Skånskan > Nyheter

Monday, 01 June, 21:54

Skånskan - 06 apr 19 kl. 14:30

Kastade flaska på väktareLUND En väktare som ronderade i Lund på torsdagskvällen fick en flaska kastad mot sig.
Det var på Lilla Tvärgatan vid 22.55 som tre yngre personer av okänd anledning kastade en petflaska mot väktaren. Händelsen är polisanmäld som förgripelse mot tjänsteman..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LUND En, Lund, Lilla Tvärgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kastade, flaska, väktare
Expressen - 26 dec 14 kl. 18:18

Publikfest i Globen – då kastades flaska in

Det var upplagt för publikfest i Globen när Djurgården och Leksand möttes inför fulla läktare. Men festen kom av sig när någon i publiken kastade in en flaska på isen. – Det är ren idioti så klart, säger C Mores kommentator Björn Oldéen i direktsändning..

UNT - 14 maj 13 kl. 18:54

Patient kastade smittat blod på väktare

En 44-årig man blev våldsam efter en operation på Akademiska sjukhuset. Han slet slangarna ur kroppen och kastade hepatitsmittat blod i munnen på en väktare. Han döms nu till fängelse..

Skånskan - 18 apr 17 kl. 13:24

Stenkastning mot väktare

ESLÖV Två väktarbilar från Securitas utsattes på söndagskvällen för stenkastning från okända vid ett uppdrag i Rönnebergaområdet i norra Eslöv. ERWP.fif(1)Det var på Rönnebergavägen vid 23.

Alingsås tidning - 11 aug 17 kl. 08:11

Kastade sten på väktare

En väktare anmälde till polisen vid halv tre-tiden, natten till fredagen, att några ungdomar hade ställt ut parkbänkar och sopkärl på Storgatan i Herrljunga. När väktaren kom till platsen kastade ungdomarna sten på bilen. En polisanmälan om skadegörelse har upprättats..

Corren - 18 nov 19 kl. 22:00

Ungdomar kastade smällare mot väktare

En grupp ungdomar kastade, enligt polisen, bangers mot väktare i Ryd..

BT - 06 jul 12 kl. 15:18

Väktare bröt armar på psykpatient

En väktare höll fast en tonårig psykpatient i ett sådant grepp att överarmarna bröts. Akademiska sjukhuset i Uppsala lex Maria-anmäler händelsen efter en utredning som visar att frakturerna uppstod när patienten kastade sig framåt i greppet. Väktare tillkallades eftersom patienten, som tvångsvårdades för självskadebeteende, blev orolig, skriver sjukhuset i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 13 maj 14 kl. 07:30

Väktare utsattes för stenkastning

Foto: Privat
I söndags blev en väktare utsatt för stenkastning på Charlottesborg när ett gäng ungdomar kastade gatstenar mot väktarbilen. Väktaren mår efter omständigheterna bra.
Det var sent på söndagseftermiddagen som ett varuhus på Härlöv utsattes för snattare.

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 11:00

Dömd kastade stol mot åklagare

När 32-åringen fick sin dom i Kristianstads tingsrätt blev han hotfull och kastade en tung stol mot åklagaren. I polisförhör om händelsen fortsatte mannen att hota åklagaren.
På onsdagen dömde Malmö tingsrätt 32-åringen för stöld, snatteri, åverkan, hot mot tjänsteman och försök till våld mot tjänste- man.

Kristianstadsbladet - 26 mar 14 kl. 21:45

Man hotade väktare

En man i 30-årsåldern greps i centrala Kristianstad på onsdagskvällen, misstänkt för olaga hot.
- Han satt på stan och väktare ville väl att han skulle flytta sig och att han inte skulle dricka något, då blev han irriterad och tog upp en flaska och hotade att slå väktaren, säger Ingela Norberg, inre befäl vid Kristianstadspolisen. Väktaren larmade och både väktarkollegor och polis anlände snabbt till platsen.

SmålandsPosten - 30 jul 14 kl. 06:00

Stenkastning mot väktare, brand och stor skadegörelse

Den kostsamma skadegörelsen och stenkastningen fortsätter på Araby-/Dalboområdet i Växjö. Under natten till tisdagen brändes ett miljöhus ned, glasrutor krossades och väktare utsattes för omfattande stenkastning av ett gäng ungdomar. – Vi var där med en del resurser och det lugnade ner sig något.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:14

Sverige håller andan i väntan på ”dag noll”

Inrikes Trots att tusentals svenskar är smittade och 36 personer har dött har vi det värsta framför oss. Enligt Folkhälsomyndigheten har "dag noll" ännu inte ens inträffat.
Det vill säga när den kraftigt uppåtgående kurvan över antalet svårt sjuka börjar stiga kraftigt.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 21:00

Går i mål med skånskt Våroffer

Med Våroffer avslutar Anders de la Motte den årstidskvartett han inledde 2016 med Slutet på sommaren.
– Den har varit väldigt rolig att skriva och läsarresponsen har varit jättestor, men nu är jag ganska nöjd med det här sättet att berätta, säger han.Fakta: Anders de la Motte
Född: 1971 i Billesholm
Bor: I Lomma
Bakgrund: Polis och säkerhetsexpert som debuterade som deckarförfattare med [Geim] 2010.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 20:30

Åtgärdspaket ska stötta Skånes näringsliv

Skåne På bara några veckor har coronaviruset lett till en kris för det skånska näringslivet som vida överträffar finanskrisen 2008.
För att möta den kraftiga nedgången lanserar Regionala utvecklingsnämnden i Region Skåne ett åtgärdspaket med som ska stötta företagen.– Vi är i en allvarlig situation.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:57

Skidbackarna håller öppet i påsk

Inrikes Skidanläggningarna kommer inte att behöva stänga för att begränsa smittspridning, meddelar Folkhälsomyndigheten.
Beskedet välkomnas av skidjätten Skistar, som ändå räknar med besökstapp i påsk.Det har varit en del spekulationer och det känns bra att ha fått ett tydligt besked, säger vd:n Stefan Sjöstrand.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Fullmäktige samlas men färre ledamöter

Sjöbo Fullmäktige kommer att samlas på onsdagskvällen på kommunhuset – men bara hälften av politikerna deltar på grund av coronaviruset för att undvika smitta.Vanligtvis träffas 49 ledamöter i sessionssalen på kommunhuset när det är fullmäktige. Kommunstyrelsens ordförande Magnus Weberg (M) berättar att en diskussion har hållits med samtliga partiers gruppledare om hur de ska kunna verka på bästa sätt men utan risk för att folk ska bli smittade av coronaviruset.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Åtalas för bilkörning

ESLÖV En 35-årig man åtalas för en olovlig körning, som ska ha inträffat i november förra året.
Mannen stoppades av polis på Trehäradsvägen och polispatrullen förstod då att mannen saknade giltigt körkort. Under förhör som hållits har 35-åringen förnekat brott..

Skånskan - 24 mar 20 kl. 19:00

Färre går utan sysselsättning

Eslöv Eslövs kommun har ett ansvar för att hålla unga som går utan sysselsättning under luppen och göra regelbundna uppföljningar.
Det handlar om det kommunala aktivitetsansvaret som kommunen har för ungdomar som är mellan 16 och 20 år, och som inte går på gymnasiet eller som inte har slutfört en gymnasieutbildning med fullständiga betyg.
Under hösten 2019 skrevs 125 nya ungdomar in i det kommunala aktivitetsansvaret.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Häktad åtalas för våldtäkt

SVEDALA 23-åringen ska ha dykt upp objuden i Svedalakvinnans bostad och där misstänks han ha våldtagit henne.
Nu åtalas mannen mot sitt nekande vid Ystad tingsrätt.Det var den 22 januari i år som en 23-årig man misstänks ha tvingat till sig och enligt åklagaren Jörgen Malmunger våldtagit en Svedalakvinna i hennes bostad.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:00

Nya ägare till fastigheten på postadress Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp

Tjörnarp Rutger och Jarl Lorensson, 68 och 63 år, ärver fastigheten på adressen Karlarp Granvägen 3 i Tjörnarp från Inga Maria Persson. Det 44 kvadratmeter stora huset är byggt 1966 och har en tomt på 3 552 kvadratmeter. Affären blev klar i mars 2020.

Skånskan - 24 mar 20 kl. 18:02

Svensk mästarinna klar för Lugi

HANDBOLL Efter två säsongers proffsspel i danska Randers flyttar HF Kärra-fostrade Julia Eriksson, född 1994, hem till Sverige igen, men inte till Göteborg och Sävehof utan till Lund och Lugi.– Det är en kraftfull tvåvägsspelare som vi verkligen behöver i vårt lagbygge, påstår Kenneth Andersson, Lugis damtränare och sportchef, i ett pressmeddelande.
– Vi spelade flera av de sista omgångarna med enbart tre stycken niometersspelare och har haft en för tunn trupp helt enkelt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.