YA > Lokalt

Sunday, 21 April, 18:07

YA - 23 mar 19 kl. 00:01

Kommunen utreder framtidens äldreboendeFinns det intresse för ett så kallat mellanboende bland kommuninvånarna? Den frågan försöker socialförvaltningen just nu få svar på..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, utreder, framtidens, äldreboende
SmålandsPosten - 17 jul 18 kl. 20:18

Kommunen utreder konstgräsplan

I våras lämnade Magnus Carlberg (S) in en motion där han argumenterar för behovet av en konstgräsplan i kommunen. Kommunen utreder ärendet fram till december. .

SVT - 05 okt 11 kl. 20:24

Kommunen utreder

Kommunen utreder om fler kan hållas ansvariga för att upphandling och kontroll inte sköttes korrekt. Medverkande: Dan Nygren kommundirektör. Jonas Lennarthson (S) ordf trafik- och fritidsnämnden..

Barometern - 28 jan 18 kl. 00:00

C vill ha utredning om framtidens äldreboende

Centern vill att kommunen tar fram förslag på hur framtidens äldreboenden kan formas. Man vill se en första avrapportering redan till hösten..

DalaDemokraten - 14 okt 16 kl. 10:24

Han har i uppdrag att ta fram förslag till framtidens äldreboende i Vansbro

Olle Wiking ska leda projektet med framtidens Söderåsens äldreboende. Anläggningen uppfyller inte längre dagens krav. Vansbro kommun har i många år diskuterat en ombyggnation, alternativt att bygga ett nytt äldreboende.

Dalarnas tidningar - 14 okt 16 kl. 10:24

Han har i uppdrag att ta fram förslag till framtidens äldreboende i Vansbro

Olle Wiking ska leda projektet med framtidens Söderåsens äldreboende. Anläggningen uppfyller inte längre dagens krav. Vansbro kommun har i många år diskuterat en ombyggnation, alternativt att bygga ett nytt äldreboende.

Corren - 17 apr 13 kl. 09:37

Miljoner för framtidens äldreboende

Kommunfullmäktige i Åtvidaberg har tagit sitt hittills största ekonomiska beslut. Kommunen går i borgen för 310 miljoner kronor och får nya äldrebostäder och en totalrenovering av hela Östergårdsområdet..

LV - 26 apr 17 kl. 11:45

Så blir framtidens äldreboende – största satsningen någonsin i Hultsfred

Hemgården och Lindgården byggs ut. Särskilt boende på Knektagården avvecklas. En ekonomisk förening bildas som tar över ägandet av samtliga särskilda boenden i kommunen.

NSD - 17 aug 11 kl. 06:00

Kommunen utreder linbaneförslag

Ormberget kan komma att kaxa upp sig rejält i framtiden - och mäta sig med Alperna. För nu utreder kommunen en linbana mellan centrum och friluftsområdet. - Det är helt seriöst, säger Lenita Ericsson (S)..

GT - 25 okt 17 kl. 12:22

Kommunen utreder hotbilder efter anställds död

Ulricehamns kommun utreder nu om det kan finnas något samband mellan en anställd kvinnas död vid ett motionsspår i kommunen och hennes arbetsuppgifter. – Den frågan utreds nu extra noga, säger Mattias Josefsson, S, kommunstyrelsens ordförande i Ulricehamn. .

SVT - 01 mar 15 kl. 20:49

Boende kritiska till att kommunen tar över äldreboende

Efter regeringens och Vänsterpartiets uppgörelse i höstas förekommer det redan att kommuner tar över privata verksamheter. I Mölndal tog de rödgröna partierna tillsammans med Kristdemokraterna över styret av ett äldreboende i höstas. Mot personalens och de boendes vilja..

Fler nyheter från YA

YA - 2 timmar sedan

Stöld: Butikskund sprang i väg med dyr parfym

En man stal dyr parfym från en modebutik i Simrishamn häromdagen..

YA - 23 timmar sedan

TBE har hittats hos fästingar i Sankt Olof

Flera fall av den fästingburna sjukdomen TBE har börjat upptäckas i Skåne. Tre nya riskområden har pekats ut av Smittskydd Skåne, bland annat ett område i närheten av Sankt Olof..

YA - Igår: 10:29

Loppispremiär: Fyndglädje i Suckarnas gång

Gammalt och lite mindre gammalt, slitet och välhållet. När Simrishamns största loppmarknad drar igång finns fynd för alla smaker och plånböcker..

YA - Igår: 19:24

Iris svidade om - lämnade modet för konsten

I knappt ett år har Iris Van Hees bott i Södra Mellby. Men redan den här påsken slår hon upp dörrarna till sitt eget galleri, Galleri Iris..

YA - Igår: 19:17

Konstrundan: Gammalt skyddsrum blir tillfälligt galleri

I Vitaby blomstrar konsten även i underjorden. Den tillfälliga påskutställningen öppnar ett för många hittills okänt rum mitt i byn..

YA - I förrgår: 14:51

Världsnamn ställer ut på hemmaplan

Debutant på påskrundan - men lång ifrån novis. Efter flera decennier av utställningar runt om i världen visar Lisa Strömbäck för första gången sina bilder i hemmet i Borrby..

YA - I förrgår: 00:01

Påskpremiär för lantlig lyx

Inredning, fika och trädgårdsinspiration – på kort tid har Svabesholms kungsgård genomgått en grundlig förvandling. För de flesta av butikerna är det första påsken i de nya lokalerna..

YA - I förrgår: 00:01

Riktlinjer för sponsring ska ses över

Simrishamns kommuns riktlinjer för sponsring ska ses över igen, beslutar kommunstyrelsen..

YA - 18 apr 19 kl. 16:14

Brand på balkong i Hammenhög

YA - 18 apr 19 kl. 12:12

Tradition: Här kan du picka ägg i påsk

Den som vill hålla traditionen med äggapickning vid liv har flera möjligheter under påskhelgen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.