YA > Nyheter

Thursday, 27 June, 02:50

YA - 25 mar 19 kl. 03:03

Insändare: Tankar om vårdcentralen i BorrbyEfter hjärtinfarkt har jag haft kontakt med sjukvården under många år. Det har huvudsakligen varit telefonsamtal med vårdcentralen i Borrby för förnyelse av recept..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Borrby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Tankarom , vårdcentraleni , Borrby
YA - 20 feb 19 kl. 01:01

Insändare: Varför dessa trakasserier?

Måndagen den 18 februari mellan klockan 09:15 och 09:18, det vill säga under tre minuter, stod min bil parkerad inom tio meter från en ödslig T-korsning bortom vårdcentralen i Borrby. .

YA - 06 mar 19 kl. 02:02

Insändare: Sorgligt att ”min” läkare måste sluta

Jag läste en riktigt sorglig artikel i YA i dag. ”Min” läkare på vårdcentralen i Borrby kommer att avsluta sin tjänstgöring där. Inte på egen begäran utan på Capios..

Dalarnas tidningar - 27 nov 16 kl. 10:00

Insändare: Är vården farlig, Elin Norén?

Nyblivna landstingsrådet Elin Norén var en av de ledande sossar som såg till att vårdcentralen i Söderbärke lades ner. Ett halvår senare öppnade den privata vårdcentralen Engelbrekt i Ludvika en filial i de lokaler som landstinget övergav och utökade verksamheten med nästan det dubbla jämfört med hur det var på landstingets tid..

YA - 07 mar 19 kl. 01:01

Insändare: Läkarbristen gör det viktigare att prioritera

Kommentar på artikel om Capio Novakliniken Borrby. Först och främst vill vi beklaga Åke Andrén-Sandbergs intryck av Capio. För oss är kvalitet och tillgänglighet i första rummet, i enlighet med både patientens behov och det uppdrag Region Skåne satt oss att utföra..

YA - 07 mar 19 kl. 02:02

Insändare: Misskreditering av vår verksamhet

Med anledning av sista tidens skriverier i tidningar och på nätet känner vi som övrig personal på Capio Novakliniken Borrby att vi måste få höras och ges utrymme..

YA - 07 mar 19 kl. 03:03

Insändare: Håll mina kollegor utanför konflikten

Efter artikeln i YA om att jag har fått sluta som läkare i Borrby (men börja i Ystad) har jag fått mycket, mycket uppskattning från ”mina” patienter. Jag är glad, rörd och tacksam för detta..

DalaDemokraten - 12 sep 14 kl. 15:45

Insändare: Vi gillar valfrihet

De senaste åren har ett antal valfrihetsreformer genomförts vilka samtliga haft som mål att flytta makt från stat till individ. Att vi själva ska få bestämma över vår egen vardag, att vi ska få fatta de beslut som berör våra liv allra mest, ja det genomsyrar dessa reformer. I praktiken handlar det om att finna en mer passande skola för ens barn, att hitta vårdcentralen med det där kära bemötandet samt att slippa den känsla av ensamhet och maktlöshet då man inget val har.

ÖstersundsPosten - 20 apr 16 kl. 10:00

INSÄNDARE: Nej till Stornorrland

I en så stor och viktig fråga, som att ingå i ett Stornorrland, så måste invånarna få säga sitt. Det kan inte få avgöras av ett antal personer, som just i dagsläget, styr länet. Stordrift är inte bra, eftersom man tappar både inflytande och påverkan i närområdet.

SmålandsPosten - 02 jun 16 kl. 08:23

Insändare: En modern välfärd även för hbtq-personer

Hbtq-personer söker sig i dag till alla delar av välfärden. Man går till vårdcentralen, lämnar ungarna på förskolan och ibland behöver man färdtjänst. Precis som alla andra..

Barometern - 15 dec 17 kl. 06:00

Insändare: Kort men dyr resa till doktorn

Jag skulle besöka vårdcentralen i Mörbylånga..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Jättehamn invigs i Tanger

YA - 45 minuter sedan

Insändare: Medborgarförslag i Simrishamn – inte för alla

Simrishamns kommun har beslutat att alla medborgarförslag hädanefter måste lämnas digitalt. Möjligheten att lämna ett skriftligt medborgarförslag försvinner alltså..

YA - 1 timme sedan

Insändare: Jag kämpar för ett vitalare fullmäktige

Repliker på Lars Toftemars ”Där trampade Göran Göransson i klaveret” i YA 24 juni, samt Kjell Wallins ”Göranssons egen lekstuga ute i Löderup” i YA 24 juni..

YA - 2 timmar sedan

Vaccin har minskat farliga cellförändringar

Den vaccinering av skolbarn mot HPV som sker i flera länder är effektiv. Antalet infektioner, könsvårtor och farliga cellförändringar minskar kraftigt. Det visar den största studien hittills..

YA - 2 timmar sedan

Lars Mohlin: Jobbar gärna på semestern, bara det är kul

Uppkopplad under semestern? Visst finns det väl värre samhällsproblem att ta itu med?.

YA - 2 timmar sedan

Frank Jarl 55

YA - 2 timmar sedan

Discjockeyn varvar ner med koloniliv

Han har spelat som DJ Mike i Österrike, på Mallorca och runt omkring i Sverige. Vissa år har han kunnat leva helt på musiken. Nu fyller Michael Ohlsson Nicander 50 och ett nytt intresse tar upp hans tid - koloniliv..

YA - 2 timmar sedan

Koppar och djurmänniskor i orangeriet

Marie-Louise von Schewen skulle vilja ägna mer tid åt att göra skulpturer. Men främst blir det bruksföremål som koppar och skålar. Under sommaren visas hennes skapande på Glashyttans orangerie..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.