DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 18:48

DI - 22 mar 19 kl. 20:11

Fed-guvernören Bullard ser skäl att vara försiktig med räntanDet ekonomiska landskapet talar för att vara försiktig när det gäller räntorna. Det är en bra tid för att bara låta data komma in och göra en bedömning efter sommaren vad Fed ska göra..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bullard, Fed

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fed-guvernören, Bullard, ser, skälatt vara , försiktigmed , räntan
Affärsvärlden - 11 mar 13 kl. 07:31

Fed-guvernör: QE-köp lyfter bostadsmarknaden

Den förbättrade husmarknaden visar att den amerikanska centralbankens månatliga köp för 85 miljarder dollar fungerar för att lyfta ekonomin, sade Fed-guvernören Elisabeth Duke i ett tal i helgen.

DI - 04 feb 16 kl. 05:41

Fed-guvernör manar till försiktighet

Det finns starka skäl för att gå försiktigt fram med kommande räntehöjningar.Det sade Fed-guvernören Lael Brainard till Wall Street Journal..

DI - 13 feb 17 kl. 05:40

Fed-guvernör slutar i förtid

Fed-guvernören Daniel Tarullo aviserade i fredags att han kommer att avgå från sin post nästan fem år före slutet av sitt mandat, vilket ytterligare underlättar för president Donald Trump att omskapa hur Wall Street regleras..

DI - 01 jun 17 kl. 14:15

Fed-guvernör: Anledning att bevaka inflationen

Fed-guvernören Jerome Powell sade på torsdagen att han vill se gradvisa räntehöjningar men bevakar den senaste tidens dämpade inflationsutveckling noga..

DI - 02 mar 17 kl. 05:45

Fed-guvernören: Lämpligt att höja räntan snart

Den amerikanska ekonomin utvecklas positivt och det kan vara lämpligt att höja räntan snart..

DI - 27 feb 18 kl. 05:08

Fed-guvernören: Fler risker på uppsidan än nedsidan

Riskerna ligger mer på uppsidan än på nedsidan, avseende den amerikanska ekonomins utveckling. Det återstår att se om en snabbare tillväxt sporrar inflationen..

SvD - 09 jun 14 kl. 06:12

Fed: ser tidigast rÄntehÖjning i mitten av 2015 - powell

Fed-guvernören Jerome Powell ser tidigast en räntehöjning i mitten av 2015, om ekonomin utvecklas som väntat..

DI - 09 jun 14 kl. 06:23

Fed: Räntehöjning tidigast 2015

Fed-guvernören Jerome Powell ser tidigast en räntehöjning i mitten av 2015, om ekonomin utvecklas som väntat..

DI - 03 okt 17 kl. 16:38

Uppgifter: USA:s finansminister vill se Powell som ny Fed-chef

USA:s finansminister Steven Mnuchin sägs föredra nuvarande Fed-guvernören Jerome Powell som ny ordförande för den amerikanska centralbanken. Det rapporterar Politico som har talat med källor med insyn i arbetet med att besluta om nästa Fed-chef..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 3 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 4 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 4 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 5 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 6 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 7 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 7 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 7 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 8 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.