GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 21 April, 20:31

GöteborgsPosten - 20 mar 19 kl. 18:04

"Jag tycker inte det håller som förklaring"GP:s fotbollskrönikör Mattias Balkander ställer sig frågande till gräskaoset på Gamla Ullevi..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Mattias Balkander, Gamla Ullevi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag tycker inte det hållersom , förklaring
Nyan - 07 maj 14 kl. 08:00

Sjöförklaring om Viking-olyckor

Befälhavaren på Viking Lines fartyg Grace, Magnus Thörnroos, anhåller hos tingsrätten om att få avge sjöförklaring över kollisionen med en mindre taxibåt vid Marö utanför Kapellskär den 19 april. Fartygets vaktchef, vaktstyrman och lättmatros ska höras under sjöförklaringen.
Befälhavaren anhåller om att sjöförklaringen ska ges bakom stängda dörrar eftersom taxibåtsförarens sjöförklaring ännu inte hållits i Sverige.

Cornucopia - 17 nov 15 kl. 08:47

Stefan Löfvens regeringsförklaring: Sverige ställer upp för angripna EU-länder

I sin första regeringsförklaring den 3:e oktober 2014 var Stefan Löfven (s) helt tydlig med att Sverige ställer upp för angripna EU-länder. Om nu Frankrike åberopar Lissabonfördraget artikel 42.7 är det svenska svaret alltså givet.

Skånskan - 14 jun 16 kl. 14:00

Kärleksförklaring till Rom och Rydelius

Kultur och Nöje bok
Vi romantiska resenärer: Med Ellen Rydelius i Rom. Författare: Carina Burman Förlag: Natur & Kultur Carina Burman disputerade 1988 på avhandlingen Vältalaren Johan Henric Kellgren och debuterade som romanförfattare 1993 med Min salig bror Jean Hendrich, som handlar om just Kellgren. Hon är en fängslande romanförfattare och skriver då gärna med ett oemotståndligt gott humör och en slösande rik fantasi.

Uppsalanyheter.se - 22 sep 15 kl. 11:15

Privattandläkare drog ut kindtand utan förklaring

En privattändläkare i Uppsala rotfyllde först kindtanden på en patient. Sedan drogs den ut direkt utan att patienten fick någon förklaring.En privattändläkare i Uppsala rotfyllde först kindtanden på en patient.

Skånskan - 29 nov 16 kl. 17:30

Hustrun gav ingen förklaring till mordet

HJÄRUP Den för mord åtalade 47-åriga hustrun och trebarnsmamman som misstänks ha slagit ihjäl sin man och sedan hällt bensin över och tänt eld på honom, tog för första gången till orda själv när rättegången mot henne fortsatte i Lunds tingsrätt på tisdagen. ERWP.fif(1)Liten och späd, delvis dold bakom sitt långa hår men med klar och tydlig röst berättade hon vad som enligt henne hände i villan i Hjärup den 30 januari när hennes man hittades död i förrådet.

YLE - 04 feb 17 kl. 12:57

"Astrid Thors diskriminerades - regeringen skyldig en förklaring"

Häromdagen utnämnde statsminister Juha Sipiläs regering vicehäradshövding Jukka Maarianvaara till ny jämställdhetsombudsman. Sex personer hade sökt tjänsten, bland dem Finlands tidigare migrations- och Europaminister Astrid Thors. Redaktören Unto Hämäläinen lyfter idag upp utnämningsprocessen i en kolumn i Helsingin Sanomat - och kräver en förklaring.

Trelleborgs Allehanda - 18 jul 12 kl. 19:30

Länsstyrelsen kräver förklaring

Nu ger länsstyrelsen Trelleborgs församling bakläxa med anledning av den nya meditationsplatsen på norra kyrkogården. Senast den 31 augusti ska en förklaring skickas till länsstyrelsen om varför åtgärderna utförts utan tillstånd samt en dokumentation över det arbete som utförts.
Länsstyrelsen anser att församlingen brutit mot Kulturminneslagen där följande står: "I fråga om en begravningsplats som anlagts före utgången av år 1939 krävs tillstånd av länsstyrelsen.

YLE - 15 jul 13 kl. 14:19

Fallet Jamaica kan ha sin förklaring.

Enligt Yle Sportens friidrottsexpert Danny Lindqvist kan det finnas en acceptabel förklaring till de påstådda jamaicanska dopningsfallen. Om inte så är det en enorm katastrof för friidrotten speciellt Jamaica. Vad Lindqvist läst och hört har de jamaicanska friidrottarna använt sig av preparat som ska se till att idrottarna inte går upp i vikt.

SmålandsPosten - 12 okt 13 kl. 08:56

Frankkräver förklaring efter kritiken från Franzén

Lars-Olof Franzéns (A-A) uttalande att Växjö kommun inte håller sin del i avtalet om Värends räddningstjänst har retat upp Växjös kommunalråd Bo Frank (M). Bo Frank har bloggat och kräver en förklaring i mejl till Alvestas kommunledning om uttalandet i gårdagens tidning.
I mejlet kräver han att Växjö får ta del av ett underlag, som visar att inte Växjö följer avtalet.

BT - 14 jan 15 kl. 10:47

SD väcker misstroendeförklaring

Sverigedemokraterna väcker misstroendeförklaring mot statsminister Stefan Löfven. - SD spelar terroristerna rakt i händerna, kontrade Löfven.Sverigedemokraterna lovade redan i morse att väcka misstroendeförklaring mot statsministern.

News55 - 25 aug 15 kl. 11:51

Att Hyland inte nämns är en inkompetensförklaring

Debattören och författaren Lars-Ragnar Forsberg håller med den kritik som som uttalats av bland annat Ingvar Oldsberg angående det icke-existerande omnämnandet av Lennart Hyland under Sveriges Radios 90-årsjubileum förra veckan. – Det är ren och skär skandal, säger Lars-Ragnar Forsberg, som skrivit en bok om Lennart Hyland. I boken beskrivs Lennart Hyland som: ”… sannolikt den viktigaste personen i svensk radio- och tv-historia.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Görans prostatacancer upptäcktes av en slump

En aggressiv form av prostatacancer upptäcktes på hälsoundersökningen inför ett nytt jobb..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Tripolis flygplats öppnar igen

Raket- och artillerield samt ett flertal explosioner hördes under natten mot söndag i Libyens huvudstad Tripoli..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Arga drömmar kartlagda

Är du arg på kvällen? Då är risken stor att du även kommer att drömma ilskt. Det verkar finnas liknande mekanismer oavsett om vi är vakna eller sover, säger Pilleriin Sikka vid Högskolan i Skövde..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

VG-regionen i pilotprojekt med prostatacancertest

Västra Götaland kan bli en av de första regionerna i landet med att införa organiserad prostatacancertestning..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Man död efter lägenhetsbrand

På påskaftons kväll skadades en man så allvarligt vid en lägenhetsbrand att han dog. Händelsen inträffade i Mariestad och polisen utreder nu om brott har begåtts i samband med händelsen..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Kevin Abstract inspireras av Lana Del Rey

Kevin Abstract släpper nytt album nästa vecka..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Fler skänker pengar till klimat och miljö

Pengar som skänks till välgörenhet av företag och privatpersoner har ökat från 4,3 miljarder kronor till 21,5 miljarder mellan 1991 och 2017, skriver Dagens industri..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Dalkurd vill bryta tunga trenden hemma mot Mjällby

Dalkurd har tre matcher i rad utan seger i Superettan inför kvällens match på hemmaplan mot Mjällby i fotboll. Det blev seger i den senaste matchen för Mjällby, 2–1 mot Västerås SK på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Halmstad möter Örebro hemma på Halmstad Arena i dag

I dag spelar Halmstad hemmamatch i U 17 Allsvenskan södra i fotboll mot Örebro. Det har varit en tuff start på säsongen för Örebro, som bara har ett poäng efter tre spelade matcher. Halmstad har sju poäng.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

TT-FLASH: Minst 20 döda i Sri Lanka

Minst 20 personer har dödats i explosioner i Sri Lankas huvudstad Colombo, rapporterar polis enligt BBC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.