UT > Nyheter

Sunday, 21 April, 20:42

UT - 21 mar 19 kl. 00:00

Insändare: Massinvandringen orsak till bostadsbristKommentar på insändare/debattartiklar från Niclas Sunding (SD) samt Gulli Håkansson och Adela Carlsson (L), och Klas Redin (S)..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Niclas Sunding, Gulli Håkansson, Adela Carlsson, Klas Redin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Massinvandringen, orsaktill , bostadsbrist
UT - 19 timmar sedan

Insändare: Lätt döma föräldrarna när man saknar kunskap

Hela min kropp skakar när jag läser tisdagens insändare "Föräldrarnas ansvar att hemmasittarna ökar". Jag blir paralyserad av det jag läser och vet inte hur jag ska uttrycka mig, men hela mitt hjärta gråter just nu. .

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 11:55

Delad insändare fick många klick

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
En insändare om ridskolornas framtid delades över 300 gånger och hamnade på topp tio-listan förra veckan.
Följande tio artiklar eller insändare är de mest klickade på trelleborgsallehanda.se förra veckan: 1.

DalaDemokraten - 16 dec 14 kl. 08:55

Insändare: Tack för en bra insändare

Matts A! Stort Tack för din insändare om krisen i sandlådan..

DalaDemokraten - 01 nov 17 kl. 08:25

Insändare: Nej, vi kallar inte Mats Nilsson för diktator

Vi tror Mats Nilsson får läsa igenom vår insändare en gång till. Vi kallar inte honom för diktator. LÄS MATS NILSSON INSÄNDARE: Respektlöst att kalla mig diktator bara för att vi inte gör som ni vi....

Fler nyheter från UT

UT - 5 timmar sedan

Halvlek för Uport – så ser läget ut nu

Länge var det oklart om det ens skulle bli något i år. Men om en knapp vecka släpps biljetterna till årets upplaga av Uport. Och arrangören Sebastian Andersson tror på succé för festivalen.

UT - 14 timmar sedan

Trapp-dramat på Hökerums slott som slutade på galgbacken i Nitta

Påskekrim, romaner ofta om hämnd och ond bråd död, är tradition i vårt västra grannland denna helg och här hemma försöker svenska förlag importera fenomenet. Men det fanns en tid, inte så långt bort, då den brutala verkligheten överträffade dagens diktning även här, kring Ulricehamn. Som med historien om mordet i trappan där Helena Bergström föll..

UT - 14 timmar sedan

Hur Carl från Nitta slapp döden efter pappans vandring till Stockholm

Vilka öden döljer sig inte bakom många av de dödsdomar som avkunnats i Ulricehamnsområdet. Som den fantastiska historien om Carl Blomster. .

UT - 19 timmar sedan

Jörgen Wester: Hjälp mig ur mina garderobsproblem

Att komma ur garderoben är ett tidigare problem som idag inte är omgivet av samma dramatik. Att hitta en garderob som passar är betydligt värre..

UT - 19 timmar sedan

Insändare: Lätt döma föräldrarna när man saknar kunskap

Hela min kropp skakar när jag läser tisdagens insändare "Föräldrarnas ansvar att hemmasittarna ökar". Jag blir paralyserad av det jag läser och vet inte hur jag ska uttrycka mig, men hela mitt hjärta gråter just nu. .

UT - Igår: 11:53

Katter mystiskt döda – kan ha blivit förgiftade

Tre katter i samma kvarter i Ulricehamn har dött under liknande förlopp inom ett par dagar. Nu uppmanar kattägarna andra att hålla koll – både på sina djur och på omgivningen. .

UT - Igår: 06:00

UT frågar på stan: Hur ska du fira påsk?

Äta godis, åka till Hong Kong eller inte alls. Påsken kan firas på skilda sätt. .

UT - Igår: 01:00

Kommunen: Låt bli att förstöra toaletterna

Rökning, avklippta kablar och sönderslagna vattenlås. Stans offentliga toaletter utsätts ideligen för skadegörelse. Nu uppmanar kommunen till skötsel av lokalerna.

UT - Igår: 01:00

Kitty Mårtensson ställer ut

Kitty Mårtensson får visioner som hon förverkligar i foto. I helgen ställer hon ut på Galleri SM Art. Här handlar det mest om att fånga personligheter, intimt och nära..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.