Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 26 April, 05:55

Västerbottens Folkblad - 26 okt 10 kl. 00:43

Vilhelmina drar sig ur seriespelet



VILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey får inte ihop fullt lag. – Tragiskt, men sant, säger Hans Eriksson, ordförande och tränare.VILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey . Continue reading →.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
VILHELMINA Det, III, Sagahallen, IK Hockey, Hans Eriksson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilhelminadrar sig ur , seriespelet
YLE - 29 nov 13 kl. 04:03

Vilhelmina är ensam i sin årskurs och saknar lärare

Vilhelmina Hellsberg ville jobba med växter och började utbilda sig till hortonom i trädgårdsnäring vid Novia i Raseborg. I dag har hennes lärare och alla kurskamrater slutat och Vilhelminas utbildning är ett lapptäcke av andra inriktningar och egenstudier. För få studerande är ett känt problem vid Novia i Raseborg.

Västerbottens Folkblad - 01 jul 15 kl. 10:00

Här är alla som kom in i Vilhelmina

Nu är slutantagningen klar för länets gymnasieskolor. Här är alla som kom in i Vilhelmina. Namn Program Kommun Skola Vilhelmina Alvarez Alvarez, Dilam EE Vilhelmina Malgomajskolan Awad, Kadir Ahdi EE Vilhelmina Malgomajskolan Edman Karlsson, Thuva-Li EE Vilhelmina Malgomajskolan Forsberg, Arvid EE Vilhelmina Malgomajskolan Hennerfors, Pontus EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmquist, Johannes EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmström, Jens […].

Västerbottens Folkblad - 08 feb 12 kl. 11:43

Bilder på iskyrkan i Vilhelmina

VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina. Kyrkan är en del i uppmärksammandet av att Vilhelmina församling har funnits i 200 år i år. VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 11 kl. 16:30

Bilinbrott i Vilhelmina

VILHELMINA En anmälan om inbrott i en bil parkerad i Vilhelmina gjordes i dag till polisen. VILHELMINA Ett inbrott har skett i en bil i Vilhelmina. Någon eller några har gjort ett inbrott i en bil i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 11 kl. 09:53

Misstänkt miljöbrott i Vilhelmina

VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt miljöbrott i Vilhelmina. VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt  brott mot miljön i Vilhelmina. Länsstyrelsen i Västerbotten har till polisen anmält vad de misstänker är ett miljöbrott begånget i Vilhelmina kommun.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 12 kl. 22:09

Misstänkt rattfylla i Vilhelmina

VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. Bilisten stoppades av polispatrull i Vilhelmina vid klockan 21 på onsdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 15:36

Hotade ordningsvakter i Vilhelmina

VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. Strax före klockan ett natten mot ?

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 22:40

Kvinna i Vilhelmina slagen

VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. Polisen fick ?

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 07:41

Droger och bråk i Vilhelmina

VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. Det slutade med att en person är misstänkt för ringa misshandel och ytterligare en för ringa narkotikabrott.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 11 kl. 16:31

Vilhelmina blev strömlöst

VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ? detta under cirka en halvtimme. VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ?

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 07:29

Man knivskuren i Vilhelmina

VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt. Det misstänkte kunde gripas av polis.VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Resultat: Så gick Brorundan 2

Under onsdagskvällen den 25 april avgjordes den andra omgången av Brorundan i Umeå. Så här gick det. 3 km 1 Jonathan Edman 00:08:59 2 David Källströmer 00:10:06 3 Andreas Oskarsson 00:10:20 4 Johan Sandberg 00:10:22 5 Tomas Pekkari 00:10:23 6 Malin Skoog 00:10:26 7 Gustav Johansson 00:10:33 8 Arvid Törnblom 00:10:39 9 Ivar Törnblom 00:10:51 […].

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

[PLUS] TV: Reaktioner efter finalen

Silvermedaljören Sandra Hansson, guldmedaljören Allis Nyström och experten Peter Hegethorn....

Västerbottens Folkblad - 7 timmar sedan

[PLUS] Hegethorn: Dags att börja om

OMTAG ÄNNU EN GÅNG. Luleå Basket regerar. Umeå får ta sig an uppgiften att bygga nytt igen.

Västerbottens Folkblad - 7 timmar sedan

[PLUS] Fjärde silvret: ”För djupa dippar”

Det gick inte i år heller. Luleå vann sitt femte raka SM-guld och Udominate sitt fjärde raka....

Västerbottens Folkblad - 8 timmar sedan

[PLUS] Nytt silver efter trött insats

Analys: Udominate fick nytt silver efter trött insats..

Västerbottens Folkblad - 9 timmar sedan

Backen lämnar Skellefteå

Skellefteå och backen Mark Katic går skilda vägar. Mark Katic kom till Skellefteå i februari 2017 och spelade i klubben i ett drygt år. Under den tiden gjorde han totalt 78 matcher och gjorde 27 poäng fördelat på 5 mål och 22 assist.

Västerbottens Folkblad - 9 timmar sedan

”Höjd pensionsålder kräver bättre förusättningar”

Höjs pensionsåldern måste även tjänstemännen få rätt förutsättningar att orka jobba längre, skriver Eva Nordmark, ordförande för fackförbundet TCO. Framtidens arbetsliv kommer sannolikt att bli både längre och mer varierat. Pensionsgruppen har föreslagit höjda åldersgränser för pensioneringen för att klara framtidens pensionsutbetalningar.

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

[PLUS] Rekrytering av brandpersonal ett generellt problem

Svårigheter att rekrytera till räddningstjänsten är ett generellt problem. Det menar Lars-Erik....

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

[PLUS] Rekryteringsfråga tas upp på Brandkonferensen 2018

Hur framtidens kompetensförsörjning inom räddningstjänsten ska klaras är temat för Brandkonferensen....

Västerbottens Folkblad - 10 timmar sedan

[PLUS] Brandchefen: ”Situationen snart ohållbar”

Räddningstjänsten i Dorotea har det tufft att hålla beredskapen i kommunen. Anledningen är att man....



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.