Alingsås tidning > Nyheter

Sunday, 21 April, 18:55

Alingsås tidning - 26 mar 19 kl. 05:30

Kräver besked om musikskolanGullhögskolan, kvarteret Staren eller kanske de röda modulerna vid Kesberg. Frågan är var kommunala musikskolans nya, tillfälliga hemvist blir. – Tala om vad som gäller! Vi vill veta, uppmanar personalen kommunledningen genom sin fackliga företrädare Per-Arne Häll. I morgon, onsdag, ska kommunstyrelsen ta upp lokalsituationen på Lindbladskolan, liksom förskolans och musikskolans behov.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Staren, Kesberg, Per-Arne Häll, Lindbladskolan, AT, Kesbergskolan, Läs, eAT

Dela artikeln

37 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kräver, beskedom , musikskolan
Kristianstadsbladet - 18 jun 12 kl. 09:15

Föräldrar kräver besked om skola

Foto: Scanpix
Kritiken mot att politikerna dröjer med besked om Norretullskolans framtid växer. Men skolornas renoveringsbehov är större än vad kommunens pengar räcker till.
Ska Norretullskolan ersättas med en ny skola, ska man hitta andra lokaler eller renovera?

DI - 17 maj 16 kl. 12:48

M kräver besked om kolpakten

M-toppen Niklas Wykman kräver besked av regeringen om försäljningen av Vattenfalls brunkol i Tyskland. "Regeringen äger den här frågan", säger han till Di..

DN - 29 okt 16 kl. 11:27

Jimmie Åkesson kräver besked av M-ledaren

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson kräver besked av moderatledaren Anna Kinberg Batra om hon ska ta stöd av SD eller Socialdemokraterna efter valet 2018. ”Sätt ner foten, ta lite ansvar, Anna Kinberg Batra”, uppmanade han i sitt tal på lördagen på partiets kommun- och landstingsdagar..

GöteborgsPosten - 21 dec 16 kl. 16:03

EU kräver besked från Polen

EU-kommissionen tar i ytterligare mot Polen och kräver besked inom två månader i striden kring landets författningsdomstol..

UNT - 21 dec 16 kl. 16:03

EU kräver besked från Polen

EU-kommissionen tar i ytterligare mot Polen och kräver besked inom två månader i striden kring landets författningsdomstol..

SvD - 21 dec 16 kl. 14:20

EU kräver besked från Polen: ”Otroligt bekymrade”

EU-kommissionen tar i ytterligare mot Polen och kräver besked inom två månader i striden kring landets författningsdomstol. ”Vi är otroligt bekymrade”, säger svenska kommissionären Cecilia Malmström..

SVT - 21 dec 16 kl. 16:17

EU kräver besked från Polen

EU-kommissionen tar i ytterligare mot Polen och kräver besked inom två månader i striden kring landets författningsdomstol. –Vi är otroligt bekymrade, säger svenska EU-kommissionären Cecilia Malmström..

DN - 11 okt 17 kl. 11:35

Spanska regeringen kräver besked från Katalonien

Spaniens regering kräver besked från Kataloniens ledning  – har ni utropat självständighet eller inte? Det uppgav premiärminister Mariano Rajoy efter onsdagens krismöte. En formell fråga skickas nu till regionens styrande, enligt Rajoy.

BT - 06 mar 13 kl. 07:50

Boråslärarna kräver besked: hur ska vi prioritera arbetet?

Lärarna i Borås kräver nu besked om hur de ska prioritera bland sina allt fler arbetsuppgifter. I Stockholm har samma krav lett till att kommunen hotas av ett vite på två miljoner kronor. Fackförbundet Lärarnas riksförbund (LR) i Borås tar nu arbetsmiljölagen till hjälp för att försöka tvinga fram en rimligare arbetsbelastning.

Nya Wermlands Tidningen - 23 sep 13 kl. 15:23

Vänsterpartiet kräver besked om register över romer

Vänsterpartiet kräver nu ett omedelbart besked om det register som polisen har upprättat över romer. ? Det här är så pass allvarliga uppgifter att Beatrice Ask bör komma till justitieutskottet och tala om vilka åtgärder hon avser att vidta, säger Lena Olsson, Vänsterpartiets rättspolitiska talesperson..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 11 timmar sedan

Två anhållna för stöld

Två män anhölls på påskaftonen misstänkta för stöd av bilbatterier och fälgar. När en polispatrull kontrollerade en bil på E20 i höjd med Västra Bodarna klockan 17.20 upptäcktes misstänkt stöldgods i bilen.

Alingsås tidning - 11 timmar sedan

Kvinna angreps i tunnel

Kvinnan cyklade hem från en fest när hon blev angripen av två okända personer i tunneln mellan Savannen och Östlyckan i Alingsås. Det var vid ett-tiden natten till påskdagen som två män, enligt kvinnans berättelse, stoppade henne och bad om cigaretter. När hon skulle cykla vidare tog de tag i cykeln så att hon ramlade och slog i huvudet.

Alingsås tidning - 13 timmar sedan

De vill komma alingsåsarna närmare

Nu välkomnar Momenti Liberis Rasmus Broberg två nya delägare – Olivia Wåxberg och Sebastian Tornare.
Tillsammans presenterar de ett nytt koncept, med målet att komma ännu närmare italiensk magi. Och alingsåsarna.

Alingsås tidning - Igår: 12:37

”Det bästa med påskparaden är godis”

Massor av barn och föräldrar hängde med i årets påskparad genom ett soldränkt och vårvarmt Alingsås.  Med påskharen Päggy i spetsen, följd av Alingsås drill & dans och musiker från två kårer, gick paraden från Åmanska parken till Järtas park. – Det bästa med påskparaden är godis.

Alingsås tidning - Igår: 08:27

Bil brann på Vintergatan

En parkerad bil på Vintergatan i Alingsås brann på långfredagens kväll. En förbipasserande slog larm vid 22-tiden. Tack vare den tidiga upptäckten kunde räddningstjänsten släcka elden innan den spred sig till andra bilar.

Alingsås tidning - Igår: 22:17

Villa övertänd i Skogsbygden

En villa och ett garage i Bastås, i södra Skogsbygden, är helt övertända i en brand som utbröt på långfredagens kväll. Larmet om branden kom klockan 20.21.

Alingsås tidning - I förrgår: 17:06

Tre ska skrapa triss

Tre alingsåsare kommer att skrapa triss i tv-rutan i maj och juni. Svenska spel rapporterar att inte mindre än tre personer här på kort tid har köpt vinstlotter med tre tv-apparater på. Två av dem köpte sina lotter i samma butik, Direkten spel & tobakshörnan, medan den tredje köpte sin vinstlott hos Ica Maxi.

Alingsås tidning - I förrgår: 16:51

Mycket grus i rekordlopp

Det 27:e Chickenracet på långfredagen blev ett rekordlopp med 1 200 deltagare. Tack vare det torra vädret var det ovanligt mycket grusvägar i årets mopedrally, som gick från Borgens gata i Alingsås via Långared, Östadkulle och Fullestad till Vårgårda Rasta, där mopedisterna fick vända tillbaka igen mot Alingsås.  – Det är ju grusvägar som mopederna är byggda för från början, säger Kerstin Karlsson i arrangerande Alingsås motorveteraner.

Alingsås tidning - I förrgår: 07:52

Fyra fulla togs omhand

Skärtorsdagskvällen och natten till långfredagen gick i alkoholens tecken, sett ur Alingsåspolisens synvinkel. Fyra berusade personer, alla män, omhändertogs men inga brott har anmälts i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga. De fyra togs enligt lagen om berusade personer, LOB, och fick sova ruset av sig på polishuset i Alingsås.

Alingsås tidning - I förrgår: 07:15

Efterlängtad öppning av Tallhyddan

Nyöppningen av Tallhyddan har varit efterlängtad – skärtorsdagens premiär med bandklippning och påskäggsjakt lockade mycket folk.
Det var mycket folk på plats när Tallhyddan slog upp portarna i ny regi på skärtorsdagen. – I dag öppnar vi med stor våffelbuffé och det kommer vi ha som ett stående inslag på menyn, säger Marie Crona, marknadsansvarig på Serneke Fastighetsstyrning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.