SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 19 April, 17:10

SmålandsPosten - 20 mar 19 kl. 18:07

Speakeasy får rätt - slipper betalaSpeakeasy åkte på straffavgift, om än med rejäl rabatt, för att de körde sin verksamhet utan tillstånd. Men nu får deras ägarbolag Guldkant Virestad rätt. Länsstyrelsen river upp beslutet. Samtidigt antyder ansvarig kommunpolitiker att Speakeasy riskerar att behöva flytta i framtiden. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Guldkant Virestad, Speakeasy

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Speakeasyfår rätt , slipper, betala
Dagens PS - 14 dec 17 kl. 11:30

EXTRA: Qviberg & Co slipper betala skadestånd

Tingsrätten godtar inte minoritetsägarnas krav i HQ-skandalen. Klockan 11 meddelade Stockholms tingsrätt dom i målet gällande skadestånd på omkring 5 miljarder kronor, som aktieägarna krävt de ansvariga topparna – däribland Mats Qviberg – på i sin stämning. Men även om tingsrätten slår fast att HQ förlorar målet, så ogillas skadeståndskraven från aktieägarna som drabbades hårt i samband med kraschen i HQ Bank 2010.

BT - 04 apr 11 kl. 11:57

Djurgården slipper betala polisnota

Djurgården slipper betala polisens kostnader i samband med måndagskvällens fotbollsderby på Råsunda i Solna. Stockholmspolisen tänker inte kräva Djurgården på ersättning trots att Rikspolisstyrelsen (RPS) kräver detta. Inom polisen tolkar man en lag från 1993 olika.

Hela Gotland - 19 jul 11 kl. 04:00

Gotland slipper betala för hjälp

Gotland slipper betala sommargotlänningars hemtjänst. Beslutet påverkar 58 personer på ön och väntas bli en ekonomisk vinst för regionen. - Det är en rättvisefråga.

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 12 kl. 14:29

Leeds slipper betala för polisen

Engelska Leeds har vunnit en rättslig strid mot Yorkshire-polisen och slipper betala för bevakningen utanför sin fotbollsarena. Beslutet är det första i sitt slag skriver Aftonbladet. I Sverige har de bolagiserade fotbollsklubbarna AIK, Djurgården, Hammarby, Örebro och Örgryte sedan 2011 tvingats betala för polisinsatser i samband med matcher..

Trelleborgs Allehanda - 09 jan 14 kl. 17:00

Förening slipper betala halv miljon

Arkiv: Tomas Nyberg
Östra Torp Smygehuks FF slipper betala hälften av den miljon som klubben skulle bidra med för att få en konstgräsplan. Det beslutade kommunstyrelsen på sitt möte i onsdags.
För att få en konstgräsplan under hösten 2012 lovade Östra Torp Smygehuks FF att stå för en miljon kronor av kostnaderna.

SmålandsPosten - 06 sep 14 kl. 10:22

Slipper betala skadestånd

Den 20-åriga kvinnan som krossade rutor för flera hundra tusen kronor i centrala Växjö har dömts för skadegörelse. Straffet blev skyddstillsyn kombinerat med psykiatrisk behandling – men hon slipper betala skadestånd. "Såvitt framkommit har NN (kvinnan) inte någon ansvarsförsäkring och hon har orsakat skadorna under påverkan av en allvarlig psykisk störning", skriver tingsrätten i domen, och tillägger:
"Hon har ett flertal gånger självmant och även via polisen försökt få hjälp från sjukvården för att hantera sin psykiska störning, men har trots det inte fått den hjälp hon behöver och har tillåtits skriva ut sig själv".

SR - 03 mar 11 kl. 17:55

Svenskt bolag slipper betala moms

Svenska internetbolaget Stardoll AB slipper betala moms. Det beslutade regeringen i dag..

Helsingborgs Dagblad - 04 apr 11 kl. 11:38

Djurgården slipper betala polisnota

Djurgården slipper betala polisens kostnader i samband med måndagskvällens fotbollsderby på Råsunda i Solna. Stockholmspolisen tänker inte kräva Djurgården på ersättning trots att Rikspolisstyrelsen (RPS) kräver detta. Inom polisen tolkar man en lag från 1993 olika..

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 12 kl. 13:20

Murray slipper betala skadestånd

Conrad Murray slipper betala ett enormt skadestånd till Michael Jacksons familj. Åklagarna har dragit tillbaka kravet på närmare 700 miljoner kronor, skriver E Online. Det är inte helt klart varför man väljer avstå från skadeståndskravet men enligt tv-kanalen kan det bero på Murrays begränsade betalningsmöjligheter..

NT - 19 jan 12 kl. 13:14

Murray slipper betala skadestånd

Conrad Murray slipper betala ett enormt skadestånd till Michael Jacksons familj. Åklagarna har dragit tillbaka kravet på närmare 700 miljoner kronor, skriver E Online. Det är inte helt klart varför man väljer avstå från skadeståndskravet men enligt tv-kanalen kan det bero på Murrays begränsade betalningsmöjligheter..

Nya Wermlands Tidningen - 08 feb 12 kl. 22:44

Lurad kvinna slipper betala tillbaka banklån

En Karlstadskvinna slipper betala tillbaka ett banklån på 40 000 kronor. Hon hävdar att det var sonen som gick bakom hennes rygg, och tog lånet i hennes namn..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bieber som babian i ny klimatvideo

Justin Bieber som babian och Ariana Grande som zebra, kan det vara något? Då är det bara att klicka in sig på den amerikanske rapparen och komikern Lil Dickys nya video som släpptes i natt..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Man skadad i grovt rån i Lund

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Gravstenar försvunna efter gravskändning

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Världsettan Djokovic utslagen i Monte Carlo

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Dödlig busskrasch inför Garcías begravning

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mustonen vill bli en vinnare: "Vore grymt"

Pappa blev blåst på en titel för knappt en vecka sedan – nu ska i stället sonen fixa guldglans över familjen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Försenad hjältekung intar sin plats

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Emiratier gripna för spionage i Turkiet

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Dahlin tackar nej till VM

Det blir ingen Rasmus Dahlin i Tre Kronors backuppsättning i ishockey-VM. Supertalangen finns bland de spelare som tackat nej till en vår i Slovakien..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Östersund och Elfsborg delade på poängen

Östersund och Elfsborg utökade poängskörden i allsvenskan till fem poäng var efter att ha spelat 1–1. Men det stora samtalsämnet i Östersund var den snustorra konstgräsplanen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.