Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 21 April, 20:05

Dagensanalys.se - 20 mar 19 kl. 21:35

LinkedIn lanserar tvilling-användare och merOm du annonserar flitigt på LinkedIn har du tre nya funktioner att glädjas åt. Tvilling-användare, intresse-målgrupper och målgruppsmallar. Den första och kanske den häftigaste är tvilling-användare. Funktionen gör exakt som det låter – den hittar tvillingar till dina valda målgrupper eller din “ideal customer”. Urvalen baseras på existerande kunder, besök till din webbplats och önskade användare.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
LinkedIn, SAS Institute, Bing, Microsoft, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LinkedIn, lanserar, tvilling-användareoch , mer
Dagensanalys.se - 07 maj 18 kl. 12:01

Nytt verktyg för Facebook gör det möjligt att följa användare över olika enheter

I takt med att människor använder flera olika enheter för att använda internet blir det svårare att veta vem som gör vad och när. För marknadsförare innebär det att det blivit svårare att ”träffa rätt” med sin annonser. Därför lanserar Facebook nu ett nytt verktyg som kan följa användare över multipla enheter, utan att hantera personliga uppgifter.

Computer Sweden - 12 feb 19 kl. 14:57

Linkedin testar livevideo – användare ska själva kunna sända från fältet


Linkedin börjar den här veckan testa en livevideotjänst – som gör att medlemmar i det sociala nätverket själva ska kunna sända video från produktlanseringar, events eller konferenser..

Dagensanalys.se - 10 nov 16 kl. 15:55

LinkedIn lanserar direktreklam i användarnas mailboxar

Nu lanserar LinkedIn, jobbsökarsajten som nyligen köpts upp av Microsoft, en ny tjänst kallad Sponsored InMail. Här är tanken att marknadsförare ska kunna dra nytta av plattformens stora databas för riktade annonsmeddelanden till användarna. Tjänsten är dock inte gratis.

Dagensanalys.se - 11 feb 19 kl. 23:00

LinkedIn lanserar live-video

Äntligen dags för LinkedIn och lansera live-video för alla sina medlemmar. Nu kan du med andra ord streama nästa event till alla dina följare. Med 600 miljoner användare världen över finns det många tittare att locka till den funktionen live-video.

Dagensanalys.se - 12 apr 19 kl. 14:29

Linkedin kopierar Facebook – vill skapa mer engagemang

Linkedin vill skapa mer engagemang bland sina användare och släpper därför fyra olika reaktionssymboler. De nya symbolerna är ”fira”, ”kärlek”, ”insiktsfullt” och ”nyfiken”. Symbolerna börjar rulla ut nu och kommer att finnas tillgängligt för samtliga 600 miljoner användare världen över inom de kommande månaderna.

Dagensanalys.se - 18 okt 16 kl. 20:32

Facebook bjuder på sin teknik till app-utvecklare för att kunna rikta push-meddelanden till användare

Det är inte längre nytt och coolt att släppa en ny app, medan allt fler utvecklare tar fram nya appar minskar nedladdning och användandet av appar. Man vill ha nyttoapprar som hjälper en i vardagen, inte en app för att kunna beställa en hamburgare eller en kaffe. Det blir bara mer komplicerat än att be om sin meny eller kaffe och få den serverad inom en minut.

Dagensanalys.se - 12 aug 16 kl. 11:00

Spotify lanserar tecknade videohistorier – men kommer användare att titta?

Videobranschen är tuff, och även om man skapar intressant innehåll så är det svårt att slå sig fram bland etablerade videoplattformar. Men det är lite vad svenska musik-streamingjätten Spotify nu verkar försöka sig på, i samband med att man lanserar animerade videohistorier om musikhistoria. Är detta något som lockar användare?

Dagensanalys.se - 04 sep 17 kl. 10:01

Okej inga fler användare men tiden i appen ökar trots allt

Snapchat slåss mot jättar som friskt kopierar alla innovationer som appen lanserar. För att konkurrera måste Snapchat profilera nya mått och tid i appen verkar fungera bra. För marknadsförare som vill ha koll på Snapchat är det alltså tid i appen som är deras nya mått för framgång.

Dagensanalys.se - 12 dec 16 kl. 21:56

Sabotageprogram ligger gömda i banner-annonser som har visats för flera miljoner användare

Se upp när ni besöker populära webbplatser och klickar på annonsbilder. De kan omfattas av smygande viruset Stegano som gömmer sig via pixlar, framförallt i skadliga annonser. Miljontals läsare som har besökt populära nyhetssidor har drabbats av skadliga annonser.

Dagensanalys.se - 20 jun 16 kl. 16:00

Opera vill locka användare med inbyggd reklamblockerare – nu även till mobilen

Webbläsaren Opera kommer nu att göra ännu fler publicister upprörda, när man lanserar sin nyaste version av deras webbläsare för iOS, Android and Windowsbaserade smartphones. Nu kan de som vill slippa annonser med hjälp av en inbyggd reklamblockerare. Opera menar på att detta ska korta laddningstiderna, och minska datamängden för deras användare.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - I förrgår: 14:40

Glad Påsk och lite påskläsning

Vi på Dagens Analys önskar Glad Påsk till alla våra läsare. Vi hoppas att ni får en härlig påskhelg! Eftersom vi inte kan dela ut några påskägg tänkte vi istället lista några av våra härliga guider.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 19:33

Här förklarar han varför Elon Musk är vår tids viktigaste person

Elon Musk är mer känd som visionären som tog fram Tesla och skjutit upp några raketer till rymden. Här förklarar Neil deGrasse Tyson varför han anser att Elon Musk är vår tids viktigaste person. Det finns mer än Tesla bakom Elon.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 16:58

”För mig är UX-design affärskritiskt och en vital del av den digitala upplevelsen”

UX-designbyrån Osynlig tar in grundaren av Head Agent-gruppen, Susanna Liljestam Heigard, till sin styrelse. Här växlar vi några ord om visionen och satsningen. Susanna är grundare av Executive Search-koncernen Head Agent gruppen, som grundades 2010 och som idag omsätter 65 miljoner.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 16:24

Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa

Stripe, som levererar infrastruktur för onlinebetalningar, tillkännager idag en serie uppdateringar av sitt produktutbud för företag som är verksamma i Europa. Den 14 september 2019 träder SCA i kraft i Europa och förändrar då radikalt hur människor köper och säljer online. Mer än 300 miljoner europeiska konsumenter måste snart bekräfta sin identitet för flertalet av de inköp de gör online genom att använda minst två av följande: något de vet (som ett lösenord), äger (som en mobil) eller är (som […] Inlägget Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 16:18

Stripe förvärvar – Touchtech Payments – med fokus på SCA

Stripe har förvärvat Dublinbaserade Touchtech Payments – ett mjukvaruföretag som levererar avancerad SCA-färdig autentiseringsteknik för några av Europas ledande fintech-företag, som N26, Transferwise och många andra. Genom att tillhandahålla avancerad autentiseringsteknik för kreditkortsutgivare erbjuder Touchtech Payments bättre betalningsupplevelser för sina kunder utan att behöva välja mellan säkerhet och användarupplevelse. “På det moderna internet borde betalningar vara allt det man kan förvänta sig: enkla, säkra och fullt ut anpassade till det senaste regelverket.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 03:18

Salesforce köper MapAnything

Salesforce har köpt företaget MapAnything för att hjälpa företag att skapa ”location-based workflows”. Och när behöver man ett ”location-based workflow”. Jo, när du exempelvis ska planera och organisera hur dina säljare ska hantera ett geografiskt område.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 03:04

Dela citat eller utvalda texter på Twitter

Att dela ett citat eller en välskriven text på Twitter fångar fler ögon än att dela en länk. Det tror Twitter som nyligen köpt Highly. We are excited to welcome the Highly team to Twitter.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 02:36

Netflix som står för 30 procent av alla streaming-tv är ändå lillebror

Netflix har idag 148 miljoner betalande användare runt om i världen. Tillväxten är fenomenal men trots dessa siffror är tjänsten en lillebror i sammanhanget. Netflix har ökat med 26 procent jämfört med föregående kvartal och om du lägger till gratis-tittare (testabonnemang) till antalet betalande är de nu uppe i 155 miljoner användare världen över.

Dagensanalys.se - 18 apr 19 kl. 02:21

Google ändrar om i AMP och börjar leverera vanliga URLer

För att göra internetsidor snabbare uppfann Google en standard som de kallar för AMP. Men ingen har gillat att Google ändrade URLen från originalet. Det är nu fixat.

Dagensanalys.se - 17 apr 19 kl. 19:08

Videoappen TikTok förbjuds in Indien

Den populära kinesiska videoappen TikTok går inte längre att ladda ned i Indien, detta efter ett domstolsbeslut från den indiska regeringen. Apple och Google tvingas nu ta bort appen från sina appbutiker i Indien. De indiska politikerna menar att videoappen har opassande innehåll och uppmanar till barnpornografi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.