Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 25 February, 14:54

Västerbottens Folkblad - 26 okt 10 kl. 00:43

Vilhelmina drar sig ur seriespeletVILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey får inte ihop fullt lag. – Tragiskt, men sant, säger Hans Eriksson, ordförande och tränare.VILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey . Continue reading →.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
VILHELMINA Det, III, Sagahallen, IK Hockey, Hans Eriksson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilhelminadrar sig ur , seriespelet
YLE - 29 nov 13 kl. 04:03

Vilhelmina är ensam i sin årskurs och saknar lärare

Vilhelmina Hellsberg ville jobba med växter och började utbilda sig till hortonom i trädgårdsnäring vid Novia i Raseborg. I dag har hennes lärare och alla kurskamrater slutat och Vilhelminas utbildning är ett lapptäcke av andra inriktningar och egenstudier. För få studerande är ett känt problem vid Novia i Raseborg.

Västerbottens Folkblad - 01 jul 15 kl. 10:00

Här är alla som kom in i Vilhelmina

Nu är slutantagningen klar för länets gymnasieskolor. Här är alla som kom in i Vilhelmina. Namn Program Kommun Skola Vilhelmina Alvarez Alvarez, Dilam EE Vilhelmina Malgomajskolan Awad, Kadir Ahdi EE Vilhelmina Malgomajskolan Edman Karlsson, Thuva-Li EE Vilhelmina Malgomajskolan Forsberg, Arvid EE Vilhelmina Malgomajskolan Hennerfors, Pontus EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmquist, Johannes EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmström, Jens […].

Västerbottens Folkblad - 08 feb 12 kl. 11:43

Bilder på iskyrkan i Vilhelmina

VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina. Kyrkan är en del i uppmärksammandet av att Vilhelmina församling har funnits i 200 år i år. VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 11 kl. 16:30

Bilinbrott i Vilhelmina

VILHELMINA En anmälan om inbrott i en bil parkerad i Vilhelmina gjordes i dag till polisen. VILHELMINA Ett inbrott har skett i en bil i Vilhelmina. Någon eller några har gjort ett inbrott i en bil i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 11 kl. 09:53

Misstänkt miljöbrott i Vilhelmina

VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt miljöbrott i Vilhelmina. VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt  brott mot miljön i Vilhelmina. Länsstyrelsen i Västerbotten har till polisen anmält vad de misstänker är ett miljöbrott begånget i Vilhelmina kommun.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 12 kl. 22:09

Misstänkt rattfylla i Vilhelmina

VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. Bilisten stoppades av polispatrull i Vilhelmina vid klockan 21 på onsdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 15:36

Hotade ordningsvakter i Vilhelmina

VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. Strax före klockan ett natten mot ?

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 22:40

Kvinna i Vilhelmina slagen

VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. Polisen fick ?

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 07:41

Droger och bråk i Vilhelmina

VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. Det slutade med att en person är misstänkt för ringa misshandel och ytterligare en för ringa narkotikabrott.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 11 kl. 16:31

Vilhelmina blev strömlöst

VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ? detta under cirka en halvtimme. VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ?

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 07:29

Man knivskuren i Vilhelmina

VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt. Det misstänkte kunde gripas av polis.VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 2 minuter sedan

Sjätteplats för Hellner

Marcus Hellner låg bra med inför skidbytet efter 15 kilometer, då strulade dock svensken till det och hamnade långt bakom. Efter en fin uppkörning kom han i kapp klungan som kämpade om bronset. Upphämtningen kostade mycket för Hellner som fick slåss för att orka hänga med klungan.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

[PLUS] Nytt vinnarnamn i Malmfältsloppet

När Malmfältsloppet 2017 i Malå avgjordes blev det ett nytt vinnarnamn..

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Live: Följ Lövens match mot Almtuna

Sporten rapporterar direkt från dagens nyckelmatch! I lördagens Nedsläpp, som du kan se ovan, diskuteras ”nattmanglingen”, de två galna trenderna, och hur Björklöven ska kunna slå Almtuna. Joakim Fagervall intervjuades också på fredagen inför matchen..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Sonens kärlekshälsning innan loppet

Marit Björgen tog sitt femtonde VM-guld, men det första som mamma. Något som hjälpte henne med nervositeten inför dagens tävling. – Jag skickade en snap till Fred där jag skrev att mamma var för nervös idag och då fick jag en bild på Marius där det stod mamma det här kommer gå bra och då […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Kalla: ”Har längtat”

Charlotte Kalla och Heidi Weng föll tidigt i loppet, gjorde en rusning och tog igen luckan som hade....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Johnsson: Mycket glädjande och väldigt oroande

Charlotte Kalla fräser den svenska VM-truppen, bryter isen för de andra och tar ett glädjande bros:.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Två bilar i krock – Skellefteåhamnsleden avstängd i en riktning

Skellefteåhamnsleden i höjd med Hedensbyn, två bilar i krock totalt sex personer inblandade. Vägen i mot stan är avstängd ambulans lämnar med en person med sig. Personer i den ena bilen hade stigit ut, oklart hur det är med den andra bilen enligt SOS alarma.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Sökinsats efter 68- åriga kvinnan är igång igen

Nu startar sökandet om efter den 68- åriga kvinna som försvann i trakterna kring Berghem 10 februari. Missing People, som driver sökinsatsen har annonserat efter hjälp från allmänheten men uppslutningen har varit sämre än väntat. – Vi ska skicka ut två patruller det är femton personer.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Sökinsats efter 68- åriga kvinnan är igång igen

Nu startar sökandet om efter den 68- åriga kvinna som försvann i trakterna kring Berghem 10....

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Live: Kalla och Hellner jagar medaljer

Kan Charlotte Kalla utmana Marit Björgen på damsidan, och kan Marcus Hellner slåss om medaljerna bland herrarna? Följ skiathlon-loppen i skid-VM i Lahtis, i vår direktrapportering!  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.