Kristensson..

Nyteknik - 23 timmar sedan

VW: Laddinfrastrukturen är ett ansvar för staten

När tillverkarna sätter full fart – hänger då samhället med? Den frågan ställer sig Sten Forsberg, vd för Volkswagen Sverige..

Nyteknik - Igår: 11:35

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - Igår: 06:00

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - Igår: 06:00

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - Igår: 07:00

”Grova fel i verktygen som mäter klimatavtryck”

LÄSARBREV. Jag hittar både grova fel och förvirrande uppgifter när jag kollar mitt klimatavtryck. Verktygen borde ju hjälpa mig att göra rätt miljöval.

Nyteknik - Igår: 06:00

Vostok 1 – den första bemannade rymdresan

Kosmonauten Jurij Gagarin skrevs in i historien när han år 1961 blev den förste människan i rymden. Hans bana runt jorden varade i 108 minuter och var en av Sovjetunionens största segrar i Kalla kriget..

Nyteknik - I förrgår: 21:17

Efter lastbilar – Nikolas oväntade lansering

Bolaget breddar sitt utbud från vätgas- och batteridrivna lastbilar. Nu presenterar Nikola ett elektrifierat terrängfordon på 590 hk och en el-vattenskoter..

Nyteknik - I förrgår: 15:00

Eldriven Jaguar blev årets bil

För andra gången har en elbil kammat hem utmärkelsen World car of the year. Volvo var nominerat med fick se sig slaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.