YA > Nyheter

Friday, 19 April, 16:33

YA - 23 mar 19 kl. 00:10

Caroline af Ugglas: Körsång gör oss friskare och lyckligaArtisten Caroline af Ugglas kommer i början av sommaren till Christinehof för att leda en workshop i körsång. Att sjunga tillsammans är rena friskvården, enligt den populära artisten och körledaren. – När man sjunger frigörs endorfiner. Man blir lycklig och tillfredsställd, säger Caroline af Ugglas, .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ugglas, Caroline, Christinehof

Dela artikeln

56 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carolineaf , Ugglas, Körsång, göross , friskareoch , lyckliga
Kristianstadsbladet - 20 mar 11 kl. 12:41

Mer gemyt än gala med Ugglas

"En sångerska som utan försköning tar i från de Willy Wonka-beklädda tårna".
Ett benbrott satte stopp för konferencieren Jan Sigurd, och utan röd tråd till ledning kvarstod en improviserad tvåaktare till mer familjär än uppstyltad tillställning. Dragplåstret Caroline af Ugglas uttryckte det bäst själv i tålmodig väntan på orkestrala inräkningar: ?

Helsingborgs Dagblad - 15 aug 15 kl. 04:00

Caroline af Ugglas går in för ytterligheter

Caroline af Ugglas är artisten som blev Sveriges svar på Janis Joplin som blev körledarguru - och som på senare år också verkat som målande konstnär. Flera av hennes utställningar har visats i Skåne, och nu är hon aktuell med en utställning på Krapperups konsthall tillsammans med Magdalena Nilsson. Att den autodidakta af Ugglas verk befinner sig långt från såväl konsthögskolornas vidgade konstbegrepp som det klassiskt skolade måleriet är förståeligt, och det vore dumt att förvänta sig något de inte är tänkta att vara.

Kristianstadsbladet - 18 mar 11 kl. 22:47

af Ugglas underhöll jubileumspubliken

Foto: Bosse Nilsson
Caroline af Ugglas och XL Big Band rev ner applåder från ett nästan fullsatt konserthus.
Konserthusets 75-årskalas fortsatte på fredagskvällen med en specialkomponerad konsert. Liksom konserthuset alltid hyst olika musikgenrer bjöd kvällen också på en salig blandning av allt från klassiska stycken till modernare poplåtar.

Kristianstadsbladet - 30 sep 13 kl. 21:39

Ett slag av körslag med af Ugglas

Foto: Lasse Ottosson
Mer än en konsert var det en övning, en utbildning. Sångerskan Caroline af Ugglas lärde igår kväll flera hundra personer i Konserthuset att sjunga och att våga sjunga.
"Snälla, snälla snälla".

Skånskan - 21 nov 18 kl. 17:07

af Ugglas upp på teatern scen

LANDSKRONA Flera kända artister gillar att uppträda i Landskrona.Härnäst väntar Caroline af Ugglas som kommer till Landskrona teater lördagen den 1 december klockan 19.
Uppträder gör hon med sitt band, Galleri Gamla staden har en utställning av just Ugglas och vernissage blir det efter spelningen på kvällen.

Västerbottens Folkblad - 28 jan 13 kl. 16:36

Caroline af Ugglas släpper nytt

Caroline af Ugglas släpper nytt album i vår. Den 6 mars kommer ?Jag har katten?

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 13 kl. 16:11

Caroline af Ugglas ber igen

Caroline af Ugglas går tillbaka till sina Mellorötter, men är inte ensam den här gången. Caroline af Ugglas. Foto: Sven-Erik Svensson Sist vi såg henne i Melodifestivalen var det ensam i ett par gummistövlar.

Västerbottens Folkblad - 22 apr 13 kl. 14:22

Caroline af Ugglas till Holmön

Caroline af Ugglas spelar lördag 27 juli på Holmöns visfestival. Det blir Caroline af Ugglas som får äran att avrunda Visfestivalen på Holmön i sommar. [...

Expressen - 08 maj 13 kl. 18:49

Caroline af Ugglas tar kamp mot trafficking

Caroline af Ugglas hjälper till i kampen mot människohandel. Artisten har bidragit med en tavla som säljs i begränsad upplaga till förmån för en ny kampanj. - Förhoppningsvis finns det fler som känner som jag, och gillar tavlan, köper den och därigenom stöder arbetet mot trafficking, säger Caroline af Ugglas..

Västerbottens Folkblad - 20 sep 13 kl. 09:20

Sjung i kör med Caroline af Ugglas

Sjung tillsammans med Caroline af Ugglas. ?Kör för alla!?

Sydsvenskan - 23 feb 16 kl. 12:27

Caroline af Ugglas släpper nytt

Caroline af Ugglas är dubbelaktuell i vår, dels med den nya skivan "Nåväl" som släpps den 22 april och även med ett antal klubbspelningar.Spelplan: 6/5 Stockholm, 7/5 Göteborg, 8/5 Malmö. Biljetterna släpps den 26 februari.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Räddningstjänsten varnar för eldning i påsk: ”Tre gräsbränder på en timme”

Påsken kommer med all sannolikhet att bli en solig historia. Detta i kombination med torrhet i skog och mark gör att både Räddningstjänsten och SMHI varnar för brandrisker. Så här ska du göra för att undvika att starta en brand..

YA - 30 minuter sedan

Mustonen vill bli en vinnare: "Vore grymt"

Pappa blev blåst på en titel för knappt en vecka sedan – nu ska i stället sonen fixa guldglans över familjen..

YA - 45 minuter sedan

Sportjournalisten ”Kitte” lämnar många ljusa minnen efter sig

Jag och kollegorna på YA-sporten, vi i YA-cupstyrelsen, i Ystads Idrottsjournalisters Klubb samt våra respektive och alla dina åtskilliga vänner minns och saknar dig, allas vår Bertil ”Kitte” Persson..

YA - 1 timme sedan

Dahlin tackar nej till VM

Det blir ingen Rasmus Dahlin i Tre Kronors backuppsättning i ishockey-VM. Supertalangen finns bland de spelare som tackat nej till en vår i Slovakien..

YA - 1 timme sedan

Östersund och Elfsborg delade på poängen

Östersund och Elfsborg utökade poängskörden i allsvenskan till fem poäng var efter att ha spelat 1–1. Men det stora samtalsämnet i Östersund var den snustorra konstgräsplanen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.