YA > Lokalt

Sunday, 21 April, 19:00

YA - 23 mar 19 kl. 00:01

Mariagudstjänst i Bollerups kyrkaKyrkokören sjunger Mariasånger i Bollerups kyrka på söndag – Jungfru Marie bebådelsedag. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Bollerups, Mariasånger, Marie

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mariagudstjänsti , Bollerups, kyrka
Helsingborgs Dagblad - 19 dec 13 kl. 10:10

Mariagudstjänst i Össjö kyrka

Iréne Jönsson sjunger gamla och nya Mariasånger..

Fler nyheter från YA

YA - 8 timmar sedan

En oas för odlingsentusiasterna

Det är tidig eftermiddag på påskafton. I koloniområdet märks det att högsäsongen är på ingående. På flera kolonilotter påtas det i jorden och hämtas vatten medan andra njuter av solskenet utsträckta på gräsmattan eller i en solstol.

YA - 22 timmar sedan

Hotande badgäst får myndighet att kräva åtgärder

Med anledning av det olaga hot som polisanmäldes på Österlenbadet i mitten av mars i år har Arbetsmiljöverket gjort en tillsyn på arbetsplatsen. Nu ställs krav på åtgärder för att säkerställa en god arbetsmiljö. .

YA - 18 apr 19 kl. 15:08

Hälsning: YA önskar alla läsare en Glad Påsk

Ystads Allehandas medarbetare önskar alla läsare en Glad påsk och en trevlig långhelg med denna påskiga YA bild av Claes Kraft som du kan läsa mer om i både papperstidningen och på webben på påskafton..

YA - 18 apr 19 kl. 11:47

Polisen fortsätter utreda misshandeln

Utredningen av den grova misshandel som inträffade i centrala Tomelilla i lördags kväll pågår och går enligt förundersökningsledaren framåt..

YA - 17 apr 19 kl. 06:00

Per-Martin Svensson (M) kritiseras för att vara visionslös

Per-Martin Svenssons 100 första dagar som kommunalråd har varit visionslösa. Det hävdar Socialdemokraterna som vill veta vad han egentligen vill som kommunalråd..

YA - 16 apr 19 kl. 09:43

Ungdomar utsatta för misshandel

Två femtonåringar misshandlades av flera personer i lördags. Misshandeln betraktas som grov. Gärningsmännen är även misstänkta för övergrepp i rättssak..

YA - 16 apr 19 kl. 06:00

”Jag har älskat varje minut på Bo Ohlsson”

Bo Ohlssons tidigare vd Kim Selck ska vara ledig ett bra tag fram över. ”Jag ska göra absolut ingenting” säger Kim Selck till YA..

YA - 16 apr 19 kl. 00:01

Lovstart med träningsläger för pingisungdomar

Två heldagar med bordtennisträning räcker inte för lägerdeltagarna. Redan innan träningen börjar har de plockat upp sina rack och börjat spela. .

YA - 15 apr 19 kl. 16:14

Brand: Larm om brand i Tunby

Räddningstjänsten har larmats till en brand i Tunby..

YA - 12 apr 19 kl. 19:07

Stora nerskärningar på Kafé Kryddan

Kommunen ska ta bort tre av fyra tjänster på Byavångens Kafé Kryddan. Men det ska inte innebära några förändringar för öppettider eller utbud, enligt omsorgschef Camilla Andersson, istället hoppas man att ideella krafter ska ta över delar av verksamheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.