DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 04:07

DI - 23 mar 19 kl. 11:01

Kronofogden slog till mot MetroMetro har fått påhälsning av Kronofogden, som utmätt 2,8 miljoner kronor på gratistidningens bankkonton, rapporterar Expressen. Metro har dock kvar skatteskulder på över 6 miljoner kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Metro, Kronofogden, Expressen

Dela artikeln

209 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kronofogden, slogtill mot , Metro
Expressen - 06 feb 15 kl. 06:53

Kronofogden slog till mot förre HA-ledaren

I fredags slog Kronofogden till mot forne Hells Angels-ledaren Thomas Möller. Ett stort antal tavlor - samt klockor, champagne och konjak - beslagtogs i lägenheten. - Det verkställdes efter att vi fått tips från polisen om att den här lägenheten bebos av Thomas Möller, säger Göran Erixon, enhetschef på Kronofogden.

Magazin24 - 21 jan 11 kl. 07:31

Kronofogden slog till mot skuldsatt

Familj i Kungsör har 1,7 miljoner i skatteskulder. På torsdagen slog Kronofogden och polisen till mot en skuldsatt familj i Kungsör.
I tillslaget beslagtogs flera bilar för att säkra familjens obetalda skatter, som uppgår till närmare 1,7 miljoner kronor, skriver Bärgslagsbladet.

Expressen - 27 nov 17 kl. 18:45

Kronofogden slog till mot misstänkt bedragare

Kronofogden har slagit till mot en bedrägerimisstänkt 48-årige byggföretagare i Malmö för en tid sedan.  Han misstänks för att ha lurat en av Malmös största bostadsrättsföreningar.48-åringen och hans bolag hade tillgångar värda 19 miljoner kronor.

GöteborgsPosten - 07 sep 15 kl. 11:25

Kronofogden slog till mot 32 tältläger

Kronofogden genomförde under första halvåret 32 aktioner mot otillåtna markockupationer av EU-migranter och så kallade kringresande asfaltsarbetare. Fem av dem ägde rum i Göteborg..

Expressen - 17 okt 17 kl. 13:04

Kronofogden slog till mot Ernstbergers villa

Razzian mot Alexander Ernstbergers lyxvilla  på Lidingö har inletts.Det är Kronofogden som söker igenom egendomen i jakt efter värdeföremål som kan tas i ”beslag” för att täcka kvarstadskravet på 242 miljoner kronor..

DI - 18 okt 17 kl. 10:26

Kronofogden slog till mot vd:ns lyxvilla – tog helikopter

Efter tisdagens besked om att Allras Alexander Ernstberger lämnar vd-posten, tömmer Kronofogden Allragrundarens lyxvilla och fryser tillhörigheterna..

Expressen - 15 nov 17 kl. 14:45

Kronofogden slog till mot Metros nya ägare

Kronofogden har slagit till mot Metros ägare Christen Ager-Hanssen som jagas för en skatteskuld på drygt 18 miljoner kronor.På ett konto i Norge upptäcktes 350 000 kronor som nu skickas till svenska Skatteverket.Samtidigt pågår jakten med att delge honom handlingarna.

Metro - 06 okt 14 kl. 18:59

Kronofogden jagar bitcoins

Kronofogden ska från och med nu aktivt leta efter bitcoins när man söker tillgångar hos skuldsatta....

UNT - 13 mar 11 kl. 09:44

Fogden slog till mot ny krog

Kronofogden slog till mot en krog i centrala Uppsala som anklagas för skattefusk på 800 000 kronor..

Metro - 10 jul 13 kl. 11:45

Polisen slog till mot piratservrar

Polisen slog i går till mot piratservrar som tillhör sajten undertexter.se, rapporterar P3 Nyheter.....

Fler nyheter från DI

DI - 12 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 13 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 13 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 14 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 15 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 15 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 16 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 16 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 17 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 17 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.