Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 27 June, 02:01

Affärsvärlden - 01 apr 19 kl. 10:55

Ekobrottsmyndigheten nobbar Browders Swedbank-anmälanEkobrottsmyndigheten (EBM) kommer inte inleda någon förundersökning efter finansmannen Bill Browders och hans kapitalförvaltningsbolag Hermitage Capitals anmälan, som gjordes 4 mars i år..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Browders Swedbank, EBM, Bill Browders, Hermitage Capitals

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekobrottsmyndigheten, nobbar, Browders, Swedbank-anmälan
SR - 01 apr 19 kl. 11:05

Ekobrottsmyndigheten utreder inte Swedbank-anmälan

Ekobrottsmyndigheten kommer inte att inleda en förundersökning efter anmälan om penningtvätt i Swedbank..

DN - 01 apr 19 kl. 10:48

Ekobrottsmyndigheten lägger ned anmälan mot Swedbank

Ekobrottsmyndigheten inleder ingen förundersökning mot Swedbank efter finansmannen Bill Browders anmälan om penningtvätt. Det meddelar myndigheten i ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 16 feb 16 kl. 13:49

Swedbank-anmälan uppges gälla affärer i Oniva Online Group

Swedbanks anmälan av förre vd:n Michael Wolf gäller aktieaffärer i Oniva Online Group 2013, uppger källor för Dagens Industri..

DN - 09 apr 18 kl. 12:21

Ekobrottsmyndigheten har fått anmälan som rör Svenska Akademien

Ekobrottsmyndigheten har tagit över den polisanmälan som har koppling till Svenska Akademien. – Vi kan bekräfta att vi tagit emot den, säger Katinka Wall, pressansvarig till DN..

Realtid - 01 apr 19 kl. 10:42

EBM nobbar Browders anmälan

Den 4 mars i år tog Ekobrottsmyndigheten emot en brottsanmälan från Bill Browders Hermitage Capital Management (HCM). Anmälan från HCM avsåg bland annat påstådd penningtvätt om 176 miljoner US-dollar som härrörde från bedrägerier om totalt 230 miljoner dollar i Ryssland..

DI - 07 mar 19 kl. 10:57

EBM bekräftar anmälan mot Swedbank

Swedbank har nu anmälts för misstänkta ekobrott, skriver Ekobrottsmyndigheten på Twitter. Som Dagens industri tidigare rapporterat handlar det om en anmälan från den amerikanska finansmannen Bill Browder..

DI - 11 jun 19 kl. 12:21

Uppgifter: Finska polisen inleder inte utredning av Nordea efter Browders anmälan

Den finska polisen har beslutat inte att inleda en formell förundersökning mot Nordea efter investeraren Bill Browders anmälan mot storbanken. Det skriver den finska tidningen Helsingin Sanomat..

SVT - 17 okt 18 kl. 17:56

Ekobrottsmyndigheten går vidare med anmälan mot Nordea

Ekobrottsmyndigheten går vidare med den anmälan som kommit in mot Nordea om misstänkt penningtvätt i Estland. – Vi tar allvarligt på denna anmälan, säger Niklas Ahlgren, presskommunikatör på myndigheten till SVT Nyheter..

Affärsvärlden - 11 jun 19 kl. 12:34

Efter Browders anmälan - finländsk polis startar inte Nordea-utredning

Finländsk polis kommer inte att öppna någon utredning gällande penningtvätt i Nordea efter den anmälan som lämnades in av finansmannen Bill Browder i höstas, enligt Helsingin Sanomats källor..

Blekinge Läns tidning - 12 feb 16 kl. 15:33

Swedbank anmäler Wolf till FI

Swedbanks sparkade vd Michael Wolf anmäls av banken för finansmarknadsbrott. Banken bekräftar att en anmälan har lämnats in till Finansinspektionen I ett pressmeddelande bekräftar banken att en anmälan har skickats in till Finansinspektionen enligt reglerna om rapporteringsskyldighet i marknadsmissbrukslagen.(TT) Swedbanks sparkade vd Michael Wolf anmäls av banken för finansmarknadsbrott.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Klädhandlare i medvind

ANALYS Varumärkesbolaget Björn Borg kombinerar kortsiktig medvind med en låg värdering. Affärsvärlden bedömer att aktien är värd en chans..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

”Färre men större tvister”

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Kommentar från Affärsvärlden till Jools genmäle

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Toppar trots torrt krut?

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Mer guld värt än någonsin

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Rejlers given i portföljen

BÖRSGOLVET..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Sparrobotar vinner mark

Robotrådgivare och sparrobotar har snabbt ökat i popularitet även om volymerna fortfarande är rätt så blygsamma. Knäckfrågan är förstås om det lönar sig att låta en robot sköta portföljen..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

”Närmast kroniskt övervärderade”

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Torrt krut i THQ

Stockholmsbörsens serieförvärvare har levt gott i de senaste årens nollräntemiljö. Men vad har det gjort med bolagens finansiella ställning?.

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Formsvacka i finkonsulten

Multiconsult tappade överlönsamheten dels via norsk löneinflation, dels via självförhållande missar. Efter probleminsikt och åtgärder ses nu lovande återhämtningstecken hos det defensivt positionerade konsulthuset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.