YA > Nyheter

Sunday, 21 April, 17:05

YA - 26 mar 19 kl. 04:04

Insändare: Så få läkare som möjligtLaur Mölder undrar på insändarsidan den 25 mars om man ska behöva gå till två instanser i sjukvården för att få recept. Frågan ger möjlighet att förklara hur det bör vara..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Mölder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, , , läkaresom , möjligt
Sydsvenskan - 15 jan 14 kl. 12:03

Insändare: När ska vår son få hjälp?

Insändare:  I Malmö vill inte läkarna hjälpa.
I Lund har de inte råd.
Vår 12-åring mår fint, går i skolan och är som alla andra.

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 15 kl. 16:44

Svar till flera insändare om Dalmanska tomten

I min insändare framförde jag de fakta som gäller för tomten samt om de planer som tagits fram angående bland annat tennismuseet. Som flera påpekat är det olagligt att gynna enskild privat- eller juridisk person, och det är inte heller avsikten. Byggrätten mot Kyrkogatan är en enskild byggrätt, på ett- och ett halvt plan.

ÖstersundsPosten - 08 nov 17 kl. 09:15

INSÄNDARE: Akuten behöver egna läkare

Inspektionen för vård och omsorg anser att sex timmars väntan på akuten är godtagbart och patientsäkert. Medlemmarna i pensionärsorganisationerna har en annan åsikt om långa och smärtsamma timmar u....

ÖstersundsPosten - 15 jul 16 kl. 12:48

INSÄNDARE: Uthyrningsföretagens rövarkapitalism kostar regionen hundratals miljoner

Ett svagt landstingsförbund orkar inte med att förhindra att olika landsting konkurrerar med varandra om landets läkare. Vilket driver upp landets sjukvårdskostnader. En huggsexa har uppstått om landets läkare och numera även om landets inhyrda sjuksköterskor.

DalaDemokraten - 15 okt 14 kl. 17:29

Insändare: Vården behöver fler invandrare

Var tredje läkare och var fjärde tandläkare är utlandsfödd. Även bland sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker och andra yrkesgrupper inom vården är antalet utlandsfödda stort. Vården skulle inte klara sig utan våra invandrare.

ÖstersundsPosten - 20 maj 16 kl. 10:33

Insändare: Ohyfsade loppisbesökare

Vi deltog i en loppis nyligen. Vi har tidigare varit på loppis som besökare, men denna gång hade vi ett bord för våra saker vilka vi tänkt sälja..

DalaDemokraten - 03 jun 17 kl. 07:30

Insändare: Jag minns när man fick träffa läkare som hade tid att lyssna

Jag minns en tid då man i händelse av att man inte kände sig riktigt kry, helt sonika ringde till sin lokala vårdcentral och informerade den om den för tillfället ådragna åkomman och sedan fick träffa en läkare..

UT - 28 aug 18 kl. 00:00

Insändare/L: Alla ska ha rätt till husläkare

Liberalerna vill genomföra en reform så att alla i Västra Götalandsregionen har en egen husläkare inom fyra år..

YA - 03 okt 18 kl. 01:01

Insändare: Rökare, visa hänsyn!

New York var den första staden som förbjöd rökning på restauranger och barer, platser där det finns folk. Det har blivit så i Sverige också men vissa bryr sig inte om det med rökning och röker ändå på platser där det finns barn och gravida kvinnor, till exempel på busshållplatser. Jag tycker rökare måste visa mer hänsyn till människor runt omkring..

UT - 06 okt 18 kl. 01:00

Insändare: Vi bör vara glada över våra utländska läkare

Jag har varit och är Vårdcentralen, numera Närhälsan, trogen under snart 40 år. Den troheten beror på det starka förtroende som av läkare och sköterskor byggts upp under åren..

Fler nyheter från YA

YA - 4 minuter sedan

Påsksmäll för Häcken mot försvagat Djurgården

Häcken gick på en riktig påsksmäll när Djurgården kom på besök på påskafton. Toppmötet slutade med årets första förlust (0–1) och Djurgården är nu ensam serieledare efter fyra omgångar..

YA - 45 minuter sedan

Spelkonsolen Game Boy fyller 30

YA - 1 timme sedan

Succéstart för årets konstrunda

Den strålande påskhelgen lockade många människor att ta sig till Tjörnedala konsthall i Baskemölla, navet i den efterlängtade konstrundan. Under de två första dagarna har redan över 2000 personser besökt den årliga konstfesten. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.