Nyteknik > Teknik

Sunday, 21 April, 04:35

Nyteknik - 15 apr 19 kl. 08:56

Före kraschen: Här är sista bilden från Israels månlandareInnan "Beresheet" mötte sitt öde hann månlandare ta en sista bild som visar hur nära Israel kom månen..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Israels, Beresheet, Israel

Dela artikeln

46 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Före, kraschenHär är sista , bildenfrån , Israels, månlandare
Kristianstadsbladet - 26 apr 12 kl. 10:24

Israels vandring mot isolering

2010 mottog Ingmar Karlsson Vitterhetsakademiens medalj för att ha vidgat vår kunskap om Mellanöstern. Med sin nya bok om Israels historia och nutid har han stora förutsättningar att fortsätta på den vägen, menar författare och kultur- skribent Stefan Foconi. ?

Sydsvenskan - 10 aug 11 kl. 00:05

"Israels isolering skadlig"

Israel försöker hålla stånd mot omvärldens påtryckningar, men landet borde bryta sin isolering och åter försöka närma sig Turkiet, skriver den franske professorn och författaren Dominique Moïsi.
I Israel är konstrasten slående mellan å ena sidan energin i ekonomin och det civila samhället och å andra sidan den defensiva inställningen till politisk förändring, både inom och utanför landets gränser. En ny lag förbjuder israeliska medborgare att stödja bojkotter från väst som syftar till att upphäva landets bosättningspolitik och att backa upp en självständig palestinsk stat.

Dagen - 16 feb 12 kl. 03:00

Fredsavtal nu - för Israels bästa

Det finns mycket vi är överens om i utrikespolitiken, konstaterade Carl Bild (M) när den svenska riksdagen i går diskuterade regeringens utrikespolitiska deklaration. Ingen sa emot honom på den punkten. Däremot fick regeringen kritik från en samlad opposition för sin Mellanösternpolitik.

Expressen - 03 nov 15 kl. 09:42

Presidenten: IS ligger inte bakom kraschen

Utredningen av vad som orsakade den ryska flygkraschen på Sinaihalvön fortsätter. Allt fler experter ansluter sig till teorin att en bomb är den mest sannolika orsaken till att planet slets itu, skriver brittiska Daily Mail. Men att IS skulle ligga bakom kraschen tillbakavisas som propaganda av den egyptiska presidenten Abdul Fattah al-Sisi.

Expressen - 03 jun 13 kl. 14:50

Kraschade våldsamt - här är blodiga bilden

Bilden på MotoGP-föraren Bradley Smiths finger är otäck. Men 22-åringen kom lindrigt undan från kraschen under helgens träning. ?

Expressen - 04 maj 14 kl. 20:14

Här är bilden som kan förklara svåra olyckan

Här är bilden som kan förklara kraschen i ett snöigt Trondheim. Petter Northug visade på Instagram hur han bytte till sommardäck för en vecka sedan. Och nu kan Audi kräva betalt för bilen - efter polisens utredning.

Expressen - 10 mar 15 kl. 08:45

Bilden på stjärnorna - före tragiska kraschen

De franska idrottsstjärnorna omkom i en helikopterkrasch i Argentina. Här är den sista bilden på dem. Konståkaren, och deltagaren i programmet "Dropped", Philippe Canderlo laddade upp en bild på programmets deltagare från planet på väg till Buenos Aires.

Expressen - 30 okt 18 kl. 11:36

Sista bilden före kraschen: ”De båda var så underbara”

Det var förra veckan som den fruktansvärda helikopterolyckan inträffade. Tragedin skakade Leicester City och samtliga personer ombord omkom. Nu publicerar the Sun, sista bilden tagen på en av piloterna, Izabela Lechowicz.

Dagen - 17 maj 11 kl. 03:00

Palestinier stormade Israels gräns

JERUSALEM. Tusentals palestinier stormade Israels gränser - och konflikten fick en ny dimension. Israelisk polis letade i går efter palestinier som tagit sig in på Golan från Syrien.

Sydsvenskan - 11 apr 11 kl. 19:49

"Israels brott är väl dokumenterade"


REPLIK I en debattartikel i Sydsvenskan (7.4) framför Israels ambassadör i Sverige Benny Dagan flera osakliga påståenden. Det har länge varit ganska tyst från dem som försvarar Israels ockupation, men efter artikeln av Richard Goldstone förra veckan har man försökt utnyttja denna för att försvara Israels folkrättsbrott.

Expressen - 15 dec 12 kl. 20:14

Miraklet: Kent, 47, överlevde kraschen

Fyrabarnspappan Kent Sundberg, 47, tittar på bilden av sin söndersmulade Saab under timmerbilen och berättar hur han ? nästan helskinnad ? lyckades krypa ut genom rutan.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - I förrgår: 14:00

Det här är Sono Motors – som ska bygga solcellsbilar i Trollhättan

Det ska återigen produceras bilar i Trollhättan. Men vilka är egentligen Sono Motors, vars solcellsförsedda bil Nevs ska tillverka?.

Nyteknik - 21 timmar sedan

FCA åker snålskjuts – mot avgrunden?

Tesla, som presenterar sig som en klimatets riddare, borde givetvis inte ha ingått den oheliga alliansen med bilkoncernen FCA, skriver Ny Tekniks Johan Kristensson..

Nyteknik - 22 timmar sedan

VW: Laddinfrastrukturen är ett ansvar för staten

När tillverkarna sätter full fart – hänger då samhället med? Den frågan ställer sig Sten Forsberg, vd för Volkswagen Sverige..

Nyteknik - Igår: 11:35

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - Igår: 06:00

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - Igår: 06:00

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - Igår: 07:00

”Grova fel i verktygen som mäter klimatavtryck”

LÄSARBREV. Jag hittar både grova fel och förvirrande uppgifter när jag kollar mitt klimatavtryck. Verktygen borde ju hjälpa mig att göra rätt miljöval.

Nyteknik - Igår: 06:00

Vostok 1 – den första bemannade rymdresan

Kosmonauten Jurij Gagarin skrevs in i historien när han år 1961 blev den förste människan i rymden. Hans bana runt jorden varade i 108 minuter och var en av Sovjetunionens största segrar i Kalla kriget..

Nyteknik - I förrgår: 21:17

Efter lastbilar – Nikolas oväntade lansering

Bolaget breddar sitt utbud från vätgas- och batteridrivna lastbilar. Nu presenterar Nikola ett elektrifierat terrängfordon på 590 hk och en el-vattenskoter..

Nyteknik - I förrgår: 15:00

Eldriven Jaguar blev årets bil

För andra gången har en elbil kammat hem utmärkelsen World car of the year. Volvo var nominerat med fick se sig slaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.