DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 21:00

DI - 20 mar 19 kl. 20:50

Alla borde vara glada – köpläge för GardellSverigedemokraternas omsvängning i frågan om statens ägande i Telia öppnar upp för en jätteaffär värd 70 miljarder kronor om, eller snarare när, svenska staten säljer sin 37-procentiga ägarandel i Telia. Det vore en mycket bra nyhet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Gardell, Telia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla bordevara , glada, köplägeför , Gardell
Skånskan - 29 aug 16 kl. 11:26

Gardell gör bokslut över sin karriär

Lund Comedy festival Jonas Gardell kommer till Lunds Comedy Festival med sin hyllade show 30 år tillsammans, där han summerar sin karriär från outsider till folkkär, samtidigt som han försöker förstå hur landet har förändrats.
- Showen berättar om Sverige från Palmemordet och det Sverige vi har idag, men på ett väldigt roligt sätt, säger Jonas Gardell.Jonas Gardell
Född: 1963 i Täby.

Dagens PS - 24 sep 17 kl. 19:39

Gardell avslöjar hemlig plan för Volvo

Huvudägaren har storslagna planer för den svenska verkstadsbjässen. Volvo går som tåget på börsen och handlades i veckan till ett nytt all time-high. Nu uppger Volvos största ägare Christer Gardell till Dagens Industri att bolaget borde delas upp i flera delar för att kunna satsa fullt ut på lastbilarna.

PI - 12 mar 11 kl. 23:36

Mattias Gardell: Min foliehatt är större än din

ISLAMKRAMARE Anarkisten och Hamasförsvararen Mattias Gardell förnekar sig inte. I dagarna höll han en föreläsning i ämnet islam på Tekniska skolan i Hässleholm inför frågvisa elever. Han återknöt även till sin kritiserade bok ”Islamofobi”.

Nerikes Allehanda - 26 maj 15 kl. 05:15

Påven borde prata med Gardell

Den irländska folkomröstningen om att tillåta homoäktenskap ger de konservativa krafterna i den katolska kyrkan en käftsmäll – och påven fick en bekräftelse på att han är rätt ute när han uttalar sig försonligt om homosexualitet.Över huvud taget borde Katolska kyrkan tona ner intresset för vad människor har för sig i sitt sovrum. En alltför stor sexfixering riskerar att göra katolska kyrkan mindre relevant.

Trelleborgs Allehanda - 02 jan 13 kl. 10:36

Omtumlande höst för Jonas Gardell

I dagarna kommer fortsättningen på "Torka aldrig tårar utan handskar". Succén efter den första boken och tv-serien med samma namn har varit enorm. Men det finns också kritiska röster.

SVT Debatt - 28 jul 13 kl. 16:43

Islamofobisk humor gynnar inte demokratin, Gardell

SKÄMT SOM SÅRAR Jonas Gardell använder ofta humor för att granska makten och dra ner byxorna på fåniga fördomar. Men det betyder inte att humor i alla lägen gynnar demokratin. Gardells twitterskämt om att muslimska kvinnor ser ut som ?

SmålandsPosten - 03 sep 13 kl. 07:51

Jonas Gardell: Torka aldrig tårar utan handskar 3. Döden

Nu äntligen kommer den sista avslutande delen i Jonas Gardells romansvit om åren då HIV och aids skakade världen.
Vi vet redan vad som ska hända. I förra delen dog Rasmus en kvalfylld död och lämnade kvar sin älskade Benjamin.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 09:57

En Göteborgsföreställning för Gardell


Med 25 personer på scenen är Jonas Gardells hyllade show "Mitt enda liv" svår att ta på turné. Den folkkäre författaren och komikern håller till på Maximteatern i Stockholm, men kommer att ge västsvenska fans en chans att se föreställningen. Den 12 december gör Jonas Gardell sitt enda framträdande i Göteborg med "Mitt enda liv" i Lisebergshallen, skriver Göteborgs-Posten.

Trelleborgs Allehanda - 14 okt 13 kl. 09:57

En Göteborgsföreställning för Gardell


Med 25 personer på scenen är Jonas Gardells hyllade show "Mitt enda liv" svår att ta på turné. Den folkkäre författaren och komikern håller till på Maximteatern i Stockholm, men kommer att ge västsvenska fans en chans att se föreställningen. Den 12 december gör Jonas Gardell sitt enda framträdande i Göteborg med "Mitt enda liv" i Lisebergshallen, skriver Göteborgs-Posten.

Expressen - 22 jan 16 kl. 11:20

Jonas Gardell gör comeback i Mellon

Nu gör Jonas Gardell comeback i Melodifestivalen - och är tillbaka som schlagermagistern. – Vi är otroligt glada att få återuppliva den här mellosuccén, säger Edward af Sillén, innehållsproducent för Melodifestivalen 2016, enligt SVT..

Kristianstadsbladet - 17 jan 14 kl. 08:16

Glada Hudiks "Oz" på turné


Glada Hudik-teatern tar sin föreställning "Trollkarlen från Oz" på Sverigeturné. Den 12 februari är det premiär i Hudiksvall och sista föreställningen spelas den 19 november på Cirkus i Stockholm. Dessutom släpps låtarna från musikalen på skiva, med kända svenskar som Hasse Alfredson, Tommy Körberg, Lisa Nilsson och Jonas Gardell.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 6 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 6 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 7 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 8 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 8 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 9 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 9 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 10 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 10 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.