Aftonbladet > Opinion

Thursday, 18 April, 18:23

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, vacklarinför , pöbeln, medan, sjusvenska , barn, lider, i ett fångläger
YLE - 01 sep 17 kl. 04:14

Budgetförslaget från A till Ö – detta beslöt regeringen!

Har du svårt att hänga med i alla svängar kring budgeten? Ingen fara. Vi sammanfattar det viktigaste kring budgeten i 29 punkter, från A till Ö.

SvD - 18 mar 16 kl. 15:04

Sjöstedt: ”Otroligt arrogant av regeringen”

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt är kritisk till att statsminister Stefan Löfven (S) inte gett EU-nämnden de senaste skrivelserna från Bryssel om den kontroversiella uppgörelsen med Turkiet. "Otroligt arrogant av regeringen", menar Sjöstedt, medan andra ledamöter tonar ner frågan..

DI - 10 sep 17 kl. 09:56

Hans Bolander: Märkliga signaler från regeringen

Samtidigt som Riksbanken i förra veckan ännu en gång varnar för de svenska hushållens växande skuldbörda väljer regeringen att bestraffa sparande. Medan låneberget eldas på med ränteavdraget, som i ett stort antal rapporter har dömts ut av internationella bedömare. Det är märkliga signaler som skickas ut med regeringens uppgörelse med Vänsterpartiet.

Dagens PS - 16 apr 18 kl. 08:57

Ledarkollen: DN vacklar, kultur i Di och eskalerande Syrienvåndor

Författaren och skribenten Marcus Birro sammanfattar och kommenterar för Dagens PS räkning morgonens ledarsidor – både i Sverige och internationellt. Dubbelmoral om sprit och krig, populism och mediedrev. Dubbelmoral om spriten Sveriges förhållande till alkohol är smittad med dubbelmoral.

VA - 09 sep 11 kl. 07:00

Verkstad: Vinsterna vacklar?

9 september Förstora Framtidsoro. Atlas Copco varnar för utebliven tillväxt framöver. Foto: Sylvain Beucherie/Andia   Inom den välbevakade verkstadssektorn var tongångarna i rapporterna generellt positiva, om än något mer försiktiga än första kvartalet.

YLE - 11 apr 15 kl. 16:27

Allt fler vacklar i Natofrågan

Allt fler finländare är osäkra på sin åsikt vad gäller ett eventuellt medlemskap i Nato. I en enkät som Reservistförbundet har låtit göra kan 31,8 procent av de svarande inte säga om Finland borde gå med i Nato eller inte. Sammanlagt 40,1 procent säger nej till ett finländskt medlemskap i Nato, medan 28 procent säger ja.

Cornucopia - 02 mar 17 kl. 07:28

Regeringen beslutar om återinförd tvångsrekrytering till försvaret

Enligt mediauppgifter kommer regeringen idag fatta beslut om återinförande av tvångsrekrytering till det militära försvaret, sk värnplikt. 13% av en årskull ska genomföra mönstring och upp till 4% ska förlora ett år av sin livsinkomst och karriär medan övriga 96% slipper detta. Samtidigt är regeringen emot sänkta ingångslöner i andra sektorer, medan man alltså tvångsrekryterar till Sveriges lägst avlönade yrke - soldatyrket.

BT - 22 apr 14 kl. 08:32

Regeringen gynnar storbanker

Nyligen presenterade regeringen sin ekonomiska vårproposition. Till vår besvikelse har man valt att gå vidare med ett förslag som slår hårt mot oss i Länsförsäkringar X-län medan storbankerna i Stockholm går skadefria. Förslaget hotar att cementera den dåliga konkurrensen på bankmarknaden och försvåra för regionala alternativ.

DI - 01 jun 11 kl. 11:28

Råvaror: Oljepriset vacklar

Oljan visar små förändringar under förmiddagen med en liten dragning nedåt, medan basmetallerna fortsatt handlas lite lägre..

Sydsvenskan - 09 aug 11 kl. 06:30

När världsekonomin vacklar

1Kan USA:s kreditbetyg sänkas ytterligare? Om statsfinanserna i USA försämras ännu mer eller om det ?
1Kan USA:s kreditbetyg sänkas ytterligare?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.