SVT > Inrikes

Sunday, 21 April, 18:06

SVT - 25 mar 19 kl. 03:31

Stefan Löfven kritisk till Ebba Busch Thors besked om att föra samtal med SverigedemokraternaStatsminister Stefan Löfven (S) höjer ett varnande finger efter Ebba Busch Thors (KD) besked om att inleda samtal med Sverigedemokraterna. – Om ett sådant block skulle få regera skulle kvinnors rättigheter få stå tillbaka rejält..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Löfven, Ebba Busch Thors, Sverigedemokraterna, Stefan Löfven

Dela artikeln

3122 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Löfven, kritisktill , Ebba, Busch, Thors, beskedom , att föra samtal med Sverigedemokraterna
DI - 07 nov 17 kl. 12:39

Stefan Löfven kritisk mot Östlings uttalande

Statsminister Stefan Löfven är "storligen förvånad" över hur Leif Östling uttryckt sig om att betala skatt.Om man är ordförande i Svenskt Näringsliv och en viktig aktör i samhället och uttalar sig på det sättet, då tycker jag att det är problematiskt, säger Löfven till TT..

Expressen - 6 timmar sedan

Stefan Löfven ord om dåden: ”Fruktansvärda attacker”

Sveriges statsminister Stefan Löfven (S) fördömer dåden i Sri Lanka.Han ställer sig till ledet av världsledare som uttrycker sin sympati för de drabbade efter söndagens explosioner.– Jag fördömer kraftfullt de fruktansvärda terroristattackerna i Sri Lanka, skriver Stefan Löfven på Twitter..

SVT - 6 timmar sedan

Stefan Löfven kommenterar Sri Lanka-explosionerna: ”Fasansfulla terroristattacker”

Över hundra döda och hundratals skadade. På självaste påskdagen tvingas nu invånarna Sri Lanka att sörja de drabbade i attackerna mot tre kyrkor och tre hotell. På Twitter fördömer Stefan Löfven explosionerna, och skriver att ”hans tankar finns hos alla drabbade och deras nära och kära”..

Expressen - 09 okt 17 kl. 00:15

Stefan Löfven ilska mot Ebba Busch Thors invit

KD-ledaren Ebba Busch Thor vägrade ta Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson i hand om sjukvården under söndagens partiledardebatt men sa i stället: – Jag tar gärna dig i hand i andra frågor.En invit som retade upp Stefan Löfven, S, ordenligt.– Det är ett moras på andra kanten.

SR - 20 dec 17 kl. 12:30

Stefan Löfven om C: Märklig inställning

Statsminister Stefan Löfven är kritisk till att Centerpartiet inte stödjer regeringens förslag om att ge ensamkommande en ny chans att stanna i Sverige. – Jag utgår ifrån att om man själv är intresserad av att hitta en lösning så är man också beredd att diskutera det, säger Stefan Löfven..

Expressen - 20 jan 16 kl. 12:51

Löfven kritisk till Moderaternas förslag

Moderaterna vill skära ner på sjuk- och tandvård som inte är akut för människor med tillfälligt uppehållstillstånd. Stefan Löfven är kritisk till förslaget. – Vård som inte kan anstå eller att barn som finns i landet under en längre tid inte ska ha rätt till skola är förödande för det barnet eller ungdomen, säger han..

Hela Gotland - 30 jun 17 kl. 12:09

Löfven kritisk till regionens nazistbeslut

Statsminister Stefan Löfven är kritisk till att Nordiska motståndsrörelsen (NMR) får närvara vid Almedalsveckan..

Expressen - 18 dec 16 kl. 13:42

Skådespelaren kallar Stefan Löfven "idiot"

Skådespelaren Robert Gustafsson ger en pik till statsminister Stefan Löfven och säkerhetschefen för Ringhals i tv. I "Nyhetsmorgon" på TV4 kallar han båda för "idioter". – Jag blir ju oerhört rädd när jag inser att det är idioter på bägge posterna.

Expressen - 24 jun 17 kl. 18:48

Busch Thors angrepp mot Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven tycker att alla svenska präster ska kunna viga samkönade par – precis som alla barnmorskor bör kunna utföra aborter oavsett om de är troende eller inte.   Löfvens ståndpunkt har fått en hel del kritik – och nu sågar även KD:s ledare Ebba Busch Thor statsministern.   – Jag tycker att samkönade par ska kunna gifta sig men jag anser inte att jag som politiker ska säga åt folk hur de ska tro och tolka sin trosskrift, skriver hon på Facebook.

Expressen - 30 jun 17 kl. 15:55

Stefan Löfven: "Det finns ingen vackrare plats"

Statsminister Stefan Löfven åker till stugan utanför Örnsköldsvik, Centerpartiets Annie Lööf ser fram emot "hemester" med dottern Ester och Ebba Busch Thor, KD, tipsar om landets bästa potatismos. För tidningen Land berättar partiledarna om sina semesterplaner - och delar sina smultronställen..

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 timmar sedan

Erik Bengtzboe (M) lämnar uppdrag

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

SVT - 21 timmar sedan

Därför har påsken inget eget sound

Just musik är två betydande delar av många högtider och traditionsfiranden. Men påsken – har den egentligen något sound? SVT:s reporter Malin Johansson gick till botten med vilken musik som egentligen tillhör påsken..

SVT - 22 timmar sedan

MSB: Så ska ny färg på registreringsskyltar rädda liv

För en dryg månad sedan exploderade en gasdriven buss i centrala Stockholm och vi fick då en uppfattning om styrkan av förödelsen när en gastank exploderar. Trots det kan en mycket värre olycka hända när som helst inne i ett helt vanligt parkeringsgarage..

SVT - Igår: 16:35

Häktade Ecuador-svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den svensk som häktats i Ecuador misstänkt för dataintrång kräver att Sveriges regering agerar. I ett öppet brev till UD anklagar de Ecuadors regering för flera lagöverträdelser och brott mot mänskliga rättigheter i samband med gripandet av sonen. – UD har tagit emot dessa uppgifter som vi ser allvarligt på, uppger Diana Qudhaib på UD..

SVT - Igår: 14:31

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - Igår: 10:00

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - Igår: 09:23

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - Igår: 08:26

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - Igår: 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - Igår: 21:41

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.