Skånskan > Nyheter

Friday, 19 April, 22:18

Skånskan - 22 mar 19 kl. 18:00

Nya ägare till mindre hus i Karups sommarby, BlentarpBlentarp Michael och Marianne Bjerke, 54 och 52 år, från Hammarö, har köpt huset på Mulevägen 17 i Karups sommarby, Blentarp av säljaren Kjell Nilssons dödsbo. Köpesumman blev 850 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i mars 2019. Byggår för huset är 1975 och boarean är 52 kvadratmeter. I våras såldes ett annat hus på samma gata, på Mulevägen 16. Där blev priset för den 106 kvadratmeter stora villan 1 260 000 kronor.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Karups, Michael, Marianne Bjerke, Hammarö, Mulevägen, Kjell Nilssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill mindre , husi , Karups, sommarby, Blentarp
Skånskan - 04 okt 18 kl. 18:00

31-åring ny ägare till mindre hus i Karups sommarby, Blentarp

Blentarp Hans John Marcos Jönsson, 31, är ny ägare till fastigheten på Hornvägen 12 i Karups sommarby, Blentarp. Det 55 kvadratmeter stora huset är byggt 1975. Säljare är Ingrid Malena och Emma Hansson.

Skånskan - 16 nov 18 kl. 18:00

Mindre hus på 58 kvadratmeter i Karups sommarby, Blentarp har fått ny ägare

Blentarp Försäljningen av fastigheten på Klövvägen 8 i Karups sommarby, Blentarp är nu klar. Ny ägare är Karl Martin Anders Åkesson, 35, och säljare är Tomas Christer Rydberg. Husets byggår är 1973 och det har en boyta på 58 kvadratmeter.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 10:30

20-åring ny ägare till mindre hus i Karups sommarby, Blentarp

Blentarp Fastigheten på adressen Ströäng 5 i Karups sommarby, Blentarp har fått en ny ägare. Köpare är Sebastian Persson, 20 år, och säljare är Kenth Göran Persson. Köpet blev klart i oktober 2018 och priset blev 1 000 000 kronor.

Skånskan - 12 jan 19 kl. 12:36

62 kvadratmeter stort hus i Karups sommarby, Blentarp sålt till ny ägare

Blentarp Försäljningen av fastigheten på adressen Toftaäng 2 i Karups sommarby, Blentarp är nu klar. Ny ägare är Gun Ann-Mari Åkesson, 77 år, och säljare är Simon Larsson. Husets byggår är 1977 och det har en boyta på 62 kvadratmeter.

Skånskan - 12 apr 19 kl. 18:00

50 kvadratmeter stort hus i Karups sommarby, Blentarp sålt till ny ägare

Blentarp Bo Ingvar Svensson, 73 år, från Lund, är ny ägare till huset på adressen Ågeäng 6 i Karups sommarby, Blentarp. Huset byggdes 1976 och har en boyta på 50 kvadratmeter. Säljare är Håkan Andreas Magnusson.

Skånskan - 29 aug 18 kl. 13:30

Stuga på 49 kvadratmeter i Karups sommarby, Blentarp har fått ny ägare

Blentarp Fastigheten på adressen Bosaäng 5 i Karups sommarby, Blentarp har fått en ny ägare. Köpare är Eva Maj Ingalill Töyrä, 63, från Karlskrona, och säljare är Tage Olsson. Köpet blev klart i augusti 2018 och priset blev 1 175 000 kronor.

Skånskan - 04 okt 18 kl. 13:30

Mindre hus på 51 kvadratmeter från 1975 sålt i Karups sommarby, Blentarp

Blentarp Försäljningen av huset på Ågeäng 3 i Karups sommarby, Blentarp är nu klar. Ny ägare blir Bodil Tham, 65 år, som köper fastigheten av Gerd Anna-Greta och Jan-Erik Lennart Tornblad. Husets byggår är 1975 och det har en boyta på 51 kvadratmeter.

Skånskan - 17 okt 18 kl. 18:00

63 kvadratmeter stort hus i Karups sommarby, Blentarp sålt

Blentarp Försäljningen av huset på Vasaäng 2 i Karups sommarby, Blentarp är nu klar. Nya ägare blir Matilda och Andrew Crichton, 35 och 36 år, som köper fastigheten av Ove och Kerstin Nielsen. Det 63 kvadratmeter stora huset är byggt 1980.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 18:00

Stuga i Karups sommarby, Blentarp har fått nya ägare

Blentarp Fastigheten på adressen Bjäreäng 5 i Karups sommarby, Blentarp har fått nya ägare. Köpare är Frida Olsen, 27, och Alexander Forsberg, 30, från Ystad, och säljare är Lisbeth Ulla Margareta Berg. Köpet blev klart i oktober 2018 och priset blev 745 000 kronor.

Skånskan - 29 nov 18 kl. 12:00

52-åring ny ägare till mindre hus i Karups sommarby, Blentarp

Blentarp André Mikael Gewessler, 52 år, från Malmö, har tagit över fastigheten på adressen Knickeäng 6 i Karups sommarby, Blentarp från Alli Sjökvists dödsbo. Ägarbytet blev klart i oktober 2018 och köpesumman blev 1 000 000 kronor. Huset är 57 kvadratmeter stort och byggdes 1982.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

En årlig tradition där folk från när och fjärran möts

Skåne Solen lyste vackert över Österlen när den femtioandra versionen av konstrundan drog igång i ett ovanligt lugnt tempo. Traditionerna och de kreativa mötena mellan folk från när och fjärran var dock lika närvarande som alltid.Redan vid vårt första nedslag i utkanten av Köpingebro möter vi ett gäng som har följt varandra på konstrundan i 30 år.

Skånskan - 5 timmar sedan

Slut på mörkt kapitel

Det är ett av de mörkaste kapitlen i USA:s moderna historia som nu är på väg att avslutas. I och med att den specielle utredaren Robert Mueller presenterat resultatet av två års utredande och fastslagit att det inte förekommit något samarbete mellan Donald Trumps presidentvalskampanj och Ryssland, så har frågan förlorat det mesta av sin politiska laddning.
Det märkligaste med hela Rysslandsaffären är att den över huvud taget blev en politisk affär.

Skånskan - 5 timmar sedan

Hur kan farliga mördare få rymma så lätt

Det här är en personlig opinionsbildande text. I bland känns det som att en åsikt måste upprepas många gånger för att få någon effekt. Därför återkommer jag till uppfattningen som jag länge drivit, att polis och kriminalvård måste betydligt mera storskaligt använda sig av tekniken med elektronisk fotboja.

Skånskan - 10 timmar sedan

Kan höja avgiften för felparkerade

Malmö Det kan bli mellan dyrare att parkera fel i Malmö, efter att fastighets- och gatukontoret föreslagit en höjning av avgiften.
Men först måste förslaget passera fullmäktige.Senast felparkeringsavgifterna justerades i Malmö stad var år 2010.

Skånskan - 12 timmar sedan

Polis sköt knivman i benet

Malmö Polisen har skjutit en man i benet vid Mellanhedsparken efter att mannen synts med en kniv.Vid 08.39 på fredagsmorgonen fick polisen ta emot ett larm om att en knivbeväpnad man satt på en bänk vid Skabersjögatan.

Skånskan - 13 timmar sedan

Polisen utreder grovt brott i Gunnesbo

Gunnesbo Polisen har spärrat av en bostad i Gunnesbo efter något som hänt på långfredagsmorgonen.Polisen fick ta emot larmet 06.17 på fredagsmorgonen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Familjen avslutar Torsjö Live

Kultur och nöje Med en tung lokal bokning med dansant elektropop, så avslutar Torsjö Live årets artistfält.Det väntas en dansant elektropopavslutning på årets Torsjö Live, och det i bästa göingska stil. När festivalen under långfredagsmorgonen presenterade sin avslutande bokning, som också är akten som kommer att avsluta hela festivalen, var det ett välkänt namn i bygden: Familjen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Iskallt drama som engagerar

Film/recensionFilm/recension FILM
Arctic
Regi: Joe Penna
I rollerna: Mads Mikkelsen, Maria Thelma SmáradóttirMads Mikkelsen är mycket inne på kylslagna titlar för tillfället. Först kom Polar, det lika skamlösa som våldsamma actionrafflet på Netflix för några månader sedan, och nu är det alltså dags för Arctic.
Men de likartade titlarna till trots talar vi förstås om två helt väsensskilda filmer.

Skånskan - 15 timmar sedan

Ett värdigt filmfarväl

Film/recension FILM
Den siste gentlemannen
Regi: David Lowery
Medverkande: Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Tom Waits, Sissy Spacek med fleraDet har blivit dags att ta farväl av skådespelaren Robert Redford och han har valt lämna filmlivet på sina egna villkor. Således lär den verklighetsbaserade filmen Den siste gentlemannen bli 82-åringens svanesång på filmduken.
Vilket är helt okej.

Skånskan - 15 timmar sedan

Förutsägbara skräckeffekter

Film/recension FILM
The curse of la Llorona
Regi: Michael Chaves
Medverkande: Linda Cardellini, Raymond Cruz med fleraMed en papegojas envishet sjunger jag skräckfilmens lov trots att genren gång på gång levererar kvitton sina tillkortakommanden. Jag är pinsamt medveten om att Bride of Frankenstein är det enda exemplet på att efterföljaren är bättre än originalet Frankenstein.
Kräftgången är iögonfallande i moderna skräckfilmer som Omen, Exorcisten och för all del producenten James Wans signerade The Conjuring (2013) som alla fick dras med spin offs och efterföljare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.