Skånskan > Nyheter

Friday, 19 April, 22:44

Skånskan - 22 mar 19 kl. 16:14

Tjuv stal en åkklippareESLÖV Polisen har fått in en anmälan om en stöld av en åkgräsklippare. Stölden skedde i Billinge mellan onsdagen och torsdagen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Polisen, Billinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuv, stalen , åkklippare
NSD - 31 dec 12 kl. 03:33

En tjuv stal stjärnans trunk

Modo vann matchen, men för backen Kyle Cumiskey blev det krångel.En tjuv stal hans hockeytrunk.Polisen grep en man i 25-årsåldern efter att han lagt ut bilder på sig själv - i Modo-utrustning..

VBL - 19 jan 13 kl. 17:39

Tjuv stal i kyrka

En fräck tjuv stal en mindre summa pengar i en kyrka i Lahtis på lördagen. Tjuven slog till när en kvinna för en stund lämnade sin handväska obevakad..

Västerbottens Folkblad - 26 jul 11 kl. 08:06

Tjuv stal mobiltelefoner

UMEÅ Två mobiltelefoner. En tjuv härjade på en av restaurangbåtarna i natt.UMEÅ Två mobiltelefoner.

Expressen - 27 apr 11 kl. 11:05

Tjuv stal dator och tolv kalsonger

BROBY. En nödig tjuv har avslöjats i Lunnom utanför Broby i norra Skåne. Tjuven i fråga bröt sig in genom ett toalettfönster - och stal tolv par kalsonger..

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 11 kl. 09:55

Tjuv stal dammsugaren

En städintresserad tjuv gjorde under måndagsförmiddagen inbrott i en lägenhet på Norra Ljunggatan. I lägenheten stal tjuven nämligen en dammsugare. Även en dator och en kamera försvann.

NSD - 05 nov 12 kl. 21:25

Tjuv stal symaskin på Coop Forum

LuleåEn kläd- och sömnadsintresserad (?) tjuv ertappades på Coop Forum på Storheden vid 18-tiden på måndag kväll, när han stal en symaskin..

Norrtelje Tidning - 09 jun 13 kl. 16:23

Fräck tjuv stal kläder

På söndagen gick en tjuv in i en klädaffär på Knutby Torg i Norrtälje och stal ett antal shorts mitt framför ögonen på butikspersonalen..

Skånskan - 10 jan 17 kl. 14:00

Snabb tjuv stal smycken

YSTAD ERWP.fif(8)En tjuv passade på att göra ett inbrott i en villa på Palme Lydersgatan när ägarna, ett par, lämnade villan för att göra ett ärende i måndags. Paret var borta mellan klockan 10.

Expressen - 28 mar 17 kl. 23:24

Tjuv stal från äldre på seniorboende

En tjuv trängde sig in i två lägenheter på ett seniorboende i centrala Malmö på tisdagskvällen och stal från de gamla.Vid det tredje försöket blev han utknuffad av en kvinna som larmade polisen..

YA - 10 aug 17 kl. 10:40

Tjuv stal smycken när ägarna var hemma

Medan paret putsade fönster respektive jobbade i verkstaden smög en tjuv in och stal dyrbara smycken. Det var i söndags som några boende i norra delen av kommunen utsattes för grov stöld..

Nya Wermlands Tidningen - 05 sep 18 kl. 09:59

Tjuv stal barnspegel

Tjuv var inne i bil och stal en spegel..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

En årlig tradition där folk från när och fjärran möts

Skåne Solen lyste vackert över Österlen när den femtioandra versionen av konstrundan drog igång i ett ovanligt lugnt tempo. Traditionerna och de kreativa mötena mellan folk från när och fjärran var dock lika närvarande som alltid.Redan vid vårt första nedslag i utkanten av Köpingebro möter vi ett gäng som har följt varandra på konstrundan i 30 år.

Skånskan - 5 timmar sedan

Slut på mörkt kapitel

Det är ett av de mörkaste kapitlen i USA:s moderna historia som nu är på väg att avslutas. I och med att den specielle utredaren Robert Mueller presenterat resultatet av två års utredande och fastslagit att det inte förekommit något samarbete mellan Donald Trumps presidentvalskampanj och Ryssland, så har frågan förlorat det mesta av sin politiska laddning.
Det märkligaste med hela Rysslandsaffären är att den över huvud taget blev en politisk affär.

Skånskan - 5 timmar sedan

Hur kan farliga mördare få rymma så lätt

Det här är en personlig opinionsbildande text. I bland känns det som att en åsikt måste upprepas många gånger för att få någon effekt. Därför återkommer jag till uppfattningen som jag länge drivit, att polis och kriminalvård måste betydligt mera storskaligt använda sig av tekniken med elektronisk fotboja.

Skånskan - 10 timmar sedan

Kan höja avgiften för felparkerade

Malmö Det kan bli mellan dyrare att parkera fel i Malmö, efter att fastighets- och gatukontoret föreslagit en höjning av avgiften.
Men först måste förslaget passera fullmäktige.Senast felparkeringsavgifterna justerades i Malmö stad var år 2010.

Skånskan - 12 timmar sedan

Polis sköt knivman i benet

Malmö Polisen har skjutit en man i benet vid Mellanhedsparken efter att mannen synts med en kniv.Vid 08.39 på fredagsmorgonen fick polisen ta emot ett larm om att en knivbeväpnad man satt på en bänk vid Skabersjögatan.

Skånskan - 13 timmar sedan

Polisen utreder grovt brott i Gunnesbo

Gunnesbo Polisen har spärrat av en bostad i Gunnesbo efter något som hänt på långfredagsmorgonen.Polisen fick ta emot larmet 06.17 på fredagsmorgonen.

Skånskan - 14 timmar sedan

Familjen avslutar Torsjö Live

Kultur och nöje Med en tung lokal bokning med dansant elektropop, så avslutar Torsjö Live årets artistfält.Det väntas en dansant elektropopavslutning på årets Torsjö Live, och det i bästa göingska stil. När festivalen under långfredagsmorgonen presenterade sin avslutande bokning, som också är akten som kommer att avsluta hela festivalen, var det ett välkänt namn i bygden: Familjen.

Skånskan - 15 timmar sedan

Iskallt drama som engagerar

Film/recensionFilm/recension FILM
Arctic
Regi: Joe Penna
I rollerna: Mads Mikkelsen, Maria Thelma SmáradóttirMads Mikkelsen är mycket inne på kylslagna titlar för tillfället. Först kom Polar, det lika skamlösa som våldsamma actionrafflet på Netflix för några månader sedan, och nu är det alltså dags för Arctic.
Men de likartade titlarna till trots talar vi förstås om två helt väsensskilda filmer.

Skånskan - 15 timmar sedan

Ett värdigt filmfarväl

Film/recension FILM
Den siste gentlemannen
Regi: David Lowery
Medverkande: Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Tom Waits, Sissy Spacek med fleraDet har blivit dags att ta farväl av skådespelaren Robert Redford och han har valt lämna filmlivet på sina egna villkor. Således lär den verklighetsbaserade filmen Den siste gentlemannen bli 82-åringens svanesång på filmduken.
Vilket är helt okej.

Skånskan - 15 timmar sedan

Förutsägbara skräckeffekter

Film/recension FILM
The curse of la Llorona
Regi: Michael Chaves
Medverkande: Linda Cardellini, Raymond Cruz med fleraMed en papegojas envishet sjunger jag skräckfilmens lov trots att genren gång på gång levererar kvitton sina tillkortakommanden. Jag är pinsamt medveten om att Bride of Frankenstein är det enda exemplet på att efterföljaren är bättre än originalet Frankenstein.
Kräftgången är iögonfallande i moderna skräckfilmer som Omen, Exorcisten och för all del producenten James Wans signerade The Conjuring (2013) som alla fick dras med spin offs och efterföljare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.