SR > Kultur

Friday, 19 April, 23:09

SR - 22 mar 19 kl. 07:00

Sunset spinner en mystisk och lockande väv över en svunnen tid.Efter Oscarsbelönade Sauls son är Laszlo Nemes tillbaka med "Sunset", även den en film som utmanar både estetiskt och innehållsligt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Oscarsbelönade Sauls, Laszlo Nemes, Sunset

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sunset, spinneren , mystiskoch , lockande, vävöver en , svunnen tid
Västerbottens Folkblad - 21 apr 13 kl. 23:11

Första bokningen till Sunset Park

Musik. Finska gothrockbandet Two Witches är klart som första namn till Sunset Park-festivalen i Umeå.   Alternativfestivalen Sunset Park arrangeras i år för sjätte gången.

Västerbottens Folkblad - 06 nov 14 kl. 09:11

Suveränt Sunset, men…

En sportdryck som skapar monster. En stad i karantän. Välkommen till hajpade ”Sunset Overdrive”!

BT - 31 jul 12 kl. 16:00

Spinner garn - av hund och katt

Agneta Hertbris Bollemark spinner garn av hår från hund och katt. ? Det händer att människor blir bestörta och tror att jag avlivar djuren först, men jag försäkrar mig tvärtom om att de lever och mår bra.

Dagensanalys.se - 25 maj 17 kl. 17:07

Lär dig avancerad trick med din Fidget Spinner

Har du också hakat på den senaste trenden och köpt dig en fidget spinner? Du har redan suttit och snurrat din fidget och känner dig nu redo för nästa steg – avancerade tricks. Om du lär dig dessa kommer du garanterat att vara coolast på kontoret.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 12 kl. 22:02

Sunset blev raindrops

För tredje året i rad bjöds det på Sunset tennis på centercourten i Båstad. Solnedgången regnade bort men innan dess blev det både tennis och sång..

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 13 kl. 14:52

Publiken gillar Race The Sunset

I veckans deltävling av Popkorn gick två band vidare. Sjöstrand fick juryns röst medan publiken satsade sin på Race The Sunset. I första deltävlingen veckan innan la juryn sin röst på Kometen kommer medan Linus Blad Band charmade publiken.

Västerbottens Folkblad - 25 apr 13 kl. 10:32

Syntexport till Sunset Park

Svenska syntexporten Covenant kommer till festivalen Sunset Park i Umeå. Covenant består av Eskil Simonsson, Joakim Montelius och Daniel Myer och har gjort elektronisk musik tillsammans sedan andra [...].

Metro - 14 maj 14 kl. 09:55

Insomniac berättar mer om Sunset Overdrive

Förra veckan visade Microsoft och Insomniac Games upp den första filmen från Sunset Overdrive till....

Metro - 29 jul 14 kl. 14:14

Ny film från Sunset Overdrive visar karaktärsskapandet

Var den du vill vara Insomniac Games har släppt en ny trailer för kommande, galna Sunset Overdrive.....

IDG - 04 aug 14 kl. 13:20

Ryktet säger att en vit Xbox One är på väg - tillsammans med Sunset Overdrive

Microsoft verkar ha ett nytt spelpaket på gång, den här gången med kommande Sunset Overdrive och den där gäckande vita versionen av konsolen..

Fler nyheter från SR

SR - Igår: 13:54

Veteranregissörer och Elton John på årets Cannesfestival.

Roger Wilson om årets tävlande på Cannesfestivalen..

SR - Igår: 13:55

Veckans ord: ägg

Varje vecka väljer ju någon från Kulturredaktionen ut ett ord i tiden.Och under den här påskveckan är det Gunnar Bolins tur att reflektera kring ett ord. Och han har valt ut ett ord vi ser överallt dessa dagar, nämligen ägg..

SR - Igår: 12:19

Daniel Norgren gör egensinnig folkrock från de västgötska skogarna

Daniel Norgren är sångaren från Sjuhäradsbygden som hittat en egen nisch i den så traditionstyngda americanan. I början av sin karriär uppträdde han som enmansorkester, numera fyller han konserthus med sitt band. På fredag släpps hans nya skiva "Wooh Dang"..

SR - Igår: 10:34

Desinformationen gör ukrainska valet obegripligt

En komiker utan politisk erfarenhet ser ut att vinna det ukrainska presidentvalet på söndag. Inte alla internationella medier har varit bra på att förklara varför..

SR - Igår: 07:00

Stora tidningshus söker stöd för journalistiska "vita fläckar"

Flera av landets största tidningsbolag har sökt det nya statliga stödet för journalistik i underbevakade kommuner. Ett av dem är Gota media som söker pengar till 18 kommuner där de redan har lokalredaktioner..

SR - Igår: 06:17

Välspelat, trivsamt och sockrigt i Robert Redfords sista roll

RECENSION. Sin sista film som skådespelare har han sagt, Robert Redford när han nu ikläder sig rollen som återfallsbankrånaren Forrest Tucker, i regi av David Lowry. Gunnar Bolin har sett..

SR - I förrgår: 16:09

Kulturhistoriska byggnader kan behöva extra skydd

Den stora branden i Notre-Dame startade i samband med den renovering som pågår i katedralen. Och Erika Hedhammar, utredare på Riksantikvarieämbetet som jobbar med svensk katastrofberedskap för kulturarv är inte förvånad..

SR - I förrgår: 15:21

Kungliga operan kan få ny publikentré

Kungliga operan i Stockholm får en ny publikentré mot Kungsträdgården, om regeringen tillstyrker den slutrapport som operan och Statens fastighetsverk nu har lämnat in..

SR - I förrgår: 14:45

Game of Thrones-podden som diskuterar politiken

Sista säsongen av Game of Thrones är igång. P1 Kultur har träffat Johannes Klenell och Jenny Lindahl som analyserar serien på djupet i "Weirwoodpodden"..

SR - I förrgår: 14:24

Regeringen vill bringa klarhet i frågan om återlämnad stulen konst

Både Riksrevisionen och Moderna museet har skickat in sina ståndpunkter om den återlämnade naziststulna tavlan till regeringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.