Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 21 April, 17:03

Kristianstadsbladet - 26 mar 19 kl. 04:00

Insändare: Hotbilden mot Sverige förändrad
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Hotbildenmot , Sverige, förändrad
UNT - 16 maj 15 kl. 08:32

Ändrad förskottsränta ändrade pensionen

Svar på insändare från Christer Lindström 11/4Christer Lindström Gimo undrar i UNT 11/4 om varför utbetalningen av hans mindre del av den allmänna pensionen, premiepensionen, minskade något i år med hänvisning till delningstalen för förväntad livslängd..

UT - 26 okt 13 kl. 08:48

Inte aktuellt att ändra beslut om 200-bussen

Beslutet att minska antalet hållplatsstopp för 200-bussen i centrala Borås har mötts av kritik. Men Västtrafik har inga planer på att ändra sig.
?

BT - 27 mar 14 kl. 12:20

Inte bara fina ord om skolan

Det närmar sig val och man läser nu många politiska insändare i BT om skolan. Det är glädjande att se hur alla äntligen börjat forma sina förslag utifrån den rådande skolforskningen. Vikten av engagerade lärare, höga förväntningar och mindre administration hörs nu från alla håll.

Sydöstran - 25 jan 16 kl. 12:33

Press på lärarna är största problemet i skolan

Kommentar till insändare av Lars Karlsson 14 januari med rubriken "Flumskolans negativa effekter ser vi nu spåren av." Med samhällets förändringar följer en förändrad lärarroll, i vilken lärarna gör ett föredömligt arbete från förskolenivå upp genom hela grundskolan..

Dagens PS - 08 jun 17 kl. 09:03

Trots Nordeahot höjer regeringen bankskatten

Nordea har som DagensPS.se tidigare berättat i flera artiklar hotat med en flytt av huvudkontoret utomlands om regeringens planerade höjning av den så kallade resolutionsavgiften blir verklighet. Och nu blir det så, eller regeringen går i vart fall vidare med förslaget.

Barometern - 07 jun 14 kl. 08:40

Nio misstag av Löfven

Stefan Löfven är oppositionens statsministerkandidat. Det är fackets förhandlingsman som står för pragmatism, energi och folkrörelse. Men utspelen under det senaste året förvånar också.

Barometern - 07 jun 14 kl. 08:40

Nio misstag av Löfven

Stefan Löfven är oppositionens statsministerkandidat. Det är fackets förhandlingsman som står för pragmatism, energi och folkrörelse. Men utspelen under det senaste året förvånar också.

Dagens PS - 06 sep 17 kl. 16:58

KLART: Nordea flyttar till Finland

Nordea Banks styrelse beslutat att inleda en flytt av moderbolagets säte från Sverige till Finland. Det framgår av ett pressmeddelande. ”All verksamhet på hemmamarknaderna i Norden förblir oförändrad, och ur ett kundperspektiv blir det inga förändringar i vår dagliga verksamhet.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 15 kl. 04:00

En gamling tänker högt......

Härom dagen tittade jag på Debatt i tv, där man talade om dödsskjutningarna i Biskopsgården i Göteborg. Det talades mest om vad myndigheter och samhälle hade försummat, vilket sedan skulle ha lett till det råare samhällsklimatet. Vågar en gamling, född på 1930-talet, tänka högt utan att bli utsedd till utvecklingens fiende nummer ett?

BT - 28 okt 14 kl. 10:00

Ingves sänker räntan till noll

Riksbanken sänker den styrande reporäntan, med 0,25 procentenheter till noll procent. Samtidigt höjer man ett varnande finger för hushållens höga skulder kan öka ytterligare. Direktionen bedömer att reporäntan måste vara kvar på den här nivå till dess att inflationen tydligt har tagit fart.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 minuter sedan

Påsksmäll för Häcken mot försvagat Djurgården

Häcken gick på en riktig påsksmäll när Djurgården kom på besök på påskafton. Toppmötet slutade med årets första förlust (0–1) och Djurgården är nu ensam serieledare efter fyra omgångar..

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Tung förlust för Manchester United

Först var det frid och fröjd. Nu är smekmånaden på allvar över för Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. 0–4-förlusten mot Everton var en tung smäll för lagets förhoppningar om en Champions League-plats..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Larm om skogsbrand

Räddningstjänsten har larmats om en skogsbrand vid sjön Immeln..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Världens äldsta monark firar 93 år

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Tolv konstnärer visade sina verk i Vinslöv – ”Mina gamla känslor hänger här”

Tolv konstnärer visar sina verk i Hedbergshuset under påsken, men det vackra vädret gör att det stundom är glest mellan besökarna. ”I fredags var det lite mer jämn ström, idag har det varit lite segt”, säger Camilla Cederholm från Nävlinge på påskdagen..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Isaks målsvit bröts mot Excelsior

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Attack mot polishögkvarter i Saudiarabien

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Spelkonsolen Game Boy fyller 30

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fahlin efter kedjebrottet: "Står och gråter"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Turkiets oppositionsledare attackeradOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.