DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 18:25

DI - 26 mar 19 kl. 05:44

Japans centralbank diskuterar ytterligare stimulanserVid mötet i mars diskuterade BOJ-ledamöterna om det var möjligt att öka de penningpolitiska stimulanserna när ökade risker i utlandet tyngde landets ekonomi..
Läs mer på DI
Läs mer om:
BOJ

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Japans, centralbank, diskuterar, ytterligare, stimulanser
DI - 20 jul 18 kl. 17:04

Uppgifter: Japans centralbank diskuterar ändring i stimulanspaket

Japans centralbank, BOJ, befinner sig i ovanligt aktiva diskussioner gällande bankens penningpolitiska hållning, där förändringar i räntemålsättningen och tillgångsköp ligger på bordet..

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 08:35

Japans centralbank håller kursen


Japans centralbank gjorde inga överraskande justeringar i sin stimulanspolitik, enligt vilken penningmängden i landet i princip ska fördubblas till slutet av 2014 i syfte att få upp inflationen till 2 procent.Penningmängden ökas med hjälp av massiva stödköp av obligationer, vilket skjuter till pengar i systemet och ökar kreditgivningen.Enligt centralbanken har det börjat komma tecken på att ekonomin återhämtar sig efter årtionden med nedtryckt tillväxt och deflation.

Opinionen.se - 08 aug 13 kl. 08:40

Japans centralbank håller kursen

Japans centralbank gjorde inga överraskande justeringar i sin stimulanspolitik, enligt vilken penningmängden i landet i princip ska fördubblas till slutet av 2014 i syfte att få upp inflationen till 2 procent. Penningmängden ökas med hjälp av massiva stödköp av obligationer, vilket skjuter till pengar i systemet och ökar kreditgivningen. Enligt centralbanken har det börjat komma tecken på att ekonomin återhämtar sig efter årtionden med nedtryckt tillväxt och deflation.

TA - 08 aug 13 kl. 08:35

Japans centralbank håller kursen


Japans centralbank gjorde inga överraskande justeringar i sin stimulanspolitik, enligt vilken penningmängden i landet i princip ska fördubblas till slutet av 2014 i syfte att få upp inflationen till 2 procent.Penningmängden ökas med hjälp av massiva stödköp av obligationer, vilket skjuter till pengar i systemet och ökar kreditgivningen.Enligt centralbanken har det börjat komma tecken på att ekonomin återhämtar sig efter årtionden med nedtryckt tillväxt och deflation.

BT - 08 aug 13 kl. 08:36

Japans centralbank håller kursen

Japans centralbank gjorde inga överraskande justeringar i sin stimulanspolitik, enligt vilken penningmängden i landet i princip ska fördubblas till slutet av 2014 i syfte att få upp inflationen till 2 procent. Penningmängden ökas med hjälp av massiva stödköp av obligationer, vilket skjuter till pengar i systemet och ökar kreditgivningen.Enligt centralbanken har det börjat komma tecken på att ekonomin återhämtar sig efter årtionden med nedtryckt tillväxt och deflation.

DI - 21 dec 17 kl. 05:34

Japans centralbank rör inte räntan

Japans centralbank behåller som väntat styrräntan oförändrad på 0,1 procent. "Japans ekonomi växer måttligt", säger banken i ett uttalande..

DI - 13 mar 11 kl. 19:18

Japans centralbank skjuter till mångmiljardbelopp

Japans centralbank har meddelat att den kommer att tillföra "en stor mängd" extra pengar i banksystemet, med start måndag morgon, för att stabilisera ekonomin. Enligt bedömare handlar det om minst en biljon yen (cirka 77 miljarder kronor)..

SvD - 22 jan 13 kl. 05:34

Japans centralbank lovar stimulanser

Japans centralbank dubblar inflationsmålet till 2 procent och lovar fortsatta stödköp för att stimulera ekonomin, allt i linje med den nye premiärministern Shinzo Abes önskemål om en mer aggressiv penningpolitik..

DN - 22 jan 13 kl. 06:57

Japans centralbank lovar stimulanser

Japans centralbank (BOJ) fördubblade på tisdagen inflationsmålet från 1 till 2 procent och lovade fortsatta stödköp, utan slutdatum, för att stimulera ekonomin, allt i linje med den nye premiärministern Shinzo Abes önskemål om en mer aggressiv penningpolitik..

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 13 kl. 08:39

Japans centralbank håller kursen

Japans centralbank gjorde inga överraskande justeringar i sin stimulanspolitik, enligt vilken penningmängden i landet i princip ska fördubblas till slutet av 2014 i syfte att få upp inflationen till 2 procent. Penningmängden ökas med hjälp av massiva stödköp av obligationer, vilket skjuter till pengar i systemet och ökar kreditgivningen..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 3 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 4 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 4 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 5 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 5 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 6 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 7 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 7 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 7 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.