Dagens Media > Ekonomi

Friday, 26 April, 18:37

Dagens Media - 22 mar 19 kl. 13:41

Fokus trippelt Guldäggsnominerat”Read proof sharing”, en applikation inspirerad av Jack Werners bok om källkritik, är nu nominerad i tre kategorier i Guldägget: ”Man måste vara säker på materialet man delar”, säger Claes de Faire, chefredaktör på Fokus..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Guldäggsnominerat, Jack Werners, Guldägget, Claes, Faire, Fokus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fokus, trippelt, Guldäggsnominerat

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 1 timme sedan

Samtliga Metro-anställda i Göteborg och Malmö uppsagd

Under fredagen har samtliga Metroanställda i Göteborg och Malmö officiellt blivit uppsagda. Metro Göteborg och Metro Malmö har lagts ned – samt sommartidningen Metropol..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Så drabbas byråerna av JC:s konkurs

Klädkedjan JC går i konkurs. Kommunikationsbyrån House of Friends avslutade sitt samarbete med klädkedjan under 2018: ”Det är alltid ett risktagande från byråernas sida när uppdragsgivarna vill göra krediten till en del av upphandlingen.”.

Dagens Media - 3 timmar sedan

Sveriges Tidskrifter rasar mot Skatteverket: ”Ett galet beslut”

Skatteverket vill momsbelägga organisationspressens annonser. ”För Dagens Arbetes del skulle det röra sig om flera miljoner i bortfall på ett år”, säger Helle Klein, Publisher på Dagens Arbete och ordförande i Sveriges Tidskrifter..

Dagens Media - 7 timmar sedan

”Brytpunkten mellan människa och maskin”

Vad är en människas roll i en digital värld? Bokaktuelle Arash Gilan menar, i en debattartikel, att det djupt mänskliga kommer att stiga i värde när allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Startade Land shopping – kan bli Årets Intraprenör

Mikael Bergh, chef för LRF Medias avdelningar Konsumentintäkter och Analys, är nominerad som finalist i Årets Intraprenör: ”Jag är förstås nöjd över att vårt nytänkande uppmärksammas”..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Sofia Olsson Olséns nya oväntade jobb

Sofia Olsson Olsén lämnade Aftonbladet under uppmärksammade former 2018 – efter elva år på tidningen. Dagens Media kan nu avslöja vad den förre publishern gör i dag..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Magnus Jakobsson in i Platinaakademin

Åkestam Holst cd Magnus Jakobsson vann det prestigefyllda Platinaägget då guldäggen delades ut under torsdagskvällen. ”En av de absolut främsta, även på den globala scenen”, så löd en del av motiveringen..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Magnus Jakobsson in i platinaakademin

Åkestam Holst cd Magnus Jakobsson vann det prestigefyllda Platinaägget då guldäggen delades ut under torsdagskvällen. ”En av de absolut främsta, även på den globala scenen”, det var en del av motiveringen..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Här är alla Guldäggsvinnare

Åkestam Holst är återigen Guldäggets mest belönade byrå..

Dagens Media - Igår: 15:51

Nya toppchefer på Indiska

Indiska nyrekryterar och stärker därmed två nyckelpositioner. Maria Backlund tillträder som ny marknadschef och André Lago som ny e-handelschef..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.