SVT > Inrikes

Sunday, 21 April, 20:55

SVT - 22 mar 19 kl. 13:02

Per Bolund föreslås bli nytt språkrör för MPFinansmarknads- och konsumentminister Per Bolund föreslås efterträda Gustaf Fridolin som manligt språkrör för Miljöpartiet. Det meddelade partiets valberedning under fredagen. Man föreslår också att Isabella Lövin blir omvald som kvinnligt språkrör..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Bolund, MP, Per Bolund, Gustaf Fridolin, Miljöpartiet, Isabella Lövin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Per, Bolund, föreslåsbli , nytt, språkrörför MP
DI - 22 mar 19 kl. 13:06

Per Bolund föreslås till nytt språkrör i Miljöpartiet

Per Bolund föreslås efterträda Gustav Fridolin som språkrör för Miljöpartiet. Det meddelar partiets valberedning vid en pressträff på fredagen..

Affärsvärlden - 22 mar 19 kl. 13:19

Per Bolund föreslås till nytt språkrör för Miljöpartiet

Miljöpartiet föreslår Per Bolund, finansmarknadsminister, som nytt manligt språkrör när Gustav Fridolin avgår vid partiets kongress i maj..

Supermiljöbloggen - 02 jul 14 kl. 12:00

Per Bolund (MP): Ekonomiskt ansvar kräver klimatansvar

I årets valrörelse diskuteras det mycket vem som tar störst ekonomiskt ansvar. Socialdemokraterna och Moderaterna anklagar ständigt varandra för att inte ta ansvar för ekonomin. Men en berättelse är sorgligt frånvarande, den om att vår ekonomi är till hundra procent beroende av naturen och dess ekosystemtjänster.

GöteborgsPosten - 22 mar 19 kl. 13:05

Bolund föreslås som nytt språkrör för MP

I dag gav presenterade Miljöpartiets valberedning sitt förslag till vem som ska efterträda Gustav Fridolin vid partiets kongress i maj. Till nytt manligt språkrör föreslår vi Per Bolund , säger Miljöpartiets valberedning..

GöteborgsPosten - 22 mar 19 kl. 13:37

Bolund föreslås som nytt språkrör

I dag presenterade Miljöpartiets valberedning sitt förslag till vem som ska efterträda Gustav Fridolin vid partiets kongress i maj. Till nytt manligt språkrör föreslår vi Per Bolund, säger Miljöpartiets valberedning..

SmålandsPosten - 22 mar 19 kl. 15:20

Politik: Bolund föreslås som språkrör för MP

I dag gav presenterade Miljöpartiets valberedning sitt förslag till vem som ska efterträda Gustav Fridolin vid partiets kongress i maj. Till nytt manligt språkrör föreslår vi Per Bolund, säger Miljöpartiets valberedning..

GöteborgsPosten - 22 mar 19 kl. 13:36

Bolund föreslås som språkrör för MP

I dag gav presenterade Miljöpartiets valberedning sitt förslag till vem som ska efterträda Gustav Fridolin vid partiets kongress i maj. Till nytt manligt språkrör föreslår vi Per Bolund, säger Miljöpartiets valberedning..

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 17 kl. 12:46

Regeringen föreslår nytt FI-mandat

Regeringen har fattat beslut om ett lagförslag som utvidgar Finansinspektionens mandat. Förslaget, som nu hamnar på riksdagens bord, öppnar för snabbare åtgärder för att hantera risker i svensk ekonomi. Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) räknar med.

SVT - 05 jul 13 kl. 11:01

FP föreslår nytt lärlingssystem

Folkpartiet vill införa ett nytt lärlingssystem som ska omfatta 50.000 gymnasieelever per år..

Fler nyheter från SVT

SVT - 8 timmar sedan

Erik Bengtzboe (M) lämnar uppdrag

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

SVT - Igår: 20:20

Därför har påsken inget eget sound

Just musik är två betydande delar av många högtider och traditionsfiranden. Men påsken – har den egentligen något sound? SVT:s reporter Malin Johansson gick till botten med vilken musik som egentligen tillhör påsken..

SVT - Igår: 19:18

MSB: Så ska ny färg på registreringsskyltar rädda liv

För en dryg månad sedan exploderade en gasdriven buss i centrala Stockholm och vi fick då en uppfattning om styrkan av förödelsen när en gastank exploderar. Trots det kan en mycket värre olycka hända när som helst inne i ett helt vanligt parkeringsgarage..

SVT - Igår: 16:35

Häktade Ecuador-svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den svensk som häktats i Ecuador misstänkt för dataintrång kräver att Sveriges regering agerar. I ett öppet brev till UD anklagar de Ecuadors regering för flera lagöverträdelser och brott mot mänskliga rättigheter i samband med gripandet av sonen. – UD har tagit emot dessa uppgifter som vi ser allvarligt på, uppger Diana Qudhaib på UD..

SVT - Igår: 14:31

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - Igår: 10:00

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - Igår: 09:23

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - Igår: 08:26

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - Igår: 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - Igår: 21:41

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.