Sydsvenskan > IT

Friday, 19 April, 19:07

Sydsvenskan - 13 apr 19 kl. 20:00

Video: Udda slemmask hittad i Öresund – 18 år sedan förra fyndetBor i gångar av sand och slem och förlamar sitt byte med gift..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Öresund

Dela artikeln

56 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Video, Udda, slemmask, hittadi , Öresund18 , årsedan , förra fyndet
Helsingborgs Dagblad - 13 apr 19 kl. 20:00

Video: Udda slemmask hittad i Öresund – 18 år sedan förra fyndet

Bor i gångar av sand och slem och förlamar sitt byte med gift..

Nyheter 24 - 20 apr 11 kl. 09:42

VIDEO: "Död utomjording" hittad i Sibirien


Nu sprids klippet på internet. SIBIRIEN. En ny video sprids nu snabbt på internet och granskas ivrigt av entusiaster.

UNT - 23 jan 11 kl. 13:06

Udda duo hittad på fel gård

Ibland går man vilse. Ibland blir det ett ärende för polisen. Som vid lunchtid på söndagen, då en man meddelande polisen att han sprungit på ett par vilsna kamrater utanför Höreda söder om Eksjö: en åsna och en get..

Kristianstadsbladet - 22 dec 13 kl. 14:41

Udda orm hittad i Enköping


En liten orm i Enköping blev ett polisärende under söndagen. Tämligen omgående stod det klart att ormen egentligen inte hörde hemma i Sverige. - Den är svart- och vitrandig och ser ut som en zebra, fast i ormform, säger Marcus Svensson, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala län, till TT.

BT - 22 dec 13 kl. 14:43

Udda orm hittad i Enköping

En liten orm i Enköping blev ett polisärende under söndagen. Tämligen omgående stod det klart att ormen egentligen inte hörde hemma i Sverige. - Den är svart- och vitrandig och ser ut som en zebra, fast i ormform, säger Marcus Svensson, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala län, till TT.

NT - 22 dec 13 kl. 14:41

Udda orm hittad i Enköping

En liten orm i Enköping blev ett polisärende under söndagen. Tämligen omgående stod det klart att ormen egentligen inte hörde hemma i Sverige..

UNT - 22 dec 13 kl. 14:41

Udda orm hittad i Enköping

En ovanlig liten orm i Enköping blev ett polisärende i dag. Ormen, en cirka 60 centimeter lång, zebrarandig kalifornisk kungssnok, hittades i ett dike. Polisen tog hand om den och ska transportera den till en reptilexpert.

Helsingborgs Dagblad - 22 dec 13 kl. 14:45

Udda orm hittad i Enköping

En liten orm i Enköping blev ett polisärende under söndagen. Tämligen omgående stod det klart att ormen egentligen inte hörde hemma i Sverige. — Den är svart- och vitrandig och ser ut som en zebra, fast i ormform, säger Marcus Svensson, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala län, till TT.

SvD - 22 dec 13 kl. 14:41

Udda orm hittad i Enköping

En ovanlig liten orm i Enköping blev ett polisärende i dag..

GöteborgsPosten - 22 dec 13 kl. 14:43

Udda orm hittad i diket

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Tänk att så många är ute och tittar på konst samtidigt

Vi gav oss ut i konstrundan där alla missar det mesta..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Urspårat tåg kan rasa ner på hus

Ett timmertåg spårade ur i Ånge vid 17-tiden på fredagen. Nu är området avspärrat eftersom tåget kan rasa ner. – Det är loket som spårat ur.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Mustonen vill bli en vinnare: ”Vore grymt”

Pappa blev blåst på en titel för knappt en vecka sedan – nu ska i stället sonen fixa guldglans över familjen. – Det vore grymt. Vi vill inte ha en till finalförlust, säger Frölundaforwarden Joel Mustonen, 26 år, inför SM-finalserien mot Djurgården.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Dahlin tackar nej till VM

Rasmus Dahlin tackar nej till spel för Tre Kronor vid VM i Slovakien i maj, meddelar Svenska ishockeyförbundet i ett pressmeddelande..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Hasselborg går utanför sin ”comfort zone”

OS-guldskippern Anna Hasselborg lämnar sitt lag för att spela VM i mixeddubbel. Men det är ingen ny OS-satsning på gång. – Vi gör det här för att bli bättre curlingspelare, säger hon.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Brynäs guldduo återförenas i Leksand

Roger Melin och Gunnar Persson förde Brynäs till SM-guld 1999. Nu blir Persson Melins assisterande när Leksand är tillbaka i SHL. Persson, som senast var huvudtränare i Borås, har skrivit på för ett år.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Person befaras ha brunnit inne i villabrand

En villa i Frötuna utanför Norrtälje i Stockholms län totalförstördes efter en brand under skärtorsdagen. En person som är skriven på adressen saknas fortfarande. – Vi är oroliga för att en man i 50-årsåldern kan ha brunnit inne, säger Ingela Claesson v.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Festivalspelningar för The Magnettes

Pajaladuon The Magnettes packar väskorna i sommar och ger sig ut på festivalspelningar i Sverige och Europa. De svenska datumen är Borås Pride den 28 juni, Kalix och Sommarfesten den 20 juli samt Live at Heart i Örebro den 4–7 september. The Magnettes,.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Fortsatt kris en månad efter cyklonen

En månad efter cyklonkatastrofen är hjälpbehovet i sydöstra Afrika fortfarande stort. Nu ökar Sverige stödet med tiotals biståndsmiljoner. Sven-Olov Sjöqvist från MSB var bland de första svenskarna på plats i hårt drabbade staden Beira.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Föreningsrepresentanter prisades för sina insatser

Stipendierna delas ut av för att visa uppskattning till de som bidrar till föreningslivet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.