DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 22:54

DI - 21 mar 19 kl. 12:00

Möjlighet att investera i ett växande bolag som närmar sig lönsamhetAmnode är moderbolaget i en svensk verkstadskoncern, vilka är specialiserade inom kvalificerad bearbetning i små och stora serier, varmformning,  bearbetning, automatsvarning och långhålsborrning. Amnode har ett stort antal kunder i norra Europa bland andra Scania (tunga fordon), HIAB (kranar), Uponor (VVS), Bufab Group och Alfa Laval m.fl..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europa, Scania, HIAB, VVS, Group, Alfa Laval

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Möjlighetatt , investerai ett , växande, bolagsom , närmar, sig lönsamhet
SmålandsPosten - 17 jan 19 kl. 06:35

”Man ska inte investera i snabbväxande bolag som sitt sparande”

Den höga risken med att investera i tillväxtbolag har debatterats efter flera uppmärksammade konkurser. – Man ska inte investera i snabbväxande bolag som sitt sparande, varnar Anders Borg..

Realtid - 11 jan 18 kl. 13:59

Svårt investera i onoterade bolag: "Demokratiskt problem"

Många svenskar skulle investera i onoterade bolag om det var lättare, men 30 procent upplever att trösklarna är för höga, enligt ny undersökning som Demoskop genomfört på uppdrag av crowdfundingbolaget Pepins. "Det är ett demokratiskt problem att folk inte fått nyttja sin ekonomiska rösträtt och bli delägare i bolag de tror på", säger Pepins vd Julia Reuszner..

E24 - 14 sep 15 kl. 14:21

Aktietips: Investera i kvinnoledda bolag

Investeringsstrategier som fokuserar på genus är en liten men växande trend, rapporterar Bloomberg. Och det finns pengar att tjäna. Samtidigt är målet inte alltid att främja kvinnligt ledarskap..

DI - 13 maj 18 kl. 11:06

Legofamiljen fortsätter investera i svenska bolag

Legofamiljen Kirk Kristiansen investerar i företag och fastigheter via sitt investmentbolag Kirkbi. Tidigare i år gjorde man sin första investering i Sverige med minoritetsposten i Välinge Golv. "Det har gett mersmak.

PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 13:00

Per H. Börjesson: Svenska Warren Buffett-bolag slår index

För 10 år sedan gav jag ut boken ”Så här blev Warren Buffett världens rikaste person”. Det är en sammanfattande biografi om Buffett men jag spekulerar även i vilka svenska bolag som Buffett skulle kunna tänkas investera i. Buffetts filosofi är att ”köpa och behålla lönsamma bolag som har ärliga ägare och affärsidéer som man begriper”.

DI - 12 nov 18 kl. 12:00

Möjlighet att investera i ett bolag som är verksamma inom snabbväxande spelmarknaden VR & AR

Beyond Frames Entertainment AB är ett svenskt spelbolag vars strategi är att förvärva oberoende spelstudios, som har bevisat att de kan utveckla och marknadslansera spel med stor spelglädje, samt bygga upp nya spelstudios organiskt. Bolaget är främst verksamma inom Virtual Reality och Augmented Reality, som estimeras genomgå en stark utveckling under de kommande åren.    .

Cornucopia - 10 dec 16 kl. 10:48

Investera inte i din egen bransch

Det är lätt hänt att man investerar sitt sparkapital i en bransch man känner till, nämligen sin egen. I värsta fall rent av i sin egen arbetsgivare. Detta är förstås olämplig riskspridning, då man lägger alla ägg i samma korg.

Cornucopia - 30 nov 17 kl. 15:25

Möjlighet att investera i ett bolag som adresserar en stark tillväxtmarknad

Detta inlägg är publicerat av CybAero.

CybAero AB (”CybAero” eller ”Bolaget”) erbjuder fjärrstyrda helikoptersystem (s.k.

DI - 16 nov 18 kl. 14:03

Möjlighet att investera i ett bolag som driver utvecklingen framåt inom förnyelsebar energi

Cortus Energy har sedan 2006 utvecklat en patenterad förgasningsteknik för produktion av kostnadseffektiv förnybar energigas för kraft-, industri- och fordonsapplikationer. Tekniken, som går under varumärket WoodRoll®, är bränsleflexibel, vilket innebär att processen kan utnyttja olika billiga förnybara bränslen, såsom till exempel träavfall, jordbruksavfall och annat bioavfall, utan att kompromissa med processprestanda, gaskvalitet och energiinnehåll i gasen.  .

DI - 19 nov 18 kl. 12:00

Möjlighet att investera i ett bolag som utvecklat en produkt vilken kan bidra till minskat antal självmord

Emotra har utvecklat en metod – EDOR® – som genom test av reaktivitetsmönster upptäcker särskild sårbarhet för självmordshandlingar hos deprimerade patienter. Bolaget har för tillfället patent i Sverige och Japan, och väntar på besked från Patentmyndigheter i EU, USA och Kanada. I mars 2017 gick Bolaget i mål med en multicenterstudie, EUDOR-A, med fler än 1500 deltagande patienter..

Fler nyheter från DI

DI - 7 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 9 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 10 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 11 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 11 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 12 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 13 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 13 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 13 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 13 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.