DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 16:33

DI - 20 mar 19 kl. 18:01

Nordenbörser: Nytt ras i krisande NorwegianDe nordiska börserna handlades nedåt på onsdagen, vilket även de ledande europeiska börserna gjorde. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,6 procent till nivån 961..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Norwegian, Vinx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Nytt, rasi , krisande, Norwegian
DI - 19 nov 14 kl. 18:16

Nordenbörser: Novo lyfte Danmark

Utvecklingen på onsdagens Nordenbörser var blandad, i likhet med mönstret på Europas börser generellt sett..

DI - 11 feb 16 kl. 17:17

Nordenbörser: Carlsberg gick mot strömmen

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

SvD - 11 feb 16 kl. 17:26

Bankoro pressade Nordenbörser

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

DI - 28 apr 15 kl. 18:34

Nordenbörser: Ras för skogskoncernen

Nordenbörserna sjönk överlag under tisdagen. Ett fåtal företag lyckades hamna över nollstrecket på de större indexen, däribland danska Maersk, norska Seadrill samt finska Cargotec..

DI - 15 sep 15 kl. 17:23

Nordenbörser: Oljebolag lyfte Oslo

Nordenbörserna steg i tisdagens handel efter en stark slutspurt. Oslo tog på sig ledartröjan efter att en del av måndagens ras i oljepriset togs tillbaka..

DI - 13 sep 17 kl. 18:04

Nordenbörser: Återhämtning efter ras

De flesta Nordenbörserna backade något på onsdagen, med undantag för OBX i Oslo, som avancerade. Det regionala samlingsindexet Nordic Vinx 30 slutade dagen oförändrat på 990 och här var det idel norskt bland vinnarna: Statoil, DNB och Telenor steg med mellan 1 och 1,5 procent. OBX som helhet handlades upp 0,8 procent..

DI - 03 jan 14 kl. 18:03

Nordenbörser: Bioteknikbolaget rusade

Nordenbörserna steg, liksom de flesta övriga Europabörser, under fredagen efter att de med undantag för Köpenhamnsbörsen backade på torsdagen. Golden Ocean i Norge, Genmab i Danmark och Outotec i Finland tog på sig respektive lands ledartröja..

DI - 07 mar 14 kl. 17:25

Nordenbörser: Kryssningsjätte seglade upp i Oslo

Nordenbörserna föll på fredagen, i likhet med majoriteten av Europas övriga börser. Trots att den amerikanska sysselsättningsstatistiken var över analytikernas förväntningar rörde sig indexen nedåt mot slutet av handelsdagen. Sektorsvis gick det tungt för läkemedelsbolagen..

DI - 02 maj 14 kl. 17:56

Nordenbörser: Oljeaktier lyfte Oslo

Nordenbörserna var generellt nära oförändrade nivåer på fredagen då handeln återupptogs på samtliga börser efter valborgsfirande..

DI - 28 sep 15 kl. 17:11

Nordenbörser: Veckan startar oroligt

Världens börser noterades i rött under måndagen och Nordenbörserna utgjorde inget undantag..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 1 timme sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 2 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 2 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 3 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 3 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 5 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 5 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 5 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 6 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.