Expressen > Nyheter

Friday, 19 April, 23:19

Expressen - 23 mar 19 kl. 00:48

Två personer skadade efter bråk vid centralenTvå personer har skadats efter ett bråk vid t-centralen i Stockholm.Enligt polisen rör det sig om stickskador – men skadeläget är oklart. – Vi har två personer gripna, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Anders Mattsson, Stockholmspolisen

Dela artikeln

23 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåpersoner , skadadeefter , bråkvid , centralen
DN - 19 mar 18 kl. 21:12

Bråk utanför restaurang – två skadade

Två personer är skadade efter ett bråk mellan flera personer utanför en hamburgerrestaurang i centrala Stockholm.  Flera personer har efter bråket setts springa i riktning mot T-centralen. .

Expressen - 19 mar 18 kl. 21:03

Polisjakt efter knivbråk på McDonalds – två skadade

Två personer har skadats efter knivbråk på McDonalds i centrala Stockholm, skriver Aftonbladet. Efter bråket ska flera personer ha flytt mot T-centralen. .

Expressen - 23 mar 19 kl. 06:56

MORGONENS NYHETER: Ryssutredningen klar, två skadade i bråk och åtta månader gamla Micko var död i 20 minuter

Den särskilde åklagaren Robert Mueller är klar med sin Rysslandsutredning och har lämnat den vidare. Demokraterna kräver att få tillgång till rapporten.Två personer har fått stickskador efter ett bråk vid T-centralen i Stockholm.

YLE - 18 nov 13 kl. 04:55

Många mögelhus i Kristinestad

Stadens fastigheter i Kristinestad börjar ha år på nacken och när man på senare tid har utfört konditionsgranskningar har det visat sig att många är skadade av fukt och mögel. Listan på fukt eller mögeldrabbade hus i Kristinestad börjar bli lång: svenska högstadiet, svenska lågstadiet, daghemmet, kanslihuset, rådhusets källare, tekniska centralen och delar av sjukhuset.
Spela upp klipp på Arenan
- Det verkar vara en genomgående grej att allt vi rör i den här kommunen visar sig att det inte är bra i skick.

YLE - 04 dec 15 kl. 11:21

Fyr- och lotsstationer i Kvarken rustas upp

Värdefulla byggnader och hamnar på fyr- och lotsöar i Kvarken ska rustas upp. Ger Närings-, trafik- och miljöcentralen (NTM) grönt ljus börjar arbetet nästa sommar. Forststyrelsen kommer att stå för arbetet och se till att fyrvaktarboställen, båthus och hamnar inte förfaller i Kvarken.

YLE - 23 mar 16 kl. 10:13

Vägar i Österbotten kan få hastighets- och viktbegränsning

Vinterns milda och regniga väder har orsakat många skador på vägarna i Österbotten. De mest skadade vägavsnitten kan få hastighetsbegränsningar. Det kommer troligen också att bli viktbegränsingar på vissa vägar.

YLE - 20 maj 14 kl. 14:44

Lavarna berättar hur luften mår

Den som rör sig i parker och skogar i Nyland kan under våren och sommaren möta forskare med anteckningsblock i handen och måttband runt halsen. De här forskarna undersöker hurudan luftkvaliteten är genom att studera lavarna på våra träd. Vi träffade två av forskarna när de undersökte lavar på tallar i stadsdelen Tallmo i Karis i Raseborg.

Skånskan - 08 apr 17 kl. 12:41

IS 2014: ”Kör över honom med bilen”

Malmö/Stockholm Sverige har råkat ut för ännu ett terrorattentat. Men vem ligger bakom? Det kan vara en psykiskt sjuk person men modus tyder på ett islamistiskt motiv.

Sydsvenskan - 26 feb 11 kl. 08:30

Kameror räddar liv

Arkivfoto: Julia Lindemalm
Femtio nya kameror sätts upp i år.
Det började med enkla plåtskåp som polisen fick åka ut till för att hämta bilderna.
Sedan kom de automatiska kamerorna, ATK, som dirigeras och vittjas av polisens speciella central i Kiruna.

HBL - 28 dec 12 kl. 05:29

Snöras och istappar är redan vinterns gissel

Rikligt med snö följt av töväder gör gatorna i Helsingfors farliga. Snöras från taken och fallande istappar hotar fotgängarna på trottoarer och gator. I går hade ett stort fallande isblock sönder ett skyltfönster vid Tölö sporthall.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Polis hotad – anhörig knivskuren

En nära anhörig till en hotad polis i Blekinge blev under fredagskvällen överfallen vid personens hem, enligt uppgifter till Kvällsposten. Polismannens privata bil har utsatts för skadegörelse.Ett stort antal poliser jagar nu personerna som misstänks för överfallet.

Expressen - 1 timme sedan

Mathias minnesplats förstörd – dagen efter begravningen

19-årige Mathias begravdes under skärtorsdagen.Dagen efter hade hans minnesplats förstörts av vandaler och 25 gravstenar välts.– Man blir förbannad å allas vägnar.

Expressen - 1 timme sedan

Polisman anhållen – misstänks för våldtäkt

Den misstänkte polismannen är anhållen och delgiven misstanke om våldtäkt, rapporterar Aftonbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Stort pådrag i centrala Stockholm

Polisen har ett massivt pådrag i centrala Stockholm efter larm om en möjlig brand med rökutveckling. En ambulans har kallats till platsen. – Det kom in som brand i lägenhet med rökutveckling 20.

Expressen - 2 timmar sedan

Petter Stordalens hemliga kontroll av barnens ekonomi

Hotellmogulen Petter Stordalen, 56, övervakar i hemlighet sina barns kreditkonton – och kräver att de flyger ekonomi samtidigt som han själv sitter i business class.Det avslöjar han i podcasten ”Radio Redgert”.– Spoiled kids är det värsta jag vet, säger Stordalen i podden.

Expressen - 2 timmar sedan

Nurten smygfotades och hängdes ut – för sin slöja

Besöket på pizzerian i Skurup slutade med en uthängning på Facebook.Nurten Kaya, 54, och hennes väninna smygfotades och hånas nu på sociala medier – för att de bär slöja.– Det är tråkigt att rasismen har vuxit, säger dottern Eda Kaya, 23..

Expressen - 3 timmar sedan

”Joker” får eget museum i staden han älskade mest

Skådespelaren Johannes Brost avled för ett år sedan.Nu går livskamraten My Jabobsons dröm i uppfyllelse - ett museum över den karismatiske skådespelaren i miniatyrformat i staden han älskade mest..

Expressen - 3 timmar sedan

Anna-My låtsades sälja sex: ”Otroligt obehagligt”

Filmarna Anna-My Novotny och Ylva Johansson sa att de var 17 år gamla när de gav sig ut på Malmös gator och utgav sig för att sälja sex.Nu sänds dokumentären ”Männen som köper sex” på SVT. – Att det är så lätt att köpa sex.

Expressen - 3 timmar sedan

Julian Assange om Hillary: ”En sadistisk sociopat”

Julian Assanges Wikileaks läckte mejl som skulle ha hackats från Demokraternas partihögkvarter från ”Guccifer 2.0”, som påstods vara en ensam rumänsk hackare. Bakom pseudonymen dolde sig ryska underrättelsetjänsten GRU, enligt specialåklagare Robert Muellers Rysslandsutredning.

Expressen - 3 timmar sedan

Jingwen la ut bil på Blocket – spekulant försvann med den

140 000 kronor för den välskötta bilen var uppenbarligen ett pris som lockade.Bara ett dygn efter att Jingwen Wu, 45, lagt ut sin Volvo till försäljning på Blocket hade flera spekulanter hört av sig. Men hon hann bara med en visning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.