YA > Lokalt

Sunday, 21 April, 20:18

YA - 21 mar 19 kl. 11:29

Man åtals för att ha kört utan körkortEn 28-årig man körde bil utan körkort. Nu åtalas han vid Ystads tingsrätt..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystads

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man åtalsför att ha , körtutan , körkort
Kristianstadsbladet - 24 jan 13 kl. 14:49

Chefsläkare vill dra in fler körkort


I fjol återkallades omkring 7 200 körkort av medicinska skäl eller för att Transportstyrelsen inte fått in läkarintyg, visar färsk statistik från Transportstyrelsen. Det är en ökning med nästan 1 400 fall jämfört med året innan.Men ökningen räcker inte, anser Lars Englund, chefsläkare vid Transportstyrelsen.

Västerbottens Folkblad - 10 jun 13 kl. 19:46

Man körde bil utan körkort

En man körde bil utan körkort. Nu åtals han för olovlig körning. I april i år körde mannen bil i centrala Umeå, trots att hans [...

Cornucopia - 02 okt 15 kl. 11:22

Värnplikt fyller ingen funktion med dagens försvar

Den tidigare riksdagskvinnan Annika Nordgren Christensen (mp) har av regeringen utsetts till att utreda någon form av återinförd värnplikt, för att lösa Försvarsmaktens rekryteringsproblem. Men med dagens smala försvar fyller inte värnplikt något behov och blir dessutom djupt orättvist.

Det svenska försvaret ska omfatta ca 22 000 GSS - gruppchefer, soldater och sjömän - som idag kan vara kontinuerligt anställda GSS/K, tidvis anställda GSS/T eller pliktplacerade GSS/P.

TA - 19 jun 13 kl. 03:50

Ta rygg på Tyskland

Staten ska inte lägga sig i hur vi lever. Medborgaren ska kunna forma sina liv som han vill utan några pekpinnar. Allt ska vara tillåtet!

SmålandsPosten - 17 dec 13 kl. 05:47

Inför allmän värnplikt igen

Håller Sverige på att spåra ut? Nu ska EU ge oss 700 miljoner i bidrag för att bekämpa den höga ungdomsarbetslösheten. Jag har ett förslag:
Återinför den allmänna värnplikten (exempelvis tolv månader).

Kristianstadsbladet - 28 mar 14 kl. 07:32

Arg lastbilschaufför jagade buss


När en skånsk regionbuss med destination Falsterbo under torsdagen körde om en lastbil slog det slint för lastbilschauffören. Den 48-årige chauffören började jaga bussen - och försökte preja den, rapporterar Sydsvenskan. Till slut ska han ha lyckats och bussen tvingades stanna.

BT - 28 mar 14 kl. 07:32

Arg lastbilschaufför jagade buss

När en skånsk regionbuss med destination Falsterbo under torsdagen körde om en lastbil slog det slint för lastbilschauffören. Den 48-årige chauffören började jaga bussen - och försökte preja den, rapporterar Sydsvenskan. Till slut ska han ha lyckats och bussen tvingades stanna.

BT - 28 mar 14 kl. 07:43

Arg lastbilschaufför jagade buss

När en skånsk regionbuss med destination Falsterbo under torsdagen körde om en lastbil slog det slint för lastbilschauffören. Den 48-årige chauffören började jaga bussen – och försökte preja den, rapporterar Sydsvenskan. Till slut ska han ha lyckats och bussen tvingades stanna.

Skånskan - 31 maj 16 kl. 16:49

Många brott att svara för

Malmö Mordförsök. misshandel, rån – det är en diger lista brott som en 41-årig Lundabo nu får svara för i Malmö tingsrätt.Det första brottet gäller misshandel.

Hela Gotland - 21 okt 16 kl. 21:27

Åtalas för grov olovlig körning

En ung man åtals för grov olovlig körning efter att ha kört moped utan körkort..

Fler nyheter från YA

YA - 11 timmar sedan

Passa på att njuta av påskvädret, för snart kommer blåsten

Påskhelgen har blivit en riktig solskenshistoria men snart vänder det igen. I veckan kommer både blåst och regn att leta sig in över Sydöstra Skåne..

YA - Igår: 16:03

Påskparad i solskenet lockade både barn och vuxna

Från Österportstorg till Stortorget gick påskparaden som för andra året arrangerades vid lunchtid på påskafton..

YA - Igår: 21:00

Hon ordnar alpackasläpp – som protest

Koböndernas rädsla för att ordna publika kosläpp var det som fick Ann-Marie Santesson-Gerber att bestämma sig. På påskafton ställer hon till med alpackasläpp..

YA - Igår: 21:00

De minns sitt kosläpp med fasa: ”Kallas mördare”

När de båda kobönderna ställde till med kosläpp härom året blev det en dyrköpt erfarenhet. De blev anmälda till länsstyrelsen och fick kommentarer i sociala medier. Sedan dess har de inte släppt in allmänheten på sin gård..

YA - I förrgår: 18:52

Efter hoten: Skolan vill ha polisbevakning vid kosläpp

Ystra kossor som släpps på grönbete är sinnebilden av vårkänslor. Men det finns en dissonans i den harmoniska bilden som har fått vissa djurägare att inte längre vilja dela djurens lyckorus med allmänheten. På Skurups lantbruksskola tänker man dock ordna kosläpp – om än med polisbevakning..

YA - I förrgår: 17:34

Här öppnar nya krogen i Löderups strandbad: ”Ta rökeriet till en bredare publik”

Ett nytt mat-hak har slagit upp sina portar i Löderups strandbad. Det är ägarna bakom Södra kompaniet som nu öppnat upp en färgglad strand-restaurang för besökare som är sugna på härligt häng. .

YA - just nu

Besparingar sätter stopp för nya yrkesutbildningar

Inga nya yrkesutbildningar på Forum Ystad, yrkes-sfi med inriktning på restaurang blir inte av och stopp för vikarier. Det är några av besparingarna som gymnasienämnden gör för att spara in 5,8 miljoner kronor..

YA - 18 apr 19 kl. 14:48

Stöld: Gräsklippare stulen ur garage

En Löderupsbo har blivit bestulen på sin gräsklippare..

YA - 18 apr 19 kl. 14:42

Känd artist fast för grovt rattfylleri

En känd artist åtalas för grovt rattfylleri vid Ystads tingsrätt. Det var vid en bilfärd i sydöstra Skåne i början av april som artistens utandningsprov visade 1,5 promille. Artisten riskerar nu fängelse..

YA - 18 apr 19 kl. 13:47

YA kollar: Myten om bakterier i påskgodiset

Påsktid är lösgodistid. Men hur bakteriebemängt är egentligen godiset i hyllorna? YA frågade miljöinspektörerna i sydöstra Skåne..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.