YA > Lokalt

Sunday, 21 April, 20:43

YA - 21 mar 19 kl. 18:07

Källesjövägen avstängd till augustiGångbana, farthinder och en ny busshållplats planeras för vägen som ska hållas avstängd i fem månader..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källesjövägen, avstängdtill , augusti
YA - 19 dec 17 kl. 19:45

E65 avstängd efter viltolycka

Strax efter klockan 19 gick larmet om en viltolycka på E65:an. En personbil har kört på ett rådjur nära rondellen vid Källesjö. E65 är avstängd i riktning mot Malmö i samband med bärgningsarbetet.

Skånskan - 07 mar 16 kl. 06:59

Medan du sov

Nyheter Väder: Snöfall eller lokalt regn drar bort norrut i eftermiddag men det blir mest molnigt och lokala byar av regn eller snö efter det. 0-5 grader. I natt lokal dimma och omkring noll grader.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 16:20

Effektivare linjenät på gång

ystad Skånetrafiken har tagit fram ett nytt linjenät med stöd av Ystads kommun och Bergkvarabuss som de vill införa i augusti.Det nya linjenätet kräver förändringar i infrastrukturen, framför allt hållplatser, som Ystads kommun ansvarar för.
Samtidig som det nya linjenätet införs kommer alla bussar att bytas ut mot elbussar.

Fler nyheter från YA

YA - 11 timmar sedan

Passa på att njuta av påskvädret, för snart kommer blåsten

Påskhelgen har blivit en riktig solskenshistoria men snart vänder det igen. I veckan kommer både blåst och regn att leta sig in över Sydöstra Skåne..

YA - Igår: 16:03

Påskparad i solskenet lockade både barn och vuxna

Från Österportstorg till Stortorget gick påskparaden som för andra året arrangerades vid lunchtid på påskafton..

YA - Igår: 21:00

Hon ordnar alpackasläpp – som protest

Koböndernas rädsla för att ordna publika kosläpp var det som fick Ann-Marie Santesson-Gerber att bestämma sig. På påskafton ställer hon till med alpackasläpp..

YA - Igår: 21:00

De minns sitt kosläpp med fasa: ”Kallas mördare”

När de båda kobönderna ställde till med kosläpp härom året blev det en dyrköpt erfarenhet. De blev anmälda till länsstyrelsen och fick kommentarer i sociala medier. Sedan dess har de inte släppt in allmänheten på sin gård..

YA - I förrgår: 18:52

Efter hoten: Skolan vill ha polisbevakning vid kosläpp

Ystra kossor som släpps på grönbete är sinnebilden av vårkänslor. Men det finns en dissonans i den harmoniska bilden som har fått vissa djurägare att inte längre vilja dela djurens lyckorus med allmänheten. På Skurups lantbruksskola tänker man dock ordna kosläpp – om än med polisbevakning..

YA - I förrgår: 17:34

Här öppnar nya krogen i Löderups strandbad: ”Ta rökeriet till en bredare publik”

Ett nytt mat-hak har slagit upp sina portar i Löderups strandbad. Det är ägarna bakom Södra kompaniet som nu öppnat upp en färgglad strand-restaurang för besökare som är sugna på härligt häng. .

YA - just nu

Besparingar sätter stopp för nya yrkesutbildningar

Inga nya yrkesutbildningar på Forum Ystad, yrkes-sfi med inriktning på restaurang blir inte av och stopp för vikarier. Det är några av besparingarna som gymnasienämnden gör för att spara in 5,8 miljoner kronor..

YA - 18 apr 19 kl. 14:48

Stöld: Gräsklippare stulen ur garage

En Löderupsbo har blivit bestulen på sin gräsklippare..

YA - 18 apr 19 kl. 14:42

Känd artist fast för grovt rattfylleri

En känd artist åtalas för grovt rattfylleri vid Ystads tingsrätt. Det var vid en bilfärd i sydöstra Skåne i början av april som artistens utandningsprov visade 1,5 promille. Artisten riskerar nu fängelse..

YA - 18 apr 19 kl. 13:47

YA kollar: Myten om bakterier i påskgodiset

Påsktid är lösgodistid. Men hur bakteriebemängt är egentligen godiset i hyllorna? YA frågade miljöinspektörerna i sydöstra Skåne..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.