Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 18 November, 03:51

Västerbottens Folkblad - 26 okt 10 kl. 00:43

Vilhelmina drar sig ur seriespeletVILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey får inte ihop fullt lag. – Tragiskt, men sant, säger Hans Eriksson, ordförande och tränare.VILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey . Continue reading →.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
VILHELMINA Det, III, Sagahallen, IK Hockey, Hans Eriksson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilhelminadrar sig ur , seriespelet
YLE - 29 nov 13 kl. 04:03

Vilhelmina är ensam i sin årskurs och saknar lärare

Vilhelmina Hellsberg ville jobba med växter och började utbilda sig till hortonom i trädgårdsnäring vid Novia i Raseborg. I dag har hennes lärare och alla kurskamrater slutat och Vilhelminas utbildning är ett lapptäcke av andra inriktningar och egenstudier. För få studerande är ett känt problem vid Novia i Raseborg.

Västerbottens Folkblad - 01 jul 15 kl. 10:00

Här är alla som kom in i Vilhelmina

Nu är slutantagningen klar för länets gymnasieskolor. Här är alla som kom in i Vilhelmina. Namn Program Kommun Skola Vilhelmina Alvarez Alvarez, Dilam EE Vilhelmina Malgomajskolan Awad, Kadir Ahdi EE Vilhelmina Malgomajskolan Edman Karlsson, Thuva-Li EE Vilhelmina Malgomajskolan Forsberg, Arvid EE Vilhelmina Malgomajskolan Hennerfors, Pontus EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmquist, Johannes EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmström, Jens […].

Västerbottens Folkblad - 08 feb 12 kl. 11:43

Bilder på iskyrkan i Vilhelmina

VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina. Kyrkan är en del i uppmärksammandet av att Vilhelmina församling har funnits i 200 år i år. VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 11 kl. 16:30

Bilinbrott i Vilhelmina

VILHELMINA En anmälan om inbrott i en bil parkerad i Vilhelmina gjordes i dag till polisen. VILHELMINA Ett inbrott har skett i en bil i Vilhelmina. Någon eller några har gjort ett inbrott i en bil i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 11 kl. 09:53

Misstänkt miljöbrott i Vilhelmina

VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt miljöbrott i Vilhelmina. VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt  brott mot miljön i Vilhelmina. Länsstyrelsen i Västerbotten har till polisen anmält vad de misstänker är ett miljöbrott begånget i Vilhelmina kommun.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 12 kl. 22:09

Misstänkt rattfylla i Vilhelmina

VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. Bilisten stoppades av polispatrull i Vilhelmina vid klockan 21 på onsdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 15:36

Hotade ordningsvakter i Vilhelmina

VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. Strax före klockan ett natten mot ?

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 22:40

Kvinna i Vilhelmina slagen

VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. Polisen fick ?

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 07:41

Droger och bråk i Vilhelmina

VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. Det slutade med att en person är misstänkt för ringa misshandel och ytterligare en för ringa narkotikabrott.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 11 kl. 16:31

Vilhelmina blev strömlöst

VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ? detta under cirka en halvtimme. VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ?

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 07:29

Man knivskuren i Vilhelmina

VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt. Det misstänkte kunde gripas av polis.VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 08:43

[PLUS] Branden i Åsele rubriceras som mordbrand

Branden i ett flerfamiljshus i Åsele tidigt på onsdagsmorgonen rubriceras som mordbrand, enligt....

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 08:45

Rekordförsäljning av begagnade dieselbilar

Försäljningen av begagnade dieselbilar slår rekord. Det visar statistik från Bilpriser. Under det tredje kvartalet i år såldes det sex procent fler dieselbilar i hela landet jämfört med motsvarande period i fjol.

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 09:07

[PLUS] Fastighetsaffärer vecka 46

Vad fick grannen för sålda huset? Folkbladet publicerar varje vecka fastighetsaffärer från hela....

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 09:07

Snötillverkningen har startat

Snart kan en del av sträckan vara åkbar. Snön sprutar  ur snökanonerna vid konstsnöspåret på Nydala. – Vi började spruta på stadionområdet under tisdagskvällen och vi kommer att fortsätta att spruta längs spåret när det blir längre och stabilare kallperioder, hälsar IFK Umeås Anton Jonsson..

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 09:36

Umeå IK jobbar mot löneskillnader inom fotbollen

Löneskillnaderna mellan män och kvinnor i Sverige har börjat minska, sakta men säkert. Men inom fotbollen ser det annorlunda ut. Skillnaderna i löner mellan manliga och kvinnliga fotbollsspelare är enorma.

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 10:02

[PLUS] Fem anhållna för grov narkotikasmuggling

Fem personer har anhållits i Västerbotten, misstänkta för grov narkotikasmuggling..

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 10:43

29 miljoner till cancerforskning i Umeå

Cancerfonden delar ut 29 miljoner till cancerforskning i Umeå. Professor Jenny L Persson, som forskar om prostatacancer, är en av den som får del av stödet. – Jag är mycket glad över anslaget från Cancerfonden.

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 10:52

Inge-Bert Täljedal ny ordförande i kyrkofullmäktige

Inge-Bert Täljedal (POSK) blir ny ordförande i kyrkofullmäktige i Umeå. Han ersätter Georg Andersson. Han valdes i måndags tillsammans med Bertil Holmberg (S), som blir 1:e vice ordförande och Monika Sandström (C), 2:e vice ordförande.

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 11:02

En till sjukhus med ambulans efter olycka

En person fick föras till sjukhus med ambulans efter att en personbil kört rakt genom rondellen vid Expo stormarknad på Teg i Umeå. Det finns misstankar om att föraren drabbats av sjukdom. Ingen annan person kom till skada vid olyckan.

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 11:25

Nordmaling prisat för tillväxt

Nordmalings kommun prisas för bästa tillväxt av kreditupplysningsföretaget Syna, som rankar kommuner sedan 2007. Nordmaling är bäst i Västerbotten för andra året i rad. Rankningen premierar en bred och stabil tillväxt i det lokala näringslivet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.