Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 17 January, 13:59

Västerbottens Folkblad - 26 okt 10 kl. 00:43

Vilhelmina drar sig ur seriespeletVILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey får inte ihop fullt lag. – Tragiskt, men sant, säger Hans Eriksson, ordförande och tränare.VILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey . Continue reading →.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
VILHELMINA Det, III, Sagahallen, IK Hockey, Hans Eriksson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilhelminadrar sig ur , seriespelet
Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Elever i Vilhelmina har högst snittbetyg

Snittbetyget för gymnasieskolans avgångselever 2016 var 14,1 i hela riket. Av länets kommuner hade eleverna i Vilhelmina det bästa snittet, nämligen 14,8 och ligger således något över riksgenomsnittet. Det visar färsk statistik från Skolverket som sammanställts av Nyhetsbyrån Siren.

YLE - 29 nov 13 kl. 04:03

Vilhelmina är ensam i sin årskurs och saknar lärare

Vilhelmina Hellsberg ville jobba med växter och började utbilda sig till hortonom i trädgårdsnäring vid Novia i Raseborg. I dag har hennes lärare och alla kurskamrater slutat och Vilhelminas utbildning är ett lapptäcke av andra inriktningar och egenstudier. För få studerande är ett känt problem vid Novia i Raseborg.

Västerbottens Folkblad - 01 jul 15 kl. 10:00

Här är alla som kom in i Vilhelmina

Nu är slutantagningen klar för länets gymnasieskolor. Här är alla som kom in i Vilhelmina. Namn Program Kommun Skola Vilhelmina Alvarez Alvarez, Dilam EE Vilhelmina Malgomajskolan Awad, Kadir Ahdi EE Vilhelmina Malgomajskolan Edman Karlsson, Thuva-Li EE Vilhelmina Malgomajskolan Forsberg, Arvid EE Vilhelmina Malgomajskolan Hennerfors, Pontus EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmquist, Johannes EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmström, Jens […].

Västerbottens Folkblad - 08 feb 12 kl. 11:43

Bilder på iskyrkan i Vilhelmina

VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina. Kyrkan är en del i uppmärksammandet av att Vilhelmina församling har funnits i 200 år i år. VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 11 kl. 16:30

Bilinbrott i Vilhelmina

VILHELMINA En anmälan om inbrott i en bil parkerad i Vilhelmina gjordes i dag till polisen. VILHELMINA Ett inbrott har skett i en bil i Vilhelmina. Någon eller några har gjort ett inbrott i en bil i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 11 kl. 09:53

Misstänkt miljöbrott i Vilhelmina

VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt miljöbrott i Vilhelmina. VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt  brott mot miljön i Vilhelmina. Länsstyrelsen i Västerbotten har till polisen anmält vad de misstänker är ett miljöbrott begånget i Vilhelmina kommun.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 12 kl. 22:09

Misstänkt rattfylla i Vilhelmina

VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. Bilisten stoppades av polispatrull i Vilhelmina vid klockan 21 på onsdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 15:36

Hotade ordningsvakter i Vilhelmina

VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. Strax före klockan ett natten mot ?

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 22:40

Kvinna i Vilhelmina slagen

VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. Polisen fick ?

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 07:41

Droger och bråk i Vilhelmina

VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. Det slutade med att en person är misstänkt för ringa misshandel och ytterligare en för ringa narkotikabrott.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 11 kl. 16:31

Vilhelmina blev strömlöst

VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ? detta under cirka en halvtimme. VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ?

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 10 minuter sedan

Fagervall: ”Otroligt tufft just nu”

General manager Joakim Fagervall utesluter att han kommer att ta steget ned i båset för att hjälpa Björklöven ur krisen – men berättar att han kommer att jobba närmare A-laget den närmaste tiden..

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

53 miljoner i rovdjursersättning till samebyarna

51 samebyar fick förra året dela på 53 miljoner kronor i rovdjursersättning. Det visar siffror från Sametinget som Nyhetsbyrån Siren har sammanställt. Allra mest fick Vilhelmina norra sameby och Tåssåsens sameby.

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

larm om trafikolycka

En trafikolycka har inträffat längs Kolbäcksvägen i höjd med Statoil på Carlshem i Umeå. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en sidokollision där två personbilar är inblandade. Enligt SOS Alarm har inga personer skadats i olyckan..

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Larm om skoterolycka

SOS Alarm har fått in ett larm om en skoterolycka som inträffat på skoterleden mellan Vännfors och Östra Spöland. Olyckan ska ha inträffat ungefär mitt mellan Vännäs och Tavelsjö. Räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen, men det råder begränsad framkomlighet, uppger SOS Alarm.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Tre får dela på Sören Wibe-priset

Tre personer; Michael Hoel, universitetet i Oslo och Bjart och Katinka Holtsmark, Statistisk sentralbyrå i Oslo får dela på Sören Wibe-priset för bästa vetenskapliga artiklel i ämnet skogsekonomi under år 2016. Sören Wibe var professor i skogsekonomi, svensk riksdagsledamot och senare ledamot av EU-parlamentet. 1994 grundade Wibe den vetenskapliga tidskriften Journal of Forest Economics.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Byggföretag får böta för brister i arbetsmiljön

Byggföretaget BMG Install SIA får böta 68 100 kronor efter brister i arbetsmiljön vid byggnationen av parkeringshuset vid Järnvägsallén. Bland annat ligger brister i förankring av fallskyddsutrustning bakom böterna. Vid en inspektion den 13 december 2016 på byggarbetsplats Järnvägsallén, Umeå, uppmärksammade Arbetsmiljöverket att det inte fanns tillräckliga fallskydd, samt att byggnadsarbetares personliga fallskyddsutrustning inte var […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Döms för vårdslöshet i trafik

En Umeåbo döms till dagsböter för vårdslöshet i trafik efter att han fått sladd på sin bil i en kurva och således kolliderat med en bil som körde i motsatt riktning. Händelsen inträffade den 15 november en bit utanför Umeå. Tingsrätten i Umeå skriver i sin dom att mannen brustit i omsorg och varsamhet eftersom […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Döms för att ha haft hundar lösa

Trots att det inte var tillåtet så hade mannen sina hundar lösa i närheten av renar. Nu döms han....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Dubbla IFK Umeå-segrar

IFK Umeå-spelare tog hem två klasser vid helgens elittävling i Borlänge. Även IFK:s seriespelare....

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Umeåpoliser ska utreda Kalamarksmordet

Efter att HD beslutat om resning i fallet om Kalamarksmordet får nu Umeåpolisen ta över ärendet, skriver SVT Norrbotten. Kaj Linna dömdes mot sitt nekande för det brutala rånmordet i Kalamark i Norrbotten 2004. I slutet av december beviljades han resning av Högsta domstolen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.