Jönköpingsnytt > Nyheter

Friday, 19 April, 16:19

Jönköpingsnytt - 22 mar 19 kl. 14:02

Kvinnor i bråk – slogs med brödTvå kvinnor började av okänd anledning bråka i en livsmedelsbutik på Ekhagen i Jönköping under fredagseftermiddagen. Plötsligt svingade en av kvinnorna ett bröd i huvudet på den andra.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Ekhagen, Jönköping

Dela artikeln

770 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnori , bråk, slogsmed , bröd
Corren - 22 jan 13 kl. 03:47

Kvinnor drack och slogs

Under måndagsfyllan hamnade två kvinnor i slagsmål i en lägenhet på Skattegården..

Kristianstadsbladet - 24 okt 18 kl. 16:00

Kvinnor spottades och slogs i skolan

Ett bråk mellan två kvinnor på en kommunal vuxenutbildning urartade. .

Nya Wermlands Tidningen - 27 apr 17 kl. 15:27

Kvinnor hotade och slogs

Mannen öppnade lägenhetsdörren – utanför stod en kvinna som slog honom i ansiktet.Kvinnan ville ha pengar men fick inga. Hon och ytterligare en kvinna är nu polisanmälda..

Västerbottens Folkblad - 12 jun 15 kl. 21:48

Två kvinnor slogs i Vilhemina

Kvinnorna bråkade och gömde sig för polisen. På fredagseftermiddagen fick polisen larm om att två kvinnor slogs med varandra utanför en butik Vilhelmina. Polisen åkte till platsen.

Västerbottens Folkblad - 16 jan 16 kl. 02:24

Kvinnor slogs på dansgolvet

Natten till lördagen slogs två kvinnor på dansgolvet på Allstar i Skellefteå. När polisen anlände till platsen så omhändertogs den ena kvinnan för berusning och en anmälan om misshandel upprättades..

Nerikes Allehanda - 17 jul 16 kl. 05:19

Kvinnor slogs i Fjugesta

Två kvinnor slogs med varandra i Fjugesta i natt. Polisen har gripit en 44-årig kvinna som nu misstänks för misshandel..

Jönköpingsnytt - 18 jan 18 kl. 20:06

Kvinnor i slagsmål – en slogs blodig

Två kvinnor åtalas för misshandel vid Jönköpings tingsrätt. En av de drabbade slogs blodig i samband med att hon blev slagen.
.

Sydsvenskan - 08 mar 11 kl. 00:30

Kvinnor som kunde

Arkiv: Martin Reychman
För hundra år sedan firades den första internationella kvinnodagen. Idag är det dags igen. Här är lite du bör veta om den 8 mars.

Ekonomistas - 27 feb 14 kl. 05:55

Kvinnor gissar för lite

Samtidigt som debatten om könskvotering till bolagsstyrelser blomstrar funderas det i de akademiska kretsarna på varför kvinnor inte, i samma utsträckning som män, kommer ifråga för prestigefyllda poster. Hypoteserna är naturligtvis många. Under min tid som förtroendevald kommunpolitiker slogs jag dock ofta av en sak: att kvinnorna i mötesrummet visserligen inte var lika tysta som Paulus i första korinthierbrevet kanske hade önskat men att de väntade betydligt längre än män med att yttra sig.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinnor mördades på grund av "häxeri"

Fem kvinnor i nordöstra Indien slogs ihjäl av en lynchmobb av bybor, anklagade för häxeri.LÄS MER: Förföljd som häxa - för att hon var duktig i skolanNär byn Kinjia drabbades av olyckor pekades fem kvinnor ut som de skyldiga och efter att ett nyfött barn dött bestämde sig byborna för att "straffa" kvinnorna.De fem kvinnorna blev utförda från sina hem med våld, för att sedan slås ihjäl av byborna med påkar och järnrör, uppger Dagens Nyheter.

Helsingborgs Dagblad - 28 mar 11 kl. 07:35

Kvinnor slogs i Helsingborg

Ett vilt slagsmål med fyra kvinnor inblandade slutade i helgen med att två av dem fördes till sjukhus. En 42-årig kvinna misstänks för grov misshandel med någon form av tillhygge. Bråket utbröt hemma hos två av kvinnorna, 39 respektive 41 år gamla, i stadsdelen Planteringen i Helsingborg.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Så jobbar polisen under motormässan

Motormässan på Elmia i Jönköping har öppnat och polisen har inför mässan förstärkt med personal från såväl Sörmland som Östergötland.
– Lördagen blir troligen den dag då det kommer att vara som mest tryck på trafiken, säger Peter Fransson, gruppchef på polisens trafikavdelning i Jönköping.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Efter uttåget - nu ska MAIS byggas om

Mullsjö AIS säsong är över. Men redan nu är arbetet med nästa säsongs trupp i full gång. En av de största utmaningarna är att få Sebastian Palmqvist att förlänga sitt kontrakt.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Klart: De ingår i tränarduon

Nu är det klart vilka som blir damlagets nya tränare för kommande säsong. Daniel Stenmarker kommer att ingår i tränarduon tillsammans med Johan Ivarsson i JIK-dam.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

SMHI: Så blir påskvädret

Har du njutit av de senaste dagarnas solsken? Enligt SMHI håller solen och värmen i sig över påsken, även om temperaturen kan sjunka några grader i nästa vecka.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Parken faller ihop: ”En jävla soptipp”

Parken i Ekhagsravinen får hård kritik av boende i området och kommunen är väl medvetna om parkens skick. Nu planeras det för en upprustning.
– Det ser inte ett dugg roligt ut, säger Jörgen Olofsson, enhetschef över gata, skog och park, till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Råslätt föll på stopptid: "Helt otroligt"

Råslätt SK förlorade med 0-1 i torsdagskvällens bortamöte med Dalstorp. Matchens enda mål kom i den fjärde tilläggsminuten.
– Vi släppte in målet på ett fruktansvärt orutinerat sätt, säger tränaren Vladan Ladan.

Jönköpingsnytt - 18 timmar sedan

Mullsjö höll undan och vann mot Habo

Jönköpingsnytt - 18 timmar sedan

Oavgjort för Waggeryd hemma mot Gislaved IS

Jönköpingsnytt - 18 timmar sedan

Jönköpingsbo döms efter dödsolycka

En manlig Jönköpingsbo anses ha orsakat en frontalkrock på Öland förra sommaren. Nu döms han av Kalmar tingsrätt till villkorlig dom och dagsböter.
.

Jönköpingsnytt - 19 timmar sedan

Uddamålsförlust för Hallby mot VrigstadOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.