DN > Ekonomi

Sunday, 19 May, 11:05

DN - 12 apr 19 kl. 10:29

Lasse Swärd: Hur länge ska Volvo Cars stå i skamvrån?
Läs mer på DN
Läs mer om:
Swärd, Volvo Cars

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lasse, SwärdHur , längeska , Volvo, Cars, ståi , skamvrån
DN - 02 nov 16 kl. 16:56

Lasse Swärd: Logiskt att Volvo flyttar produktion till Kina

Volvo Cars flyttar nya modellen S90 från Torslanda till Kina. Där ska även nästa 40-serie byggas. Därmed förskjuts tyngdpunkten alltmer mot Kina i en tid när försäljningen faller i Sverige..

DalaDemokraten - 07 nov 17 kl. 13:26

Lasse Stefanz till Borlänge i vår

I mars blir det dansant värre när ett av Sveriges största dansband kommer till Liljan i Borlänge..

DN - 02 nov 16 kl. 07:45

Lasse Swärd : Volvo har svårt att möta efterfrågan

Tre frågor till DN:s motorreporter Lasse Swärd om att Volvo cars ska öka produktionen i Kina. En tredje fabrik öppnas och tillverkningen av S90-serien flyttas till norra Kina..

DN - 02 nov 16 kl. 07:45

”Volvo har svårt att möta efterfrågan”

Tre frågor till DN:s motorreporter Lasse Swärd om att Volvo cars ska öka produktionen i Kina. En tredje fabrik öppnas och tillverkningen av S90-serien flyttas till norra Kina..

Kristianstadsbladet - 19 okt 12 kl. 15:17

Lasse Sigfridsson spelar i Bingolotto

Foto: Johanna Wallin
Lasse Sigfridsson från Kristianstad var originalmedlem och grundare av Lasse Stefanz. Han har lämnat gruppen och är nu solomusiker. På söndagen spelar han i Bingolotto.

Trelleborgs Allehanda - 27 feb 14 kl. 13:59

Lasse-Maja på scen för första gången

Kloka barn, tokiga vuxna och ett spännande mysterium att lösa. När Lasse-Majas detektivbyrå blir operamusikal på Göteborgsoperan känns ingredienserna igen.Själva äventyret är nytt, men bygger på karaktärerna i Martin Widmarks populära böcker.

Kristianstadsbladet - 27 feb 14 kl. 13:59

Lasse-Maja på scen för första gången

Kloka barn, tokiga vuxna och ett spännande mysterium att lösa. När Lasse-Majas detektivbyrå blir operamusikal på Göteborgsoperan känns ingredienserna igen.Själva äventyret är nytt, men bygger på karaktärerna i Martin Widmarks populära böcker.

Kristianstadsbladet - 24 jul 14 kl. 08:30

Volvo hävdar att Immelns nivå är lagom

Foto: Lasse Ottosson
Vattenståndet i Immeln är för lågt, enligt den lokala fiskevårdsområdesföreningen. Men Volvo hävdar att det inte alls är så.
Vattenståndet i Immeln är en fråga som det finns flera åsikter om.

Sydsvenskan - 16 mar 11 kl. 10:55

Volvo säljer mer i Europa

Arkivfoto: Lasse Holmström
Bilförsäljningen ökar och fler väljer Volvo.
GÖTEBORG. Det framgår av branschorganet Aceas februarisiffror.

YLE - 21 apr 16 kl. 14:07

Lasse Berghagen följer tranorna till Österbotten

Likt en återvändande flyttfågel har Lasse Berghagen än en gång kommit till Österbotten. Den här veckan ger han tre konserter, tillsammans med sina gamla samarbetspartners Heléne Nyberg och Thomas Enroth. - Det har blivit så de senaste fem åren.

DN - 05 jul 17 kl. 09:20

Lasse Swärd: Volvo kompletterar med elektriska hjälpmedel

Volvo Cars ska sluta tillverka bilar med bara förbränningsmotorer. DN:s motorreporter Lasse Swärd svarar på tre frågor om Volvos besked..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Ny Leaf tar plats i långdistansklubben

OSLO. Efter att ha kört 5,5 mil med en Nissan Leaf så har batteriet alltjämt 83 procent av sin effekt kvar och en räckvidd på 33,9 mil – allt enligt färddatorn. Välkommen till elbilarnas distansklubb, Leaf!.

DN - Igår: 08:40

Kungligt kul på hjul i veteranmopedrally

DN Motors utsände Kalle Holmberg i full fart genom slalomprovet på Spånga torg. På en vit Puch Florida av årsmodell 1962, en gång körd av en ung Carl Gustaf. Kronprinsen fick den i present på sin 16-årsdag.

DN - Igår: 15:16

Trump skjuter på beslut om biltullar

Trumpregeringen skjuter upp beslutet om att införa tullar på bilar och bildelar till USA i ett halvår, rapporterar Reuters med hänvisning till ett uttalande från Vita huset. Beskedet öppnar upp för fortsatta handelssamtal med EU och Japan..

DN - Igår: 13:23

Efter Brexit sätter Magdalena Andersson sitt hopp till ”Nya Hansan”

Hennes viktigaste bundsförvant i EU, Storbritannien, är på väg ut.  Men efter Brexit ser finansminister Magdalena Andersson nya samarbetsmöjligheter och 27 kvarvarande EU-länder som har kommit varandra närmare. Hoppet står till en grupp som kallar sig Nya Hansan..

DN - I förrgår: 09:49

Easyjet varnar för tuff tid för flygsektorn

Det brittiska lågprisflygbolaget Easyjet varnar för tuffa tider för flygsektorn, med fallande intäkter per flygstol i höst..

DN - I förrgår: 17:18

Slut på skattefria pensioner – Sverige och Portugal överens

BRYSSEL. Sverige har kommit överens med Portugal om ett nytt skatteavtal. Därmed blir det stopp för tidigare börs-vd:ar och andra att flytta till landet för att slippa skatt på sina fallskärmar och tjänstepensioner..

DN - I förrgår: 12:04

Magdalena Andersson: Moderaterna försöker skicka försvarsnotan till mig

Riksdagens alla partier har enats om att höja Sveriges försvarspolitiska ambitioner. Men frågan om prislappen har spräckt samarbetet i den blocköverskridande försvarsberedningen. – Jag är inte beredd att skriva under på 30 miljarder, säger finansminister Magdalena Andersson (S)..

DN - 15 maj 19 kl. 11:13

Kort räckvidd med el för Peugeots laddhybrid 508

Nu ska PSA-gruppens bilar med Peugeot, DS, Citroën och Opel elektrifieras. I slutet av det här året kommer en rad elbilar och laddhybrider.  Vi har nu provkört en av dem – laddhybriden Peugeot 508..

DN - 15 maj 19 kl. 08:13

Skistars vd Mats Årjes avgår

Skistars vd Mats Årjes avgår efter 17 år på posten. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.