Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 02 December, 20:51

Västerbottens Folkblad - 26 okt 10 kl. 00:43

Vilhelmina drar sig ur seriespeletVILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey får inte ihop fullt lag. – Tragiskt, men sant, säger Hans Eriksson, ordförande och tränare.VILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey . Continue reading →.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Läs mer om:
VILHELMINA Det, III, Sagahallen, IK Hockey, Hans Eriksson

Dela artikeln

Delningar
| Dela


Liknande nyheter

Taggar: Vilhelminadrar sig ur , seriespelet
YLE - 29 nov 13 kl. 04:03

Vilhelmina är ensam i sin årskurs och saknar lärare

Vilhelmina Hellsberg ville jobba med växter och började utbilda sig till hortonom i trädgårdsnäring vid Novia i Raseborg. I dag har hennes lärare och alla kurskamrater slutat och Vilhelminas utbildning är ett lapptäcke av andra inriktningar och egenstudier. För få studerande är ett känt problem vid Novia i Raseborg.

Västerbottens Folkblad - 01 jul 15 kl. 10:00

Här är alla som kom in i Vilhelmina

Nu är slutantagningen klar för länets gymnasieskolor. Här är alla som kom in i Vilhelmina. Namn Program Kommun Skola Vilhelmina Alvarez Alvarez, Dilam EE Vilhelmina Malgomajskolan Awad, Kadir Ahdi EE Vilhelmina Malgomajskolan Edman Karlsson, Thuva-Li EE Vilhelmina Malgomajskolan Forsberg, Arvid EE Vilhelmina Malgomajskolan Hennerfors, Pontus EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmquist, Johannes EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmström, Jens […].

Västerbottens Folkblad - 08 feb 12 kl. 11:43

Bilder på iskyrkan i Vilhelmina

VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina. Kyrkan är en del i uppmärksammandet av att Vilhelmina församling har funnits i 200 år i år. VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 11 kl. 16:30

Bilinbrott i Vilhelmina

VILHELMINA En anmälan om inbrott i en bil parkerad i Vilhelmina gjordes i dag till polisen. VILHELMINA Ett inbrott har skett i en bil i Vilhelmina. Någon eller några har gjort ett inbrott i en bil i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 11 kl. 09:53

Misstänkt miljöbrott i Vilhelmina

VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt miljöbrott i Vilhelmina. VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt  brott mot miljön i Vilhelmina. Länsstyrelsen i Västerbotten har till polisen anmält vad de misstänker är ett miljöbrott begånget i Vilhelmina kommun.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 12 kl. 22:09

Misstänkt rattfylla i Vilhelmina

VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. Bilisten stoppades av polispatrull i Vilhelmina vid klockan 21 på onsdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 15:36

Hotade ordningsvakter i Vilhelmina

VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. Strax före klockan ett natten mot ?

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 22:40

Kvinna i Vilhelmina slagen

VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. Polisen fick ?

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 07:41

Droger och bråk i Vilhelmina

VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. Det slutade med att en person är misstänkt för ringa misshandel och ytterligare en för ringa narkotikabrott.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 11 kl. 16:31

Vilhelmina blev strömlöst

VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ? detta under cirka en halvtimme. VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ?

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 07:29

Man knivskuren i Vilhelmina

VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt. Det misstänkte kunde gripas av polis.VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

[PLUS] Analys: Ny uppvisning av Iksu

Sportens Markus Isacson såg Iksu mot Tyresö. Här analyserar han matchen i fyra snabba frågor..

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Älgolyckor i inlandet

Två trafikolyckor med älgar har inträffat i inlandet under kvällen. Den första trafikolyckan inträffade just innan klockan 18.00 på Väg 958 vid Frostberget i Vilhelmina kommun.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Passerade 100 mål efter ny jättekross

Iksu innebandy fortsätter att vinna i damernas Superliga. På fredagskvällen var det Tyresös tur att får känna på Iksus oerhörda offensiv. När Iksus Cornelia Fjellstedt vackert skickade in 4-0 kvarten in i den första perioden i spel fyra mot fem kändes saken mer eller mindre redan klar.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Folkets röst: Ordföranden måste veta ärendegången

Man får aldrig sluta förvånas när nuvarande styre agerar i Dorotea. Vid senaste fullmäktige stod kommunstyrelsens ordförande i talarstolen, liksom ryska ledare i Duman, och beskrev läget i Dorotea. Under tiden i talarstolen riktade han ett stort tack till bland annat ockupanterna för deras agerande under flera år.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Folkets röst: Inte bara om plus och minus

Svar på insändaren; ”Rätt satsat med Åsele Marknad?” i Folkbladet den 29 november. Man har rätt till sina egna åsikter, men inte till sina egna fakta.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Folkets röst: Stäng gågatan för biltrafiken

Att öppna gågatan för biltrafik för att öka handel tycker jag personligen verkar långsökt. Så mycket mer kunder tror jag inte det blir, men sämre luft det kan man nog garantera. Samtidigt kan man undra över den gatsten som finns på gågatan.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Vad behöver Sverige? Lyxbadrum eller studentlägenheter?

En sak är åtminstone säker i denna osäkra värld. Näringslivets intresseorganisationer kommer att protestera mot alla förändringar och inskränkningar av rut- och rotavdragen, oavsett hur de än slår i verkligheten. Men ibland är de inte överens om hur illa det är ställt.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Gör bilen dyr i Stockholm och billig i Storuman

Varför ska folk som bor i Storuman (där bilen behövs) betala lika hög skatt på drivmedel som Stockholm (där bilen inte behövs)? Det undrar SSU Västerbotten. Vi anser att differentierad drivmedelsskatt är ett bra förslag av två anledningar, den första är att bilismen måste minska om vi ska undgå en ekologisk kollaps.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Teodor Peterson är tillbaka i absoluta världstoppen

Svenska sprintåkare är tillbaka i världstoppen igen. Calle Halfvarsson imponerar stort och Teodor....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Sex olyckor med fyra olika djur – inom en timme

En påkörd älg, renar och rådjur – och en blodig svan. Allting inom en timme. Polisen rapporterar om en eftermiddag som har fyllts med påkörningar av djur.Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.