Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 23 January, 07:11

Västerbottens Folkblad - 26 okt 10 kl. 00:43

Vilhelmina drar sig ur seriespeletVILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey får inte ihop fullt lag. – Tragiskt, men sant, säger Hans Eriksson, ordförande och tränare.VILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey . Continue reading →.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
VILHELMINA Det, III, Sagahallen, IK Hockey, Hans Eriksson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilhelminadrar sig ur , seriespelet
YLE - 29 nov 13 kl. 04:03

Vilhelmina är ensam i sin årskurs och saknar lärare

Vilhelmina Hellsberg ville jobba med växter och började utbilda sig till hortonom i trädgårdsnäring vid Novia i Raseborg. I dag har hennes lärare och alla kurskamrater slutat och Vilhelminas utbildning är ett lapptäcke av andra inriktningar och egenstudier. För få studerande är ett känt problem vid Novia i Raseborg.

Västerbottens Folkblad - 01 jul 15 kl. 10:00

Här är alla som kom in i Vilhelmina

Nu är slutantagningen klar för länets gymnasieskolor. Här är alla som kom in i Vilhelmina. Namn Program Kommun Skola Vilhelmina Alvarez Alvarez, Dilam EE Vilhelmina Malgomajskolan Awad, Kadir Ahdi EE Vilhelmina Malgomajskolan Edman Karlsson, Thuva-Li EE Vilhelmina Malgomajskolan Forsberg, Arvid EE Vilhelmina Malgomajskolan Hennerfors, Pontus EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmquist, Johannes EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmström, Jens […].

Västerbottens Folkblad - 08 feb 12 kl. 11:43

Bilder på iskyrkan i Vilhelmina

VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina. Kyrkan är en del i uppmärksammandet av att Vilhelmina församling har funnits i 200 år i år. VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 11 kl. 16:30

Bilinbrott i Vilhelmina

VILHELMINA En anmälan om inbrott i en bil parkerad i Vilhelmina gjordes i dag till polisen. VILHELMINA Ett inbrott har skett i en bil i Vilhelmina. Någon eller några har gjort ett inbrott i en bil i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 11 kl. 09:53

Misstänkt miljöbrott i Vilhelmina

VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt miljöbrott i Vilhelmina. VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt  brott mot miljön i Vilhelmina. Länsstyrelsen i Västerbotten har till polisen anmält vad de misstänker är ett miljöbrott begånget i Vilhelmina kommun.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 12 kl. 22:09

Misstänkt rattfylla i Vilhelmina

VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. Bilisten stoppades av polispatrull i Vilhelmina vid klockan 21 på onsdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 15:36

Hotade ordningsvakter i Vilhelmina

VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. Strax före klockan ett natten mot ?

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 22:40

Kvinna i Vilhelmina slagen

VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. Polisen fick ?

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 07:41

Droger och bråk i Vilhelmina

VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. Det slutade med att en person är misstänkt för ringa misshandel och ytterligare en för ringa narkotikabrott.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 11 kl. 16:31

Vilhelmina blev strömlöst

VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ? detta under cirka en halvtimme. VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ?

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 07:29

Man knivskuren i Vilhelmina

VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt. Det misstänkte kunde gripas av polis.VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

[PLUS] Därför ändrar facebook sitt innehåll

Innehållet på det sociala mediet facebook kommer att ändras under året så att vi får se fler inlägg....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

50-årsfirare

50 år onsdag den 24 januari Erika Strömsten, Umeå. Erika är alltid under utbildning, varav elitidrott och leg. psykolog ses som en form av fundament till att skapa livsinnehåll generellt.

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

Krock i centrala Umeå

Två bilar har kolliderat på Nydalahöjden. Strax före 20.00 inträffade en trafikolycka vid korsningen Lilljansvägen/Rullstensgatan.

Västerbottens Folkblad - 9 timmar sedan

Umeåpolitiker omvald

Åsa Ågren Wikström får nytt förtroende som M-ordförande. På måndagskvällen omvaldes tidigare riksdagsledamoten Åsa Ågren Wikström som ordförande för länets största moderata partiförening – Umeå Centrala M-förening. Hon är nu inne på sitt tredje år som ordförande för föreningen.

Västerbottens Folkblad - 9 timmar sedan

UIK-duo i Sundhages trupp

Pia Sundhage har tagit ut två Umeå IK-spelare i sin trupp som F17-förbundskapten. Den förre A-landslagsförbundskaptenen Pia Sundhage har kallat till ett läger den 2-6 februari på Bosön dit 34 spelare är kallade. Två av dessa F17-spelare tillhör Umeå IK, Kajsa Ekström och Maja Viström.

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

[PLUS] Lade ned i Piteå – Webhelp storsatsar i Umeå

Drygt 100 anställda förlorade jobbet när kundtjänstföretaget lade ner i Piteå förra året. Nu....

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

[PLUS] IFK Umeå-hoppet missar U23-VM efter sjukdom

Det blir inget U23-VM för Elina Rönnlund. En segdragen förkylning sätter stopp..

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

Trafikolycka i Umeå

En trafikolycka inträffade på måndagskvällen i Umeå. Flera fordon ska vara inblandade. Strax innan klockan 20.

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

”Westerlind ger dubbla budskap”

Linda Westerlind skriver i en ledare 18 januari att hon undrar om Vänsterpartiet kommer gå till val på socialdemokratisk politik. Hon jämför valmanifestet med det egna partiets kongressbeslut och finner inga större skillnader i sakfrågorna, skriver Johan Nord. Detta är intressant, då gräsrötterna på S-kongressen och partistyrelsen i Vänsterpartiet tydligen befinner sig på samma plan.

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

[PLUS] Snölek och snölabyrint på torgen i Umeå

Det blir en snölek på Renmarkstorget i år igen. Plus en snölabyrint på Rådhustorget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.