Expressen > Nyheter

Thursday, 18 April, 18:23

Expressen - 15 apr 19 kl. 02:37

”Bitcoindemokraterna” – kaos på partiets TwitterkontoSocialdemokraternas Twitterkonto verkar ha blivit hackat. Under natten mot måndag har någon lagt upp en mängd nonsensinlägg – och bytt namn på kontot till ”Bitcoindemokraterna”Partiets presstjänst är uppmärksammad om händelsen och man utreder nu vad som skett. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Twitterkonto, BitcoindemokraternaPartiets

Dela artikeln

3686 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bitcoindemokraterna, kaos, partiets, Twitterkonto
Alliansfritt Sverige - 14 jan 14 kl. 18:47

Vill du ha kaos definierat för dig? Kolla på Karlskronamoderaterna

Om man slår upp ordet kaos skulle man kunna tro att en bild och förklaring på Karlskronamoderaterna kom upp. Så är inte fallet, vilket egentligen är konstigt, men där rådet det kaos mer ofta än det är lugn och ro i alla fall. Sedan tidigare har vi skrivit om den kritik kommunstyrelsens ordförande, Camilla Brunsberg fått utstå för att hon, bland annat inte anses vara en tillgänglig politiker.

Dagens PS - 15 apr 19 kl. 07:48

Löfvens och S Twitterkonto kapat

Partiets presskommunikatör uppger att ”det är en del riktiga allvarliga saker som står där”. Strax efter klockan 02 i natt började Socialdemokrasternas Twitterkonto uppträda märkligt. Flera underliga tweetar publicerades, bland annat att Stefan Löfven ska avgå och att den svenska kronan ska bytas ut mot bitcoin, uppger SVT Nyheter.

Expressen - 3 timmar sedan

Blåvitts plan för att undvika nytt kaos

Hybridgräset på Gamla Ullevi har underkänts och Blåvitt får flytta sin hemmamatch mot Helsingborg till Ullevi på måndag.När det senast begav sig missade tusentals personer inledningen på matchen efter ett kökaos utanför arenan.– Vi gör allt vi kan för att det inte ska hända igen, säger Erica Berghagen, marknads– och kommunikationschef..

Nerikes Allehanda - 12 nov 14 kl. 05:15

Men något kaos blir det inte

Jag har inga som helst invändningar mot att Sverigedemokraterna väntar med att tala om hur partiet tänker agera i riksdagen, när statens budget ska beslutas. Men jag blir lite förundrad över hur medierna spelar med. Återigen talas det om risken för parlamentariskt kaos.

Västerbottens Folkblad - 03 maj 11 kl. 07:02

Politiskt kaos i Nordmaling

NORDMALING Det fläktar kring Vänsterpartiet i Nordmaling. Två av partiets ledande företrädare har gått ur partiet, men vägrar samtidigt att lämna sina politiska uppdrag.NORDMALING Det fläktar kring Vänsterpartiet i Nordmaling.

Nyheter 24 - 26 nov 11 kl. 12:38

Kaos när SD antog nytt principprogram


Det var stor förvirring i salen när Sverigedemokraterna skulle rösta om principprogrammet på lördagen. Men det nya programmet antogs till slut och nu kallar sig partiet socialkonservativt i första hand och nationalistiskt i andra hand. Efter en lång debatt om det nya principprogrammet utbröt kaos när systemet med röstkort bröt samman efter att några ombud smitit in fel väg i lokalen.

Alliansfritt Sverige - 18 mar 14 kl. 16:20

Fullskaligt kaos hos FP i Bohuslän

Here we go again. Nej, vi har inte drabbats av plötslig Dolly Parton-sjuka. Det är folkpartister i Bohuslän som lyckas med konststycket att göra allt till kaos.

Nyheter 24 - 10 apr 14 kl. 13:46

SD-kaos i Östergötland – partitoppen rycker inSkandalomsusad

NORRKÖPING. Det är inte helt lätt att hänga med i svängarna inom SD Östergötland. Först röstades ordföranden Markus Wiechel bort från sin post och ersattes av Joakim Pripp, något som beskrevs som "en kupp".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SD sänker sossarna – nu väntar politiskt kaos

I dag kom beskedet – Sverigedemokraterna kommer under morgondagens omröstning att rösta på Alliansens budgetförslag, det meddelade man under en presskonferens på tisdagskvällen. Något som avslöjades av partiets egna tidning Samtiden redan innan partiets presskonferens tog slut.
Det öppnar upp för ett gäng olika scenarier.

Expressen - 15 okt 15 kl. 13:55

Kinberg Batra styrs av KD – som skapar kaos

Anna Kinberg Batra låter sig styras av ett parti som tagits över av en tea party-liknande rörelse som är beredd att skapa kaos. Det är inte ett ansvarsfullt agerande från en person som gör anspråk på statsministerposten, skriver Miljöpartiets före detta språkrör Peter Eriksson..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Villa i södra Göteborg brinner

Det har börjat brinna i en villa i Hovås i södra Göteborg.– Det är en utvecklad brand och vi har skickat ett antal bilar, säger Åsa Asperud, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Stor-Göteborg..

Expressen - 15 minuter sedan

Elevernas lösning på den pinsamma gympaduschen

Omklädningsrummet beskrivs ofta som skolans mest otrygga plats. Nu har ett gäng elever på en skola i Bromölla startat en namninsamling för att lösa problemet. Deras förhoppning är att alla ska kunna duscha utan problem efter gympan.

Expressen - 15 minuter sedan

Viktigaste frågorna som avgör EU-valet

Frågorna som traditionellt varit viktiga för EU – som jordbruk och frihandel – är som bortblåsta hos väljarna inför det kommande EU-valet. I stället är det migration och asylpolitik samt klimat- och miljö de frågor väljarna bryr sig om, visar en undersökning från Demoskop/Expressen. – En spegel av inrikespolitiken, säger Peter Santesson, analyschef på Demoskop.

Expressen - 30 minuter sedan

Bil och cyklist i krock – ambulans på väg

En bil och en cyklist har krockat mitt i Halmstad.Skadeläget är oklart.Polis och ambulans är på väg till platsen..

Expressen - 1 timme sedan

Ambassaden på plats vid Louises bröllop

Nu närmar sig bröllopet för Louise Johansson, 32 och den malaysiska kronprinsen.Vid fredagens ceremoni väntas omkring 300 gäster – varav en är Sveriges ambassadör till Malaysia, Dag Juhlin-Dannfelt.– Ambassadören har blivit inbjuden till bröllopet i sin roll som representant för Sverige och kommer att närvara, bekräftar Sofia Nahringbauer vid UD:s presstjänst..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna sökte kärleken – åtalas för olaga förföljelse

Den 47-åriga kvinnan var förblindad av kärlek och förföljde en jämnårig man på både jobbet och andra platser.Vid något tillfälle frågade hon andra hur man skulle fria. Vid ett annat begav hon sig till en resebyrå och frågade om en bröllopsresa till ett romantiskt ställe.

Expressen - 1 timme sedan

Mopedförare föll – och misshandlade

En person har gripits efter att ha ramlat av en moped och sedan närmast gått bärsärkagång i Åmål.Vittnen lyckades brotta ner mannen innan polis kunde gripa honom..

Expressen - 1 timme sedan

Flera fordon inblandade i olycka – trafiken leds om

Två personbilar har krockat på E6 utanför Ängelholm. Olyckan inträffade vid klockan 16:16 på torsdagen. Ett körfält är avstängt och trafiken leds om.

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trumps svar: ”Game over”

”Game over”. Så svarar Donald Trump i ett Game of Thrones-inspirirerat Twitterinlägg efter justitieministern William Barrs presskonferens. .

Expressen - 1 timme sedan

Liberalerna har hittat sina partiledarkandidater

Liberalernas valberedning har enats om vilka de vill se som kandidater till partiledarposten.De tilltänkta kandidaterna kommer att få frågan inom de närmaste dagarna, säger valberedningens ordförande Olle Schmidt till DN..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.