Västerbottens Folkblad > Nyheter

Monday, 29 May, 21:05

Västerbottens Folkblad - 26 okt 10 kl. 00:43

Vilhelmina drar sig ur seriespelet



VILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey får inte ihop fullt lag. – Tragiskt, men sant, säger Hans Eriksson, ordförande och tränare.VILHELMINA Det blir inget division III-spel i Sagahallen i vinter. Vilhelmina IK Hockey . Continue reading →.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
VILHELMINA Det, III, Sagahallen, IK Hockey, Hans Eriksson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilhelminadrar sig ur , seriespelet
YLE - 29 nov 13 kl. 04:03

Vilhelmina är ensam i sin årskurs och saknar lärare

Vilhelmina Hellsberg ville jobba med växter och började utbilda sig till hortonom i trädgårdsnäring vid Novia i Raseborg. I dag har hennes lärare och alla kurskamrater slutat och Vilhelminas utbildning är ett lapptäcke av andra inriktningar och egenstudier. För få studerande är ett känt problem vid Novia i Raseborg.

Västerbottens Folkblad - 01 jul 15 kl. 10:00

Här är alla som kom in i Vilhelmina

Nu är slutantagningen klar för länets gymnasieskolor. Här är alla som kom in i Vilhelmina. Namn Program Kommun Skola Vilhelmina Alvarez Alvarez, Dilam EE Vilhelmina Malgomajskolan Awad, Kadir Ahdi EE Vilhelmina Malgomajskolan Edman Karlsson, Thuva-Li EE Vilhelmina Malgomajskolan Forsberg, Arvid EE Vilhelmina Malgomajskolan Hennerfors, Pontus EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmquist, Johannes EE Vilhelmina Malgomajskolan Holmström, Jens […].

Västerbottens Folkblad - 08 feb 12 kl. 11:43

Bilder på iskyrkan i Vilhelmina

VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina. Kyrkan är en del i uppmärksammandet av att Vilhelmina församling har funnits i 200 år i år. VILHELMINA Se bilder från iskyrkan i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 08 jun 11 kl. 16:30

Bilinbrott i Vilhelmina

VILHELMINA En anmälan om inbrott i en bil parkerad i Vilhelmina gjordes i dag till polisen. VILHELMINA Ett inbrott har skett i en bil i Vilhelmina. Någon eller några har gjort ett inbrott i en bil i Vilhelmina.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 11 kl. 09:53

Misstänkt miljöbrott i Vilhelmina

VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt miljöbrott i Vilhelmina. VILHELMINA Länsstyrelsen åtalsanmäler ett misstänkt  brott mot miljön i Vilhelmina. Länsstyrelsen i Västerbotten har till polisen anmält vad de misstänker är ett miljöbrott begånget i Vilhelmina kommun.

Västerbottens Folkblad - 18 jan 12 kl. 22:09

Misstänkt rattfylla i Vilhelmina

VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. VILHELMINA En bilist i Vilhelmina fick följa med till polisstation efter misstankar om rattfylleri. Bilisten stoppades av polispatrull i Vilhelmina vid klockan 21 på onsdagskvällen.

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 15:36

Hotade ordningsvakter i Vilhelmina

VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. VILHELMINA Efter att ha uppträtt aggressivt fick en gäst på Hotell Vilhelmina polistransport till hemmet under nyårsnatten. Strax före klockan ett natten mot ?

Västerbottens Folkblad - 01 jan 11 kl. 22:40

Kvinna i Vilhelmina slagen

VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. VILHELMINA En kvinna i Vilhelmina ringde på lördagskvällen och larmade polisen om att hon blivit misshandlad av sin man. Polisen fick ?

Västerbottens Folkblad - 04 jan 11 kl. 07:41

Droger och bråk i Vilhelmina

VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. VILHELMINA Strax efter tre i natt uppstod bråk i centrala Vilhelmina. Det slutade med att en person är misstänkt för ringa misshandel och ytterligare en för ringa narkotikabrott.

Västerbottens Folkblad - 07 jan 11 kl. 16:31

Vilhelmina blev strömlöst

VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ? detta under cirka en halvtimme. VILHELMINA Vid tvåtiden i eftermiddag blev stora delar av Vilhelmina kommuns invånare utan elektricitet ?

Västerbottens Folkblad - 08 feb 11 kl. 07:29

Man knivskuren i Vilhelmina

VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt. Det misstänkte kunde gripas av polis.VILHELMINA En man knivskars vid ett bråk i Vilhelmina vid midnatt.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Takklättrarna bär ansvaret helt själva

Nog är det förunderligt hur reaktionerna blir när ungdomar ger sig upp på tak där de inte har något att göra över huvud taget. Då ska genast ”någon” ses som syndabock. Ansvaret måtte väl ändå ligga på de som tog sig upp på taket och ingen annan och de måtte ju det ansvaret själva.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

M föreslår försämringar – och ökade klyftor

Högerpartierna i Sveriges riksdag föreslår skattesänkningar på 70 miljarder. Moderaterna och Sverigedemokraterna är värst. Sverigedemokraterna lägger sig helt platt för Anna Kinberg Batra och ansluter sig nu till en skattesänkarpolitik för höginkomsttagare.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Är barnskötare vår tids daglönare?

I Västerbotten är cirka var femte anställd i förskolan timavlönad och de osäkra anställningsformerna är de som ökar mest. Tryggare anställningar ger en tryggare barnomsorg. Det skriver Tobias Baudin och Håkan Nilsson.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Varför står all information på engelska?

Fram till för några år sedan deltog jag under många års tid i Brännbollsyran. Häromdagen försökte jag gå in på deras hemsida för att se hur det såg ut numera. Kanske gjorde jag det i viss mån också för att någon föreslagit att jag skulle anmäla mig som domare.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

[PLUS] Här firar personalen helgens mångmiljonvinst

I helgen gick en mångmiljonvinst till Vilhelmina. På måndagen firade personalen på Coop-butiken,....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Länsprofilen berättar om livet efter hockeyn: Mentalt jobbigt

Hockey, hockey, hockey.  Fredrik Warg har ägnat större delen av sitt liv åt sporten – men när en....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Bröt sig in – och stal fyrhjuling

Okända gärningspersoner har brutit sig in i ett garage i Håknäs och stulit en fyrhjuling, två mountainbikes och en svets. Inbrottet i garaget skedde under natten mellan söndag och måndag, enligt polisen. Brottet anmäldes vid 14-tiden på måndagen.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Föräldrar i Umgransele bjuder in till debatt

Umgransele skola stänger mellanstadiet på grund av lärarbrist. Nu bjuder föräldrar i byn in....

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Poliser i länet fick fortsätta vara politiker

Kan en polis vara tränare i ett fotbollslag..

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Stoppad polis stämmer staten

Polisinspektören Jenny Eriksson brinner för att hjälpa våldsutsatta kvinnor..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.