Skånskan > Nyheter

Sunday, 21 April, 20:06

Skånskan - 22 mar 19 kl. 17:10

Pappa skar sönder barnens nalleMalmö En 46-årig Malmöbo döms till fängelse för att ha slagit, hotat och kränkt sin fru.På julafton förra året slog han henne flera gånger i ansiktet. 46-åringen hotade också frun och deras gemensamma barn genom att ta fram en kniv och skära sönder en nalle.
Sedan vände han sig till sin fru och sa: ”se vad lätt jag skar av nallens hals, det kan hända dig också”.
Mannen döms till tio månaders fängelse..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Malmöbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappa, skar, sönder, barnens, nalle
Expressen - 19 mar 15 kl. 09:05

Skar sönder barnens studsmatta – döms

En 75-årig kvinna i Båstad har av Helsingborgs tingsrätt dömts för skadegörelse, efter att hon förra sommaren skar sönder grannbarnens studsmatta med en stor kökskniv. Kvinnan ska betala 10 000 kronor i skadestånd och böter..

Expressen - 18 jul 16 kl. 19:39

Någon skar sönder systrarnas badpool

Vem skar sönder barnens badpool i Njurunda – mitt under det efterlängtade sommarlovet? Det undrar pappa Mats Näsman, vars döttrar inte längre kan bada. – Poolen fick bara bli en och en halv vecka gammal, säger han uppgivet..

Västerbottens Folkblad - 30 jan 13 kl. 07:47

Skar sönder däck på flera bilar

En man skar sönder flera däck på Geografigränd i natt. Strax efter klockan 00.30 inkom ett samtal till polisen om att en man sticker sönder [...

NSD - 29 jun 12 kl. 10:15

Tre män hotade par - skar sönder bildäcken

Männen åkte hem till paret i byn och skar sönder deras bildäck. Nu misstänker polisen att det handlar om ett hot snarare än skadegörelse.- Brottsrubriceringen är övergrepp i rättssak.

NSD - 30 jun 12 kl. 04:33

Par hotades - män skar sönder däck

Männen åkte hem till paret och skar sönder däcken på parets bil.Nu misstänker polisen att det handlar om ett hot snarare än skadegörelse..

BT - 12 aug 12 kl. 01:31

Man skar sönder exets bildäck

En man hotade sin före detta partner och skar sönder däcken på hennes bil. Nu är han misstänkt för olaga hot och skadegörelse. När polisen kom till platsen vid 23-tiden på lördagskvällen hade mannen försvunnit.

NT - 04 nov 12 kl. 19:29

Man skar sönder bildäck med kniv

En man i 65-årsåldern gick på söndagseftermiddagen runt med kniv i Hageby centrum och skar sönder en mängd bildäck..

NT - 14 okt 13 kl. 03:24

Designtjuvar skar sönder lastbil

En chaufför som fraktade italienskt designade vattenkranar väcktes abrupt ur sin sömn av att någon skar sönder kapellet på hans lastbil..

Corren - 14 okt 13 kl. 03:24

Designtjuvar skar sönder lastbil

En chaufför som fraktade italienskt designade vattenkranar väcktes abrupt ur sin sömn av att någon skar sönder kapellet på hans lastbil..

Corren - 14 maj 14 kl. 22:08

Bensintjuvar skar sönder förföljarens däck

Vid en bensinsmitning från Vida Vättern jagade en stationsmedarbetare efter förövarna. Men mitt under jakten stannade tjuvarna – och skar sönder sin förföljares däck..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Med en smak av 60-tal och blåögd soul

Blogg På långfredagen släppte Astrid Holiday singeln Mirror..

Skånskan - 5 timmar sedan

Bil voltade ned från bro

Malmö Vid halv tre-tiden voltade en personbil ned från en bro på Axel Danielssons väg i Malmö.Larmet nådde polisen 14:37. Personbilen hade då voltat ned från bron och landat på taket.

Skånskan - 11 timmar sedan

Gammal skola brann ner i Vesslarp

Östra Göinge Polisen har upprättat en anmälan om grov mordbrand efter att två byggnader, som tidigare bland annat fungerat som skola, i Vesslarp brunnit ner under natten till påskdagen.Larmet om branden i Vesslarp, som ligger cirka en halvmil söder om Lönsboda, kom strax före klockan två under natten till påskdagen. – Det kom larm om att slog ut lågor ur fönstren och när räddningstjänsten kom till platsen brann det rejält.

Skånskan - 12 timmar sedan

SD: Privatskola på Storkskolan

Sjöbo Internationella engelska skolan skulle kunna ta över Storkskolan i Blentarp. Det föreslår Sverigedemokraterna i en motion.– Om Engelska skolan bygger för att etablera sig i Sjöbo så gör de inte det för 200 elever, utan för 500-600.

Skånskan - 12 timmar sedan

För få grönytor i Varvsstaden

MALMÖ För få grönytor och för smala gator. En ny metrostation finns inte med i planerna.
Skyfallsrisken bör utredas när en ny gång- och cykelbro placeras över hamnbassängen.

Skånskan - 13 timmar sedan

En tidskrift söker sin redaktion

Lyrikspalten Tips: Åk till Louisiana och se Pipilotti Rist! Färgglatt, lekfullt, feministiskt. Utställningen pågår fram till och med den 23 juni 2019.

Skånskan - 13 timmar sedan

Polisanställd tafsade på kollega

Malmö Den manliga passkontrollanten smekte sin kvinnliga chefs rumpa i flera sekunder, ett händelseförlopp som sågs av en annan kollega.
Nu döms mannen, men slipper betala skadestånd till offret.Det var den tredje oktober i fjol som den 51-åriga mannen och hans kvinnliga kollega befann sig på Hyllie station i Malmö för att genomföra passkontroller på tågresenärer.

Skånskan - 21 timmar sedan

Män skadade efter storbråk i Borrby

Borrby Polis och ambulans larmades till Borrby på lördagskvällen på grund av ett bråk med ett flertal inblandade personer.Personerna ska ha slagits med tillhyggen. Polis åkte till två olika adresser i Borrby och på det ena stället anträffades två män med skärskador.

Skånskan - 21 timmar sedan

Misstänkt skottlossning – man gripen

Malmö En man greps på lördagskvällen efter att polis larmats till en adress på Nobelvägen i Malmö.Polisen åkte till platsen i närheten av Nobeltorget med flera patruller för att undersöka en misstänkt hotsituation, men fick även uppgifter om att det hörts en hög smäll. I trappuppgången hittade polisen spår av förmodad skottlossning och lyckades kort därefter senare lokalisera och gripa en man, som initialt är misstänkt för grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan.

Skånskan - 22 timmar sedan

Skrällpoäng av Prespa Birlik

FOTBOLL Topptippade IS Halmia på besök i division 2 västra.
Då svarade Malmöklubben KSF Prespa Birlik för en riktigt bra insats och plockade poäng efter 1-1 (1-1).– Halmia hade mycket boll, men vi stod rätt i positionerna för att kunna kontra och det lyckades väl, konstaterade tränare Adem Özay som själv missade matchen på grund av utbildning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.