YA > Lokalt

Sunday, 21 April, 18:23

YA - 22 mar 19 kl. 20:00

Testpatrull kontrollerade cigarettförsäljning – så många butiker bad om legI veckan har kommunen kontrollerat hur butikspersonalen sköter sin cigarettförsäljning. I tre av sexton besökta affärer valde de att inte fråga den unga testpatrullen om legitimation..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Testpatrull, kontrollerade, cigarettförsäljning, många , butiker, badom , leg
DI - 09 nov 17 kl. 14:39

Vatikanen fimpar cigarettförsäljning – miljoner upp i rök

Vatikanens cigarettförsäljning uppskattas ge motsvarande 90 miljoner kronor årligen i intäkter. Men nu är det slut på försäljningen av billiga cigaretter till Vatikananställda i minilandets butiker. .

Dagen - 10 nov 17 kl. 09:35

Vatikanen fimpar cigarettförsäljning

Påve Franciskus sätter stopp för försäljning av cigaretter inne i Vatikanen. Men cigarrerna får vara kvar..

Dagen - 10 nov 17 kl. 09:35

Vatikanen fimpar cigarettförsäljning

Påve Franciskus sätter stopp för försäljning av cigaretter inne i Vatikanen. Men cigarrerna får vara kvar..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Forskare: Förbjud försäljning av cigaretter

Ingenting annat som finns till försäljning är lika skadligt som cigaretter, skriver Arne Björnberg, tidigare bland annat forskningsdirektör för Svenska Tobaks AB, i en debattartikel i Svenska dagbladet. Han ser ingen som helst anledning att tillåta försäljning av cigaretter och föreslår att det förbjuds redan nästan år. LÄS MER: Här måste du ha fyllt 21 för att få rökaI debattartikeln skriver Björnberg: "det viktiga är inte att hindra förtappade 50-åringar från att fortsätta röka – det är att stoppa nyrekryteringen av 14-åringar till rökarskaran.

Expressen - 04 jan 16 kl. 16:35

Förbjud försäljning av cigaretter från 1 juli

I Norge föreslår man nu att personer födda efter år 2000 aldrig ska kunna köpa tobak. Det är bra. Men alldeles för mesigt.

Affärsvärlden - 06 maj 15 kl. 11:11

Islamiska staten får skulden för minskande cigarettförsäljning

Tobaksjätten Imperial Tobacco Group skyller fallande volymer på de politiska spänningarna i Irak, ett land där terrororganisationen Islamiska staten (IS) har ett av sina starkaste fästen, skriver Business Insider..

Blekinge Läns tidning - 26 okt 17 kl. 15:10

Åtalas för cigarettförsäljning

GöteborgsPosten - 09 nov 17 kl. 14:16

Vatikanen fimpar cigarettförsäljning

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 17 kl. 14:16

Vatikanen fimpar cigarettförsäljning

Den uppskattas ge motsvarande 90 miljoner kronor årligen i intäkter. Men nu är det slut på försäljningen av billiga cigaretter till Vatikananställda i minilandets butiker. Beslutet fattades av påve Franciskus själv mot bakgrund av en WHO-rapport som slå.

YA - 09 nov 17 kl. 14:16

Vatikanen fimpar cigarettförsäljning

Den uppskattas ge motsvarande 90 miljoner kronor årligen i intäkter. Men nu är det slut på försäljningen av billiga cigaretter till Vatikananställda i minilandets butiker.(TT).

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Hästar och ryttare bjöd på påskshow

För att visa upp sin verksamhet ordnade Sandåkra ridklubb påskshow. Det blev allt från kadrilj och hoppning till mer lekfulla inslag. Förhoppningen är att arrangemanget ska bli återkommande..

YA - I förrgår: 00:00

Möjlighet för föräldrar att träna istället för att vänta

Nu är det slut med föräldrar som sitter sysslolösa under sina barns fotbollsträning. Möjligheten att ge vuxna möjlighet att träna samtidigt som barnen är en av orsakerna till det nyanlagda utegymmet bredvid fotbollsplanen. .

YA - I förrgår: 00:01

Tennisplaner hindrar traditionellt firande

Deras uppgift är att värna om kulturarvet vid Svaneholms slott. Och fornminnesföreningen tänker övervaka bygget. Men trots oron över tennisplanerna har ordförande Bruno Lindqvist förståelse för att det måste komma in pengar..

YA - 17 apr 19 kl. 22:00

Knarkbrott: 36-åring självmedicinerade med amfetamin

Den 36-årige mannen i Skurup självmedicinerade med amfetamin mot sin adhd. Nu döms han till skyddstillsyn och tillhörande vård av Ystads tingsrätt..

YA - 17 apr 19 kl. 13:00

1800-talsurnor stulna från kulturgravar

Under våren har flera 1800-talsgravar på Skivarps kyrkogård förstörts. Någon har stulit de järnurnor som suttit på toppen av gravarna. Polisen rubricerar händelserna som brott mot griftefriden..

YA - 17 apr 19 kl. 11:30

Fler parkeringsplatser önskas vid badet

Ytan som just nu ger plats åt byggarbetsbodar, mellan Kyrkogatan och Friluftsbadet, borde göras om till parkering..

YA - 17 apr 19 kl. 10:06

Trissvinnare från Skurup skrapar i tv i sommar

För första gången någonsin sålde Ica Supermarket nyligen en Trisslott innehållande tre tv-apparater. Vinnaren kommer i början av sommaren att vara gäst i Nyhetsmorgon i tv4 och där ha chans att bli miljonär..

YA - 16 apr 19 kl. 13:13

Man fick brevlådans söndersparkad

Natten till söndagen vaknade mannen på Kyrkgatan i Skurup av oljud utanför sitt hus..

YA - 15 apr 19 kl. 15:29

16-årig flicka åtalas för narkotikabrott

När 16-åringen hamnade i polisens händer visade det sig att hon var påverkad av två olika sorters droger. Nu åtalas hon vid Ystads tingsrätt, misstänkt för ringa narkotikabrott. .

YA - 15 apr 19 kl. 15:20

Polisen summerar relativt lugn tivolihelg

En rattfylla, ett knivbrott, ett narkotikabrott och några fortkörare. Men i övrigt summerar polisen en lugn tivolihelg i centrala Skurup..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.