VA > Ekonomi

Monday, 22 April, 04:10

VA - 25 mar 19 kl. 15:07

Fondens floppår drabbade 300 000 svenskar – nu lämnar förvaltarenForna succéfonden Didner & Gerge Aktiefond möblerar om i förvaltarteamet efter ett katastrofalt fjolår. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Didner, Aktiefond

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fondens, floppår, drabbade, 300, 000, svenskarnu , lämnar, förvaltaren
HBL - 03 dec 14 kl. 14:44

Stiftelse får 300 000 av Kulturfonden

Svenska kulturfonden satsar pengar på stöd för kandidater inför riksdagsvalet. Fondens styrelse fattade på onsdagen beslut om att bevilja Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland 300 000 euro för att stöda riksdagsvalskandidater ur olika partier som verkar för Finlands tvåspråkighet och för att driva kampanj i medierna i samband med riksdagsvalet 2015. Fonden har totalt stött Stiftelsen för det tvåspråkiga Finland med 450 000 i år, skriver Kulturfonden i ett pressmeddelande.

Supermiljöbloggen - 19 apr 16 kl. 17:06

Malmös bullerhantering är en flopp

Bullriga miljöer påverkar både den fysiska och psykiska hälsan negativt och Malmös befolkning är landets värst drabbade. I synnerhet drabbas barn på skolor och förskolor. Trots detta bortprioriterar Malmö kommun bullerarbetet och endast två lugna områden har hittats där återhämtning från stadens stressiga inslag kan ske.

Nyheter 24 - 26 feb 11 kl. 10:58

VIDEO: Ny flopp för Penguins


Pittsburgh Penguins ansågs av många som en kandidat till Stanley Cup-titeln när säsongen drog igång. Men när superstjärnan Sidney Crosby gick sönder har laget tappat exakt allt. Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes 1-4 (0-2), (1-1), (0-1).

Jmini.se - 14 maj 17 kl. 09:08

300 000 kronor till Jönköpings Högskolestudenter

Den högtidliga stipendieceremonin utspelade sig på Jönköpings Länsmuseum. Bjuggska Fondens ordförande Lennart Gabrielsson delade ut diplom och stipendiesumman om 25 000 kronor per person. Efteråt firade stipendiater och gäster gemensamt med kaffe.....

Realtid - 01 jun 17 kl. 15:00

Pensionsmyndigheten vill slänga ut 300 PPM-fonder

Förbud mot telefonförsäljning inom premiepensionen, krav på tre års historik för såväl fonder som fondbolag och ett tak på hur stor andel av fondens kapital som får finnas inom premiepensionen. Det är några av förslagen för att stärka konsumentskyddet på premiepensionens fondtorg som Pensionsmyndigheten nu lämnar till regeringen..

Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 10:43

Förra veckans Topp och Flopp

Det var en händelserik vecka med många nyheter förra veckan, här är det som utmärkte sig mest både positivt och negativt. Förra veckans mest befriande artikel här på Dagensanalys.se var Pontus Staunstrup och hans – 5 Tips hur du garanterat misslyckas i sociala medier – han bjöd på sköna syrliga påhopp hur många företag och personer som inte har en strategi för sin digital marknadsföring.

Nyhetskanalen - 27 jul 12 kl. 01:33

Regeringens elbilspremie en flopp

Regeringens satsning på så kallade supermiljöbilar har varit uddlös hittills. Anslaget på 200 miljoner kronor har knappt utnyttjats. Efter ett halvår har bara 96 premier betalats ut, varav 16 till privatpersoner, skriver Dagens Nyheter.

Nyheter 24 - 14 okt 13 kl. 15:21

"Budgettelefonen" iPhone 5C ? en flopp?"Den bästa som någonsin gjorts"

KALIFORNIEN. När nya iPhone 5S släpptes kom också en version med "budget"-pris (som dock kommer kosta cirka 5 000 kronor utan abonnemang). IPhone 5C, som släpptes i flera pastellfärger, verkar dock inte bli någon succé.

Helsingborgs Dagblad - 28 sep 15 kl. 13:25

Flopp för kvinnosatsning i Japan

Bidragen skulle leda till fler kvinnor på ledande positioner. Men inte ett enda japanskt företag har ansökt om ersättningen, uppger en tjänsteman. Misslyckandet är pinsamt för Tokyo som försöker stimulera den japanska ekonomin med hjälp av kvinnliga arbetstagare.

Sydsvenskan - 28 sep 15 kl. 13:25

Flopp för kvinnosatsning i Japan

Bidragen skulle leda till fler kvinnor på ledande positioner. Men inte ett enda japanskt företag har ansökt om ersättningen, uppger en tjänsteman. Misslyckandet är pinsamt för Tokyo som försöker stimulera den japanska ekonomin med hjälp av kvinnliga arbetstagare.

Fler nyheter från VA

VA - 18 apr 19 kl. 11:56

Amazon flyr Kina – klarar inte konkurrensen från Alibaba och JD.com

Lägger ned kinesiska sajten från och med juli i år. .

VA - 18 apr 19 kl. 10:33

Greta spränger drömgräns, skrotat BNP-mått och världens viktigaste affärsidéer – har du koll på vad som hänt i VA:s värld?

Veckans Affärers uppskattade quiz är tillbaka! Testa dina kunskaper med 10 frågor. .

VA - 18 apr 19 kl. 10:07

Svenskt lyxluftskepp till Nordpolen – de blåser liv i gammal teknik som skonar klimatet

Carl-Oscar och Carl-Franz Lawaczeck är i färd att ta fram ett luftskepp för lyxresor till Nordpolen. Första avgång sker 2023. I nästa steg ser de luftskeppen som nyckeln till flygets gröna omställning, såväl för transporter som för passagerare.

VA - 18 apr 19 kl. 09:22

Påskbörsen öppnar nedåt – här är vad som ligger bakom

Verkstadsbolaget Sandviks rapport är huvudnumret i torsdagens handel innan börsen stänger för påsk. .

VA - 18 apr 19 kl. 09:01

Tesla-storägaren har i tysthet dumpat nästan alla sina aktier

Fondjätten T Row Price har stordumpat Tesla-aktier, visar nya siffror. .

VA - 18 apr 19 kl. 08:27

Facebooks nya blunder: Laddade av misstag upp 1,5 miljoner mejladresser

Berörda användare ska ha kontaktats av sociala medier-jätten. .

VA - 17 apr 19 kl. 16:33

”Du blir en bättre människa på berget” – möt entreprenörerna som kombinerar jobb med äventyr

Ingenjören, fotografen och pr-konsulten. Här är tre kvinnor som lyckas förena sin passion för äventyr och upptäckande med en entreprenörslivsstil. .

VA - 17 apr 19 kl. 15:52

Skönhetsjätten säger hejdå till över 1 miljon följare på sociala medier - vill slippa ”algoritmernas tyranni”

Brittiska skönhetsjätten Lush - med 202 000 följare på Twitter, 569 000 följare Instagram och 423 000 likes på Facebook - stänger ned sina konton på sociala medier. Experter varnar för att Lush begår ett stort misstag, men redan förra året beslutade sig pubkedjan JD Weatherspoon för att göra samma sak. .

VA - 17 apr 19 kl. 15:22

10 globala problem som snart är ett minne blott – tack vare teknikutveckling

Bota demens och förutspå jordbävningar? Snart kan lösningarna till flertalet globala problem vara här, åtminstone om vi ska tro ansedda tidskriften MIT Technology Review. .

VA - 17 apr 19 kl. 14:16

Googles innovationschef: Snart kan du koppla upp din hjärna mot molnet och nå oändlig intelligens

Smarta mobiler i alla ära, men snart blir vi människor ännu smartare. Genom att koppla upp våra hjärnor direkt mot molnet kan vår intelligens fortsätta att accelerera i all oändlighet, spår en av världens främsta tänkare, Googles innovationschef och superfuturisten Ray Kurzweil. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.